עבור לתוכן

תקוע בגיימס בונד

Featured Replies

פורסם

אני בקטע הזה ואני לא מבין לאיפה הולכים ומה עושים תעזרו לי

p50.jpg

פורסם

תגיד , אתה לא חושב שכדאי שתעשה ת'רד שבו תבקש את כל העזרה סמשחקים שאתה לא מצליח בהם?

זה עדיף מאשר לפתוח ת'רד חדש על כל משחק שאתה נתקע בו ;)

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח אתה חושב ככה?

מה יהיה כותרת התראד?

''המשחקים שאני מתקשה בהם''

חחחחחח :lol: :lol: :lol:

פורסם

אתה יודע , אפשר לשנות את הכותרת של הת'רד מתי שתרצה.

פורסם

יוו.....זה אחד השלבים המציקים (אני מנסה להזכר שיחקתי לפני שנתיים בזה....)

אתה אמור ללכת ולהסתובב שם בבניין בלי שיעלו עליך, וגם בלי להרוג אף אחד ( אתה משתמש בחצי הרדמה ובמחזיק מפתחות הזה שמחשמל...) . זה די קשה לפי זכרוני.....צריך להתחמק ממצלמות ושטויות.... אתה צריך לחפש שם, יש כמה משרדים שאתה נכנס אליהם , ואז עם הכרטיס אשראי/דיסק אתה גונב מידע מהמחשבים שנמצאים משהו (תראה שכשאתה מתקרב למחשב יש סימן כזה ואז תלחץ עליו...) עד שתגיע למחשב העל שם בסוף למעלה.... מן חדר גדול עם מחשב במרכז שמוקף מים נראה לי.....וגם ממנו אתה גונב מידע עם הדיסק.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אחי

אבל אני שאשמח אם תנסה להזכר קצת יותר יש איש כזה רדום ויש לידו מלא מסכים אבל אני לא יכול להגיע אליו מה לעשות?

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני פה מה עושים?

המעלית נשברת ואז היא יורדת במהירות למטה מה לעשות? :s05:

lol27.jpg

פורסם

lol איזה skybox! :lol:

ואו משחק ישן...

פורסם
  • מחבר

וואו אחי הייתי בטוח שאתה הולך לעזור לי :-[

פורסם

נראה לי שזה הקטע שבו התייאשתי מהמשחק (זה אחרי השלב שהיית עם החליפת חלל והרגת את האיש ההוא? ???).

פורסם
  • מחבר

כן אחרי. :)

פורסם

זהו......זה המקום שבו הפסקתי...

המעלית פשוט יורדת, ואתה ממשיך לירות באנשים....ואי אפשר לרדת ממנה, ניסיתי בכל דרך אפשרית, בכל פעם שהיא עצרה ניסיתי לקפוץ ממנה אל הבניין...וזה פשוט בלתי אפשרי כי יש משהו בסוף שחוסם אותך מלקפוץ (או שהקפיצה שלו היא חלשה מידי... לא יודע) בסוף הוא נשברת ואתה נופל למטה ואין מה לעשות....כמה שניסיתי לא עזר .....מצטער...

נ.ב.

אין במשחק הזה ריסטארט לשלב! זה כזה פאק רציני!  וזה גם מחק לי שמירות של שלבים ישנים יותר ככל שהתקדמתי....(הסיבות האלו גרמו לי להפסיק לשחק ולמחוק את המשחק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים