עבור לתוכן

מפרט מחשב- עזרה בבקשה. דחוף.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות את המחשב כבר בשבוע הבא, בסביבות ה3-10 ליולי, אז אני צריך "קצת" עזרה ;)

אני מתכוון קודם כל להחליט על מפרט, ואח"כ לבדוק בכל החנויות כמה הוא עולה.

המפרט:

מעבד: AMD ATHLONXP 1800+

כונן תקליטורים :X52

מארז: ENERMAX 350W

זיכרון: Transcend(something like that:)256MB DDR PC2700 333MHZ.

הארד-דיסק: MAXTOR 40GB

זה כל הדברים שאני סגור עליהם.

מה שאני לא סגור:

כרטיס מסך: ראיתי MSIG4TI4400128MB בזיגזג ב1400 ש"ח. משתלם???

כי אם לא, אני אקח MSIG4TI420064\128MB. תגידו לי בבקשה את המחירים בשביל כל כמות זיכרון.

עוד משהו- נגיד שאני קונה את כל המחשב בחנות X ואת הכרטיס מסך בזיגזג, כי יותר זול שם. כדאי???כי בזיגזג המחירים בשמיים לשאר החלקים.

לוח אם: הייתי סגור על 7VRXP של ג'יגהבייט כשהתכוונתי לקנות את הריאדון שלהם, אבל עכשיו אני צריך לוח חדש ואין לי מושג קלוש בזה.HELP!!!

אמממ

מה עוד צריך למחשב??? ;)

כרטיס קול אולי יגיע על הלוח.

זהו, לא???

הערות, הצעות, אוכל סיני ושאר ירקות יתקבלו בברכה, בתודה ובשמחה!

פורסם

כרטיס מסך לך לדעתי על הti4200 של אסוס ב1200 או שתלך על הmsi שאמרת ב1400 (יותר שווה השני)

הרד דיסק היית מחליף לסיגייט דווקא, יותר מהירים (ויש לי את שניהם אז אני יודע)

לוח asus a7v-333ea

ומה עם מסך מקלדת עכבר? חשבת עלזה או שאתה לוקח מהמחשב הנוכחי?

פורסם
  • מחבר

מהמחשב הנוכחי.

יש לי עכבר אופטי, מסך של LG ומקלדת אינטרנט של מייקרוסופט.

עריכה: כמה הכל אמור לעלות?

מה יש על הלוח???

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות את המחשב כבר בשבוע הבא, בסביבות ה3-10 ליולי, אז אני צריך "קצת" עזרה ;)

אני מתכוון קודם כל להחליט על מפרט, ואח"כ לבדוק בכל החנויות כמה הוא עולה.

המפרט:

מעבד: AMD ATHLONXP 1800+

כונן תקליטורים :X52

מארז: ENERMAX 350W

זיכרון: Transcend(something like that:)256MB DDR PC2700 333MHZ.

הארד-דיסק: MAXTOR 40GB

זה כל הדברים שאני סגור עליהם.

מה שאני לא סגור:

כרטיס מסך: ראיתי MSIG4TI4400128MB בזיגזג ב1400 ש"ח. משתלם???

כי אם לא, אני אקח MSIG4TI420064\128MB. תגידו לי בבקשה את המחירים בשביל כל כמות זיכרון.

עוד משהו- נגיד שאני קונה את כל המחשב בחנות X ואת הכרטיס מסך בזיגזג, כי יותר זול שם. כדאי???כי בזיגזג המחירים בשמיים לשאר החלקים.

לוח אם: הייתי סגור על 7VRXP של ג'יגהבייט כשהתכוונתי לקנות את הריאדון שלהם, אבל עכשיו אני צריך לוח חדש ואין לי מושג קלוש בזה.HELP!!!

אמממ

מה עוד צריך למחשב??? ;)

כרטיס קול אולי יגיע על הלוח.

זהו, לא???

הערות, הצעות, אוכל סיני ושאר ירקות יתקבלו בברכה, בתודה ובשמחה!

כרטיס מסך, אם יש לך את ה200 שקל על מנת לקחת את ה4400, שווה לקחת.

לוח אם- לך על האביט KX-333..אוכל את האסוס שסקורפיון ממליץ עליו משום מה שוב ושוב,אני לא מבין למה... עוקף אותו באפשרויות OC נהדרות (למקרה שאתה רוצה עכשיו, למקרה שעוד כמה חודשים) וגם בביצועים, אם יש הפרש לטובת אחד משני הלוחות הוא הפרש זעום ולא מורגש- לכן הייתי הולך על האחד בעל אפשרויות הOC המרובות יותר.

כרטיס קול- מובנה גם באביט וגם באסוס.

הארד דיסק- סיגייט יותר איטיים דווקא..לך על הזול יותר.

פורסם
  • מחבר

OC?

מה זה? ;):o

אני לא יודע לעשות OC

פורסם

טעות בידך

הסיגייט יותר מהיר

אני אומר לך את זה מניסיון כי שניהם יושבים לי במחשב

בנוגע לאביט, זה לוח הרבה יותר יקר והוא דווקא יפסיד בכל בנצ' (חוץ מoc) לאסוס

חוץ מזה שגם אין לו כרטיס קול מובנה

פורסם

טעות בידך

הסיגייט יותר מהיר

אני אומר לך את זה מניסיון כי שניהם יושבים לי במחשב

בנוגע לאביט, זה לוח הרבה יותר יקר והוא דווקא יפסיד בכל בנצ' (חוץ מoc) לאסוס

חוץ מזה שגם אין לו כרטיס קול מובנה

אני גם עבדתי עם סיגייט והם יותר איטטים, איזה מקסטור יש לך? איך הם מחוברים? תלוי במיליון ואחת דברים..יתרון אחד שאני יכול לזקוף לסיגייט זה עמידה בFSB גבוה (במידה ואין נעילה לAGP\PCI).

בקשר ללוחות, תסלח לי..האסוס עולה 881 לגרסא ללא הרייד בעוד האביט עולה 946 לגרסא עם הרייד..לא הפרש של שמיים וארץ.

ביצועים- מאיפה הבאת את הקשקוש הזה? אז נכון, פעם פרסמת השוואה שלדעתי היא בכלל מפוברקת וגם ההבדלים לא היו כאלה גדולים (רק נראה בגרפים כאילו ההפרש הוא שמיים וארץ), והיא בכלל הייתה בין אסוס לAT7..אנחנו מדברים על הKX-333 שעדיף על האסוס בכל פרמטר, וגם אם האפוקס מוביל עליו בחצי שנייה בחלק מהבנצ'מרקים הייתי הולך על האביט רק בגלל אפשרויות הOC שלו.

אם יש לך השוואה בין האסוס לאביט הנ"ל, פרסם..אני כרגע בודק אם יש לי משהו ;)

פורסם

אני אחפש לך

ושנית יש לי את המקסטור d740x-6l עם מיסב השמן בתור primary slave (הוא היה מאסטר לפני בואו של הסיגייט)

ואת הסיגייט ברקודה 4

יכולת לראות את זה במפרט שלי

חוץ מזה תבין........ בכמה חנויות יש לך אביט? 3? 4? וגם מה הוא צריך רייד?

יש לו הרד דיסק אחד.........

פורסם
  • מחבר

מה זה רייד?

;D

פורסם

אני אחפש לך

ושנית יש לי את המקסטור d740x-6l עם מיסב השמן בתור primary slave (הוא היה מאסטר לפני בואו של הסיגייט)

ואת הסיגייט ברקודה 4

יכולת לראות את זה במפרט שלי

חוץ מזה תבין........ בכמה חנויות יש לך אביט? 3? 4? וגם מה הוא צריך רייד?

יש לו הרד דיסק אחד.........

מצאתי כרגע אחת שבא רואים בנצ'מרקים של הAT7 והA7V333 זה מול זה..

http://www.ocworkbench.com/2002/asus/a7v333/a7v333p6.htm

רק אל תשכח דבר אחד, אסוס מעלים בקצת את הFSB בלוחות שלהם, מה שנותן להם יתרון מוקדם בבנצ'מרקים..וכמו שאמרתי ותוכל לראות- ההבדלים זניחים.

בקשר להארד דיסק, כרגע דווקא כדאי לקחת לוח עם רייד כיון שלאחר כניסת הSerialATA לשוק תהיה ירידה במחירי כונני הATA- זמן אידיאלי להוספת עוד HD ועבודה ברייד0.

לשואל, תריך חיפוש..2 בלילה זה לא הזמן שבו אני יכול לשלוף הגדרות ;D

פורסם
  • מחבר

אתה יודע סינית? ;D

מילה אחת לא הבנתי ??? ??? ;D

אז במילים פשוטות יותר- מה כדאי לי לקחת?

פורסם

אביט KX-333R ללא ספק.. ;)

פורסם

לא הבנתי למה בעצם אתה לא לוקח את הלוח של ג'יגהבייט בסוף??? השביל משתמש כמוך שלא יודע מה זה OC ומה זה רייד עדיף לוח כזה, שיש בו USB 2.0 (גם אם אתה לא יודע מה זה אתה תצטרך את זה), כרטיס קול וכרטיס רשת, והאמת גם רייד אם תלמד על זה קצת ותרצה להשתמש. לא יהיו לו שום בעיות תאימות שאין ללוחות אחרים, למקרה שאתה חושש מזה...

פורסם
  • מחבר

העניין זה לא הפיצ'רים...

העניין, זה שראיתי שיש לו בעיות תאימות עם G4, בדיון של MDK.

ואני לא רוצה לקחת צ'אנסים.

האם הבעיה היא לכל הלוחות של ג'יגהבייט או רק ללוח מסוים?אם מסויים, איזה לוח בבקשה.

פורסם

לא הבנתי למה בעצם אתה לא לוקח את הלוח של ג'יגהבייט בסוף??? השביל משתמש כמוך שלא יודע מה זה OC ומה זה רייד עדיף לוח כזה, שיש בו USB 2.0 (גם אם אתה לא יודע מה זה אתה תצטרך את זה), כרטיס קול וכרטיס רשת, והאמת גם רייד אם תלמד על זה קצת ותרצה להשתמש. לא יהיו לו שום בעיות תאימות שאין ללוחות אחרים, למקרה שאתה חושש מזה...

דיון בקשר לג'יגה בייט תמצא כאן..

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=1308;start=20

ת'רד של הכותב כאן, בו הסברנו לו למה לא ללכת על הג'יגה בייט.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים