פורסם 2005 בינואר 1120 שנים ראיתי שיש פאנק סרפייס, יש אייסמט, יש סטילפדאצל סטילפד יש בערך 5-6 סוגים שנעים בין 170 ל300 שקלמה בעצם ההבדל בינהםחבר שלי רוצה לקנות סטילפד כי הוא גיימר רציני, השאלה אם קניה של נגיד פאנק תיהיה נפילה מורגשת?וסתם לידע כללי מה בעצם ההבדל (בתחלס.. לא פרטים טכניים) בין הסטיל של 170 שקל לבין הסטיל של ה 300 שקל ועד כמה זה משפיע לגיימריםתודה (:
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים אני עובד עם הFUNC ,והוא מעולה(לבטח בין 3 הפאדים הטובים ביותר שיש)ייתכן ותהיה לו בעיה, בגלל שהוא קטן יחסית,והשאלה אם הגודל שלו יספיק???הSTEELPAD מצויין גם כן,וגדול יותר מהFUNC.אני מצרף ביקורת על הSTEELPAD בתקווה שתעזור לך להחליט.בכל מקרה כל בחירה מבין שני הפאדים הנ"ל תהיה מצויינת.הFUNC עולה 150 ש"ח בזיגזג,הSTEELPAD נע בין המחירים שציינת.http://www.infinity-corp.com/products/reviews/steelpad_4d.html
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר הבנתי תודה רבה, מכוון שהפד לא בשבילי אני מנסה לחשוב לנוחיות הגיימר, הMX510 הוא עכבר גדול מימדים ובמשחקים מהירים צריך הרבה שטח תמרון, לפי דעתי הסטיל יהיה לו יותר נוחמה שכן זה ידרוש ממני הזמנה חדשה מפנדה במקום ניצול משלוח שבכל מקרה צריך להשלח אלי מזיגזג..עד כמה שהבנתי ההבדל בין הפנק לסטיל זה כמעט 10 סנטימטר לכל כיוון. :\זה הגיוני?
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים אם העכבר הוא MX510,אז אני היייתי הולך על הSteelpad 4D.המידות שלו 29*36 ס"מ.רק שידאג שיהיה לו מספיק מקום על השולחן,כי זה אכן פאד גדול.
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מצאתי לינק לאחד שמוכר STEELPAD במחיר מצויין.אני לא מכיר אותו,ולא קניתי ממנו,אך תוכל לנסות.http://www.e-srael.org/features.php?id=54
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים Steelpad 4D לא עובד משהו עם עכברים של logitec התחרות האמיתית היא בין func 1030 ל Steelpad S&S (יש לי פאנק , Steelpad 3 Steelpad 4D וs&s ).אני משתממש בפאנק הוא עובד מצויין עם הrazer viper שלי ואח שלי משתמש בs&s הs&s הוא כמו הצד המחוספס של הפאנק רק שהוא ענק !.אפשר לקנות Steelpad בארץ במחירים טובים ( s&s ב 180 שקל , 4d ב130 שקל )e-srael זאת לא חנות זאת קלאן שsteelpad נותנים להם ספונסר ופאדים למחירה (משם יש לי את הפאדים שלי)
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר הלוגיטק עושה בעיות גם עם הצד המחוספס של ה4D? כי לפי הסקירה הבעיה נגרמת רק מהצד החלק של ה4D.ואיך אתה מסתדר עם הגודל של הפנק? כי פחות 10 סנטימטר מלמעלה ו10סנטמטר מהצד זה לא מעט..
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים יש לי גם את ה4D,וגם את הFUNC, ואני מרוצה משניהם.חשוב לציין שאני עובד עם MX310 שהוא קטן במעט מהMX510,ומצויין לא פחות (מתאים גם לשמאליים!!!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.