עבור לתוכן

מתי יוצא GTA החדש לPC?

Featured Replies

פורסם

אגב אתם חיים בסרט כש-GTA רק יצא עוד 8 חודש מהיום בישראל הוא יעלה מינימום 300 שקל אם לא יותר...

הוא עדיין עולה 450 ל-PS2.

:P

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל זה עוד 5 חודשים, לא 8 (וטוב שכך)

שנית,משחקים למחשב תמיד עולים פחות

פורסם

עוד 5 חודשים זה יצא לחנויות בארה"ב

עוד 8 חודשים זה יצא לחנויות פה בארץ, תקרא טוב כמה הודעות אחורה.

ופחות מ-300 שקל אין מצב שהוא יעלה לפחות ב-3 חודשים הראשונים שהוא יהיה פה...

אני חובב מושבע של כל הסדרה, אבל אין מה לעשות כנראה שהרבה מאתנו נוריד ונצרוב כמו גדולים. :smile1:

פורסם

אני לא מאמין שהוא יעלה 300 שקל. תראה את HL2 שעולה פחות מ-200 ש"ח ומצליח למכור. אני מאמין שהוא יימכר באזור ה-210 ש"ח וזה מחיר בהחלט שווה בשביל משחק כזה טוב.

פורסם

07.06.2005 - בארה"ב

10.06.2005 - באירופה (וישראל)

HF

לפי זה, זה עוד חמישה חודשים, אלא אם כן מי שכתב את ההודעה כתב את התאריך

הפוך כמו שעושים בארה"ב בגלל סיבה לא מובנת לחלוטין (ולפי התאריך בגיים ספוט,זה לא הפוך)

ואני מסכים עם miro, כל המשחקים הקודמים גם יצאו קודם לPS2 ורק אחרי חצי שנה בערך

למחשב וכולם עלו בערך 200 אם אני לא טועה

פורסם
  • מחבר

הגרפיקה של המישחק לPC תיהיה הרבה יותר טובה מאשר לPS2?

למישהו יש תמונת של המישחק שמיועד לPC?

פורסם

אנשים בוא נסכים שGTA שווה קנייה... תסתכלו על זה ככה לסרט אתם משלמים 35 ~(+ פופקורן ושיט) ואתם מקבלים בזה חוויה של שעה וחצי -שעתיים (שר הטבעות 3-4 שעות :xyxthumbs: )

עכשיו כמה זמן לוקח לכם לסיים את GTA ? הרבה יותר ... וגם אפשר לשחק בו שוב עם מודים כך שהוא לא נמאס מהר כלכך

כך שמהבחינה הזאת אתם מקבלים תמורה מלאה לכסף... אבל אחרי הכל 240 שקל לא גודלים על העץ :P אווי מה אני יכול לעשות ב240 שקל ;D

פורסם

לפי דעתי אם כבר בא לך לקנות את המשחק אז במקום לקחת את הכסף ובאמת לקנות אותו וככה לשלם את רוב הכסף לרווח של חנויות בארץ ולמכס ולמע"מ הישראלי,

קח את הכסף ושלח אותו בתור תרומה לרוקסטאר

פורסם

אנשים בוא נסכים שGTA שווה קנייה... תסתכלו על זה ככה לסרט אתם משלמים 35 ~(+ פופקורן ושיט) ואתם מקבלים בזה חוויה של שעה וחצי -שעתיים (שר הטבעות 3-4 שעות :xyxthumbs: )

עכשיו כמה זמן לוקח לכם לסיים את GTA ? הרבה יותר ... וגם אפשר לשחק בו שוב עם מודים כך שהוא לא נמאס מהר כלכך

כך שמהבחינה הזאת אתם מקבלים תמורה מלאה לכסף... אבל אחרי הכל 240 שקל לא גודלים על העץ :P אווי מה אני יכול לעשות ב240 שקל ;D

מי משלם לסרט 35 שקל? עוד מעט תגיד לי גם שאנשים קונים דיסקים של מוזיקה ב 60 שקל... איפה אתה חי ? :)

בד"כ זה ככה.. משחקי PS2 מותאמים לטלוויזיה ועל כן גם האיכות של הטקסטורות הרבה פחות מפורטת... ככה היה גם ב GTA3: VICE CITY.. הרבה אמרו שהוא הרבה יותר טוב ב PC...

פורסם

חחחח עומרי , ממש אתה תשלם 35 לסרט

או 240 למשחק.

אנשים , יש לו בערך 400gb בכל ההרד דיסקים , והם כולם מלאים.

נחשו במה :lol:

פורסם

חחח LOL :lol:

זה מה שמצאתי בתמונות...

GTA-andreas2.jpg

GTA-andreas1.jpg

פורסם
  • מחבר

חשבתי שיש לזה גרפיקה הרבה יותר טובה:\

פורסם

זה נראה לי תמונות מהסוני... אני לא בטוח אבל...

פורסם

חחחח עומרי , ממש אתה תשלם 35 לסרט

או 240 למשחק. 

אנשים , יש לו בערך 400gb בכל ההרד דיסקים , והם כולם מלאים.

נחשו במה  :lol:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח , לא אמרתי שאני קונה... אמרתי שהוא תאורתית שווה קנייה יותר ממשחקים אחרים אבל בין זה ועד שאני אשקרה ישלם בכסף אמיתי למשחק ?  :screwy:  

פורסם

הם לא עבדו יותר מדי על הגרסא ל PC עד שה PS2 יצא.. ולא נראה לי שיש עדיין תמונות מה PC.. רק קרוב לתאריך היציאה אולי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים