פורסם 2005 בינואר 1120 שנים אהלןראיתי את המקלדת בבאג וממש התלהבתי וכל זהאבל היא ממש ממש לא נוחה בשביל הקלדה רגילה במחשביש סט מקשים שעושה את זה מקלדת רגילה או שיש רק למשחקים?
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים הסט הרגיל ממש נוח, אני מקליד עליו קבוע.בסט המשחקים זה לא נועד לכתיבה ממושכת, הרי לא תדבר (תקליד) כל זמן המשחק, נועד לשיחות בין לבין.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר אההה יופי אז אולי אני אקנה את המקלדתרגע יש מקלדת שבאה עם הסט הרגיל או שהמקלדת תבוא רק עם סט למשחק ואני צריך לקנות סט רגיל?
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים המקלדת באה עם 2 סטים - אחד - הרגיל, להקלדה יום יומית. השני - סט "משחק", כנראה מה שאתה ראית.כמובן שאפשר לקנות עוד סטיםלזה שמעלי- המחיר הוא 300 ולא משנה סוג החיבור (ככה זה בכל החנויות, אין מה לעשות)
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר יש הבדל בין הUSB לPS2?כאילו לאכפת לי להסויף 60 שקל אם יש הבדל בביצועיםראיתי בבאג 230 עולה PS2 ו290 USB
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים ביצועים לא, אבל זה נותן לך במקלדת USB HUB של 2 חיבורים (USB 1.1 ולא USB 2.0 בגלל חוסר בחשמל), כך שניתן לחבר בקלות את העכבר (USB) או לחילופין DiskOnKey או כל התקן USB אחר (אצלי הוא משמש לעכבר, ל-DOK יש לי חיבור על השולחן של USB 2.0 לכן אני לא משתמש בזה של המקלדת). nim901, אז זה מחיר לא נכון.. ניתן לרכוש אותו במחיר שרשמתי (או אפילו במעט פחות ע"פ המחירים ש-"Rule The Pc" ציין).
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר טוב נראה לי שאני אקנה את זה בימים הקרוביםתודה רבהאני קונה את הסט של מדל אוף הונור
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר תודה אבל אני עכשיו בדילמת היוםלקנות סט מקשים של מדל אוף הונור החדש PACIFIC ASSULT או של היש ןהרגיל AAיש קצת הבדל בין המקשיםAA אני משחק וPA אין לי אבל יהיה בקרובאתם חושבים שהמקשים של PA יהיו כמו של AA?
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים אני מחפש את המקלדת הזו משאמרו עליה בפורומים! מישהו יודע על חנות באזור עפולה (עמק יזרעאל) שיש בה את זה?
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים האתר הישראלי של ה-Zboard התעדכן ומכיל מידע רב וכן חנויות המוכרות את המקלדות : Zboard Israelהנה שתי תמונות של כל אחד מהסטים להחלטתך:Medal of Honor: Pacific AssaultMedal of Honor: Allied Assault
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר כן אני ידוע כבר בדקתי אותן וזאת השאלה אתם חושבים שהמקשים הם מספיק אותו דבר שאם אני אקנה את הPA זה יהיה מושלם גם לAA?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.