עבור לתוכן

רוצה לעשות רשת בין שתי מחשבים ולא יודע איך

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים בבית ומודם של ECI B FOCUS ROUTER 270

והוא מתחבר לכרטיס רשת

עכשיו רציתי לחבר גם את המחשב של אח שלי ושגם הוא יוכל לגלוש ואבל כדי שהוא יוכל לגלוש המחשב שלי לא יהיה חייב להיות דולק

פתחתי את האשכול הזה כי לא הבנתי ממש לפי המדריך שיש פה אז אם משהו יוכל להסביר לי מהם השלבים שאני צריך לעשות ואיזה כבלים צריך אני ממש אודה לו

פורסם

יש שתי שיטות.

האחת היא ללכת לפי המדריך שפה בראש הפורום ולבנות רשת עם שיתוף אינטרנט באמצעות ICS, שיתוף האינטרנט של ווינדוס. זה אומר שהמחשב המחובר למודם חייב להיות דולק ומחובר לאינטרנט בשביל שלמחשב השני יהיה אינטרנט. זאת הדרך הכי פשוטה, זולה ומהירה להתקנה. חוץ מכבלי רשת ואולי כרטיסי רשת לא תצטרך לקנות כלום.

השיטה השנייה היא חיבור דרך ראוטר. אתה צריך לחבר את המודם לראוטר, את הראוטר לסוויטצ', ואת הסוויטצ' לשני המחשבים. מה שיקרה זה שהראוטר יתחבר לאינטרנט ולא אחד המחשבים, וכך לא תהייה תלות באף אחד מהמחשבים אלא רק בראוטר. אתה יכול לעשות את זה או ע"י שידרוג המודם שלך למודם+ראוטר (מדריך לזה נמצא בת'רד סטיקי "מידע שימושי וקישורים חשובים"), וקניית סוויטצ' בלבד, או ע"י קניית ראוטר משולב עם סוויטצ' (אלו הם רוב הראוטרים הנמכרים כיום), וחיבור המודם והמחשבים ישר למכשיר הזה. כמובן שראוטר משולב סוויטצ' יהיה יקר יותר מסוויטצ' לבד.

בכל מקרה, search.gif בפורום יניב לך המון תוצאות והסברים על כל אחת מהדרכים הללו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים