פורסם 2002 ביוני 2323 שנים יש לי מסנן חצוני ואני חושב לעשות מערכת קירור אם המסנן...מה אתם אורמים זה אפשרי?
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים הנה הלך לו עוד מעבד/לוח אם/מחשב לא, באמת, אם אתה לא יודע מה אתה עושה ב 100 אחוז, אל תתעסק עם זה. מים ומחשב זה לא שילוב מוצלח, ומספיק דליפה מיזערית בשביל לקצר לך רכיבים באלפי שקלים! כך את זה בחשבון לפני שאתה פונה לתחום ה"יזמות פרטית"...
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים מחבר זה לא ממש קשה אני בטוח שיש אנשים שיעשו את זה..תראה יש שם משבאה מים נכנסים מים יוצאים ....רק צריך להוריד את לחץ ולסתום הכלללללל וזהו לחבר לאן לרוצים וזהו...
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים אם אתה אומר....דרך אגב אולי אתה יכול לקנות צינור של מערכת קירור מים אמיתית (רק את הצינור) ולהשתמש בו.. להשאיר את המשאבה עצמה מחוץ למחשב כדי למנוע בעיות של קצרים סה"ב אני מניח שהצנרת של מערכת מקורית לא תנזל כי היא לא אמורה אחרת גם מערכת קירור מים אמיתית לא הייתה בטוחה יותר מדי...חוץ מזה מערכת קירור מים אני מניח שזה לא רק משאווה כי אחרת המים היו מתחממים ובסופו של דבר מפסיקים להיות יעילים אז אני מניח שיש משהו מסויים שמקרר את המים כשהם מחוץ למחשב.. בין אם זה פיזור החום שלהם או גוף קירור חשמלי....
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים וכן ראש כוח של אקוריום זה מצוין...במערכת קירור מים שאני בונה יש משאבת אקוריומים (1200 ליטר לשעה) ורדיאטור של מוכנית פורד 88
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים מחבר וכן ראש כוח של אקוריום זה מצוין...במערכת קירור מים שאני בונה יש משאבת אקוריומים (1200 ליטר לשעה) ורדיאטור של מוכנית פורד 88חחחחחחחחח רעיון טוב!!אבל הרבה רשע לא?!?!?הרדיאטור!
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים וכן ראש כוח של אקוריום זה מצוין... במערכת קירור מים שאני בונה יש משאבת אקוריומים (1200 ליטר לשעה) ורדיאטור של מוכנית פורד 88 חחחחחחחחח רעיון טוב!! אבל הרבה רשע לא?!?!? הרדיאטור! תלוי במאוורר שהוא שם עליו. נ.ב כוחות הטוב ינצחו.
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים מומלץ לעשות מערכת קירור של מים עם ניאגרה של שירותים! ;D סתם, סתם... פשוט הייתי חייב... :
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים עוד מעט אנשים יתחילו להחליף את ה אינטל או AMD שלהם בfood prossesor....תראו לאן התדרדרנו....לא סתם בהצלחה עם המערכת שלך רק תיזהר על המחשב....נ.ב? איפה בדיוק בחדר שלך אתה הולך לתקוע רדיאטור של פורד 88?
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים אני מתכנן לבנות מערכת קירור מים עם משאבה של דגים כזו ורדיאטור של האופנוע הישן שלי (50 סמ"ק ).אני פשוט מחכה שיהיה לי זמן !אתם תקבלו תמונות .
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים הבעייה העיקרית בלבנות אחת היא לדאוג שההיטסינק שדרכו אתם מזרימים את המים לא ינזל... אחרי הכל זה די קשה לעשות אותם עמידים בפני נזילות...לכן במקרה של ההיטסינק, תוצרת בית לא מומלצת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.