עבור לתוכן

מחפש אחר אתר אמין ואיכותי להזמנת Xbox עם מוד מארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

אני מעוניין לזמין Xbox כולל מוש של צרובים והגדלת הארד-דיסק מארה"ב

אהל אני לא מוצא אתר שמאפשר זאת...אני לא צריך משלוח לארץ! רק משלוח בתוך ארה"ב!

בתודה

ניר

פורסם

דבר ראשון, הכי טוב שתכנס ל-http://www.xbox-scene.com. שם יוכלו לעזור לך הרבה יותר מאתנו בכל מה שקשור לרכישה בארה"ב. הם גם מפנים לכל מיני חנויות שעושות את ההסבות בארה"ב ומן הסתם שולחות שם אני מתאר לעצמי.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול אולי להמליץ על צ'יפים מנסיון או מהבנה בעניין?

פורסם

המומלץ ביותר הוא XENIUM ICE (מבחינת יחס עלות/איכות). אחריו יש את ה-XECUTER בגירסאות 2.3 ו2.6 (אתה לא צריך את 3).

פורסם
  • מחבר

ומה הם עושים? (הצ'יפים)

אני יוכל להפעיל משחקי PAL וכדומה?

כל האזורים של הדי.וי.די יעבדו?

צרובים וכאלה?

אין לי ידע בנושא אז אני אשמח אם תוכל להסביר לי באופן קצת יותר מפורט לגבי זה....

דרך-אגב אני לא כל כך בטוח ששוה לי לקנות בארה"ב ...ראיתי שפה בארץ מוכרים Xbox עם צ'יפ בסביבות ה-2000 ש"ח

ואם אני יקנה מארה"ב זה יעלה לי בסביבות ה-1400 אבל אני יצרטרך לקנות מעביר מ-110 ל-220 ולא תהיה לי אחריות...

האם אתה\אתם חושבים שקניה של Xbox בארה"ב היא כל כך כדאית?

פורסם

לפי דעתי קנייה של ה-XBOX מארה"ב היא כדאית פשוט צריך לחכות שבוע-שבועיים (נגמר למיקרוסופט המלאי וכך גם לרוב החנויות). הצ'יפים אכן פותחים את הנעילה האזורית ומאפשרים למשחק מכל אזור להיות משוחק על הקונסולה. בנוסף, על-ידי התקנת צ'יפ אתה יכול להחליף את הדיסק הקשיח (8-10 ג'יגה) באחד עם נפח גבוה יותר. גיבויים גם כן יעבדו בעזרת צ'יפ.

בקשר לבעיות עם הקנייה - אתה יכול לעשות מה שאני עושה - קונה XBOX בארה"ב, דיסק קשיח בישראל ונותן לחנות שתתקין לי צ'יפ ותחליף דיסק קשיח. הכל ביחד יוצא בסביבות 2000 ש"ח ואף פחות לעומת חבילה דומה שבישראל תעלה לפחות 2400 שקל. רק שתדע שכל שינוי של הקונסולה מבטל את האחריות של מיקרוסופט ולכן זה לא משנה אם תקנה פה או שם.

אם יש לך עוד שאלות אתה גם מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.

פורסם
  • מחבר

החלטתי לבסוף לקנות Xbox בארץ.

אני שוקל שתי אפשרויות זהות מ2 חנויות שונות

הראשונה:

http://cso.co.il/product_info.php?cPath=22_24_49&products_id=122

השניה:

http://www.vgs.co.il/

כפי שכבר אמרתי 2 ההצעות זהות לחלוטין (Xbox+צ'יפ אלאדין+הארד-דיסק 80ג'יגה+2 שלטים)

אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהחנויות אני אודה לו אם הוא יוכל לשתף אותי.

בעקרון יותר נוח לי לקנות מ-CSO כי זה קרוב יותר לבית שלי, אבל אם VGS עדיפה אפילו במשהו הכי קטן אין לי שום בעיה ללכת לקנות שם.

לפי מה שאני רואה בפורומים של VGS הם מאוד עוזרים ותומכים בלקוחות גם אחרי הקניה, ככה שכרגע הם נראים לי דיי בסדר לגבי CSO אני לא יודע.

בתודה

ניר

פורסם

קניתי XBOX באירופה ב-150 יורו. צ'יפ ב-50$ כולל המשלוח. התקנתי לבד.

אם תוסיף לזה HD 120GB ב-500 ש"ח אתה עדיין לא מגיע ל-2000...

פורסם
  • מחבר

את ההזדמנות של להביא Xbox מארה"ב כבר פיספסתי...לא נורא!

חוץ מזה אתה חייב לזכור שלך אין ולא תהיה שום אחריות מצד שום גוף! והחלקים דיי רגישים...ולעיתים צריך להחליפם לעיתים תכופות.

חוץ מזה אני רוצה לקנות מחנות שבה תהיה לי תמיכה וכל פעם שאני אצטרך משהו הם יוכלו לעזור לי...

למישהו בכל זאת יש היכרות עם אחת החנויות?

בתודה

ניר

דרך-אגב...אתה החלפת את ה-HD?

פורסם

האחריות שחנויות בארץ נותנות זה ל6 חודשים, וגם בדרך כלל לא שוות את הנייר שעליו נכתבו (חוץ מזה שצ'יפ אוטומטית מבטל אחריות)

אקס בוקס היא קונסולה מאד עמידה (כפי שמוכיח המבחן הזה), ואין ממש בעיה לשלוח אותה לארץ (אני הבאתי אותה מארה"ב בלי בעיות וככה גם בן-דוד שלי)

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק הבאת אותו לארץ?

פורסם

עם משלוח דרך מאסטופ

פורסם
  • מחבר

כמה עלה אחרי משלוח?

האם היו בעיות עם המכס?

פורסם

עלה בערך 350 דולר לאקסבוקס ,שתי שלטים , היילו 1 וכבל לחיבור דולבי

זה כולל המע"מ והמכס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים