פורסם 2005 בינואר 1220 שנים אני משחק במשחק POSTAL 2ואני לא ממ הבנתי איך משחקיםלאיפה אני צריך ללכת?הלכתי לקנות חלב והוא לא רוצה להביא לי חלב אז הלכתי לדלת אחת ושם היו אישות משוגעות שצורחות ''לולולו''אתה יודעים כמו המרוקאים חחחאבל לא יכלתי להרוג את כולם כי אין לי רובה..בקיצור מה לעשות?
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים טוב שנזכרת לשחק במשחק הזה עכשיו :\אם אני זוכר נכון , אתה אמור להכנס לחנות שם ופשוט לקחת חלבהוא לא אמור לתת לך
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים דבר ראשון, תשוטט קצת בשכונה ובמיוחד קרוב לבית, אל תהסס להיכנס לבתים של אחרים גם. אתה אמור למצוא בהתחלה את חפירה שאיתו אפשר להרביץ, ויותר מאוחר גם רובים (לא זוכר איך). בחנות המכולת פשוט תעבור על המדפים, החלב נמצא באחד המקררים, אני לא זוכר אם יש כפתור USE או שהחלב כבר "נלקח" לבד כשאתה עובר עליו... תבדוק ב-OPTIONS לגבי המקשים. אחרי שאתה משיג את החלב, יש לך שתי אפשרויות: 1. לשלם לקופאי כמו כל בנאדם נורמלי. 2. לנסות לברוח. במקרה הזה אני מבטיח בלאגן ולכן עדיף שתגיע מצויד (אלא אם אתה מעדיף את אפשרות 1). ובהצלחה במשחק, הוא אחד הטובים ששיחקתי!
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר הבנתי אותךאבל אני צריך עוד קצ עזרהאני לא יודע לאיפה הולכים אחרי זה וכל זהאפשר את האיי סי קיו שלך או המסנג'ר?
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר בעעעעעעעע יש לי רק 10 חייםאיך אפשר להתרפאות?אני לא יודע איך...וזה מאד קשה להיות עם 10 חיים מה אני יכול לעשות?
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אתה מתרפאה מהאוכל אמור להיות לך כסף כאשר אתה לקחתה את החלב לך לקופה ותשתמש בכסף מקש הuse זה אנטר מעניין המניאק הזה משתין על הקבר של אבא שלו
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר עכשיו יש לי שתי בעיות בעיה אחת להשיג מספיק כסף לכרטיס במשטרה איך אני משיג כל כך הרבה כסף?והגעתי בקניון ל קורטצי משהו כזה.הוא דומה ל בול בול חחחחאיך הורגים אותו?!יריתי לו בראש והוא צוחק מה עושים?
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים [ltr]you know this thread inspired me to start playing postal 2 again, after farcry and doom3 the loading screens don't seem that long.[/ltr]
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר הצלחתי את המשימה הזאת עכשיו רק נותר לקנות כרטיס במשטרה אבל אין לי מספיק כסף בעעע מה לעשות תראו מצאתי דבר שאולי יעזור לי איך משתמשים בו?
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים [ltr]you know this thread inspired me to start playing postal 2 again, after farcry and doom3 the loading screens don't seem that long.[/ltr]רק שבפוסטל 2 יש loading כל דקה...
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים איפה הוא?עזוב שניהאתה יודע מה עושים בקטע הזה עכשיו כי ניסיתי הכל?בדיון הקודם שפתחת על POSTAL 2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.