עבור לתוכן

למה דום 3 לא רץ לי חלק ? לא יודע .. למה אבל הוא אומר לרוץ חלק .. עזרה

Featured Replies

פורסם

מה אני יכל לעשות כדי לשפר את הביצועים

אמרו לי לעשות את זה http://doom.neoseeker.com/DOOM_3/PC/pages/performance_tweaks/

לא הבנתי אך בקיצור זה המפרט מחשב שלי

ראידון 9700 פרו לעשות לו אברקלוק ? זה יעזור

מעבד אינטל 3.06

זיכרון 1GB 400

אולי בגלל שיש לי מסך 19? זה קשור טוב אני לא יודע .. אני רוצה לשחק במשחק על רמה מזה... :-\ עזרה תודה

פורסם

מה לא חלק? ה-FPS נמוך? או שיש תקיעות?

פורסם
  • מחבר

תקיעות אני לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון אבל הוא לא רץ בצורה חלקה כזו גמגומים יכל להיות אבל קטנים ואני יודע מתי משחק רץ חלק מתי לא ..,

ועכשיו שמתי לב שבכרטיס מסך הוא עובד על agp8 אבל ה fast write off זה קשור ? יש מצב ... או שזה לא אומר להפריע למשחק לרוץ.

פורסם

לDOOM 3 יש דרישות מטורפות.. תוריד איכות למידיום בתוך המשחק

פורסם

עזוב אותך משחק מטומטם שמותאם לכרטיסים של NVIDIA אז אל תצפה ליותר מדי

פורסם

על איזה הגדרות ורזולוציה אתה משחק?

ואתה מפעיל פילטרים?

פורסם

לפי מה שהבנתי בלי AA ו AF הוא אמור לעבוד אצלך טוב מאוד...(אצלי אני משחק על HIGE עם AA והמישחק עובד מעולה אבל בכל זאת זה מישחק דפוק שלא שווה אפילו הורדה בחינם)

פורסם
  • מחבר

כל כך הרבה חיכו לו ? וכולם אומרים שהוא דפוק נכון אבל עדין הגרפיקה שלו מדהימה,ככה כולם אומרים אבל עם הוא מותא םלה nvidia זה משהו אחר כבר, לא יודע אני יודע שאני אומר לשחק אותו חלק אבל עובדה... תודה לכם מה אני יעשה והוא אוטמט שם לי את ההגדרות על 1024 768 hig ולא לא שמתי פלטרים .

להפעיל את הfast write?

פורסם

תוריד תהגדרות למדיום

פורסם
  • מחבר

אוף זה לא שווה אני רוצה להינות מהמשחק ! אני השקעתי בכרטיס הזה לפני שנה 2200 שח

פורסם

חחח עבדו עליך :lol:

פורסם
  • מחבר

לא עבדו עליי אני לא בטוח עם זה היה לפני שנה אבל זה היה עוד לפני שה 9800 פרו נכנס לשוק

פורסם

רגע, אתה רוצה לשחק DOOM 3 ? פשוט תכבה את המסך ושים מוזיקה של יריות ברקע... ככה לפחות רואים את זה אצלי.. המסך הזה חשוך יותר מדי...

פורסם

זה ילמד אותך לקח.

פורסם

פחחחח עבדו עליך אין מצב שהוא יעלה 2200 רק כשהוא יצא המחיר המקסימלי היה 400 דולר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים