עבור לתוכן

צריך המלצה על משחק אסטרטגיה.

Featured Replies

פורסם

בתקופת סטארקראפט הייתי חולה אסטרטגיה גם מול המחשב וגם באינטרנט.

מאז לא יצא לי לשחק במשחק טוב חוץ מוורקראפט 3.

רציתי לקבל מכם המלצה למשחק טוב ואיכותי שאנו דורש חומרה חזקה (בשביל המחשב הנייד שלי).

תודה,

FearThis

פורסם

ROME TOTAL WAR

פורסם

אני עדיין נהנה לשחק Generals למרות שהסינים שם אמורים להיות הרוסים ורשום סינים!! :pissed:

מה זה היחס הזה לעם הסובייטי!!

איך סיני אומר:"למען הצבא האדום" אם הצבא האדום זה רוסיה!! איך??! :pissed:

נ.ב. הטנק אפוקליפסה הוא טנק רוסי ולא סיני!! זה אמור להיות הטנק הגדול והחזק ביותר והסובייטים

הם אלה שעשו את זה במציאות!

פורסם

עוד משחק טוב הוא

Warhammer.40K.Dawn.of.War

פורסם

בתקופת סטארקראפט הייתי חולה אסטרטגיה גם מול המחשב וגם באינטרנט.

מאז לא יצא לי לשחק במשחק טוב חוץ מוורקראפט 3.

רציתי לקבל מכם המלצה למשחק טוב ואיכותי שאנו דורש חומרה חזקה (בשביל המחשב הנייד שלי).

תודה,

FearThis

שיחקתי בכל משחקי האסטרטגיה שיצאו מאז WARCRAFT 3 (לפחות הגדולים), וכלום לא מגיע עדיין ליכולת של FROZEN THRONE.... אם קנית את המשחק ואתה משחק ONLINE ב BATTLE.NET, זה פשוט חוויה, ועד היום יש אלפי שחקנים שם... פשוט אין על WARCRAFT. (דעה אישית, אין צורך להגיב עליה).

----

איך היה ברור שתהיה תגובה כזאת... קשה לאנשים להבין שיכול להיתו שיש אנשים אחרים עם דעות שונות מהם..

פורסם

שיחקתי בכל משחקי האסטרטגיה שיצאו מאז WARCRAFT 3 (לפחות הגדולים), וכלום לא מגיע עדיין ליכולת של FROZEN THRONE.... אם קנית את המשחק ואתה משחק ONLINE ב BATTLE.NET, זה פשוט חוויה, ועד היום יש אלפי שחקנים שם... פשוט אין על WARCRAFT. (דעה אישית, אין צורך להגיב עליה).

דווקא מגיב! :silly:

מסכים אתך ב100%, אין על וורקראפט

גם Generals טוב

פורסם

אם אתה חושב שSC וWC3 טובים, אין לי מה להציע לך... אני לא מבין איך אפשר להחשיב משחקים כאלה לטובים, או אפילו סבירים :P

פורסם
Let me introduce you to a new concept. It's called personal preference. If I happen to prefer something over something else, it does not mean that I'm stupid or ignorant. Please respect personal preference

אנחנו נהנים מהם, בעינינו הם טובים (או לפחות בעיני)

פורסם

civ3 + ההרחבות (200 שקל בערך)

או הירוס3

אבל אין על wc3tft בבאטל.נט...

כבר שנה שאני משחק שם, וזה לא נמאס.

אם אין לך את העותק החוקי של המשחק, אז תזמין מבפריק את warcraft battle chest שזה wc3 + tft באותה חבילה + 2 חוברות בונוס מיוחדות, וזה עולה פחות מלקנות את 2 המשחקים בנפרד.

פורסם

civ3 + ההרחבות (200 שקל בערך)

או הירוס3

אבל אין על wc3tft בבאטל.נט...

כבר שנה שאני משחק שם, וזה לא נמאס.

אם אין לך את העותק החוקי של המשחק, אז תזמין מבפריק את warcraft battle chest שזה wc3 + tft באותה חבילה + 2 חוברות בונוס מיוחדות, וזה עולה פחות מלקנות את 2 המשחקים בנפרד.

איזה LVL אתה ? אני עכשיו ב 18 ב WC3 TFT BATTLE.NET.....

אכן, משחק האסטרטגיה האונליין הכי טוב (המשחק הרגיל די חרא האמת... אבל למי אכפת).

CIV 3 גם חביב, אבל נמאס קצת.. השנה יוצא גם CIV4.

פורסם

אם אתה חושב שSC וWC3 טובים, אין לי מה להציע לך... אני לא מבין איך אפשר להחשיב משחקים כאלה לטובים, או אפילו סבירים :P

הם סבירים, אבל להלל אותם כל כך זו באמת הגזמה...

פורסם

GENERALS זה משחק מאד טוב לדעתי ואני מאד אוהב אסטרטגיה פעם הכי אהבתי את זה עד שהפסיקו לעשות משחקים כאלה..

לא הפסיקו אבל לא יצאו בכמויות כמו שיצאו פעולה.

אז אני ממליץ לך על המשחק הכי טוב שאני מכיר WARHAMMER 40,000

זה משחק ש-ו-ל-ט

גרפיקה יפה מאד והמשחק מאד כיף עם מלא יצורים חדשים ופול שידרוגים מלא צבאות ו CAMPAIGN מושקע!!

ואני ממליץ על עוד משחק טוב שאני חושב שהוא גם ברמה של WARHAMMER

AGE OF METHOLOGY (יש לו גם תוספות)

משחק עם גרפיקה מאד יפה.

ויש לו את ה CAMPAGIN הכי ארוך ומושקע שאני ראיתי!!

אז אני ממליץ על השנים האלה: WARHAMMER ,AGE OF METHOLOGY. :xyxthumbs:

פורסם

אני לא בטוח שלשחק בוור-האמר על לאפ-טופ זה כ"כ מרגש...

אני ברמה 26 במשחקי קבוצות, ורמה 14 ביחידים.

civ3 לעולם לא ימאס.. לפני שבוע התקנתי אותו... פספסתי בגללו כמה ארוחות, לא למדתי למבחן במתמטיקה, אז בגלל שידעתי שיקרה מה שקרה לי בכיתה ח (ממוצע 90+ לממוצע 60+) מחקתי אותו... כי עכשיו צריך לעשות לעיתים שעורים (פיזיקה/מתמטיקה).

ואני מפחד לקנות civ4 כשהוא יצא D:

אני פשוט לא יזוז מהמחשב לכמה ימים רצופים.

לא רוצה להיות כמו הקוריאנים האלה שמתים בזמן שהם משחקים במחשב...

פורסם

לא רוצה להיות כמו הקוריאנים האלה שמתים בזמן שהם משחקים במחשב...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol:

פורסם

משחקי אסטרטגיה בתורות זה הדבר

חבל שיוצאים כל כך מעט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים