פורסם 2005 בינואר 1220 שנים ברשותי מוזילה פיירפוקס, התקנתי תוסף "adblock" ואני מחפש קובץ טקסט שמכיל רשימה של באנרים ופרסומות שאפשר לעשות בעזרתו import אל מנגנון "סינון" הבאנרים. אני יודע שבפורום "Windows" קיימת רשימה מצוינת של באנרים, אך זה מאוד בעייתי להכניס באופן ידני מאות אתרים ואני רוצה רק לקחת קובץ טקסט ולעשות לו import. כן, ניסיתי להעתיק את הרשימה מהפורום הנ"ל אל notepad אבל לא הצלחתי לכתוב את זה באופן שיאפשר לעשות import..אם אתם מכירים אתר שיש בו רשימה שכזו או יכולים לשלוח לי רשימה שלכם אני אשמח מאודVega
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים לדעתי הכי טוב זה פשוט להתחיל לחסום ידנית, אבל לאתר את כתובת שרת הפירסום ולשים בסוף הכתובת * ככה כל פרסומת מהשרת הנ"ל לא תוצג יותרמהר מאוד תראה שכמות הפרסומות הולכת ויורדת
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים http://www.geocities.com/pierceive/adblock/רשימה מעולה שמתעדכנת אחת לכמה ימים, יש גם קובץ TXT עם הוראות על שימוש... תהנו.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר סבבה, הורדתי את זה.. אבל זה לא עובד על אתרים ישראלים. איפה אני מוצא אחד לאתרים ישראליים?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים לי זה עובד... אם יש איזה כמה אתרים שמתחמקים, פשוט תוסיף אותם MANUALLY... לכל אתר יש אולי שרת פרסומת 1 או 2...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.