פורסם 2002 ביוני 2423 שנים מחבר יש לי שאלה, למה צריך מסנן מיים, אם המערכת סגורה? (או שלא)?אני יכול להוציא את הספוג אבל אני מדבר אל הרעין
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים מכיוון שאני חובב דגים מושבע אני חייב להגיב.המסנן זה בעצם פילטר חיצוני שיש לו שתי צינורות אחד כניסה של מים ואחד יציאה.איך בדיוק הוא רוצה לשלב ביניהם אינני יודע.משאבה כזאת של 1200 ל/ש עולה יקר נגיד אמ...... 800 ש"ח
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים מחבר מכיוון שאני חובב דגים מושבע אני חייב להגיב.המסנן זה בעצם פילטר חיצוני שיש לו שתי צינורות אחד כניסה של מים ואחד יציאה.איך בדיוק הוא רוצה לשלב ביניהם אינני יודע.משאבה כזאת של 1200 ל/ש עולה יקר נגיד אמ...... 800 ש"חנו מה הבעיה????ככה זה צריך לההיות מים נכנסים מצד אחד ומצד שאני יוצאים!
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים לאן הם כנסים ולאן הם יוצאים????????? הא שחכתי הם נכנסים למארז שוטפים אותו וחוזרים לפילטר. פששש רעיום מעולה
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים מחבר לאן הם כנסים ולאן הם יוצאים????????? הא שחכתי הם נכנסים למארז שוטפים אותו וחוזרים לפילטר. פששש רעיום מעולה דוגמא http://www.deviantpc.com/articles/index.shtml
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.