פורסם 2005 בינואר 1020 שנים חיפשתי דרייבר למודם שלי motorola sb4200 surfboard driverולא מצאתי שום דבר, חוץ מאחד שצריך להירשם שם ויש שם מלא פופ אפס וכל מיניספיי וור...אני צריך את הדרייבר כי יש בעיה במודם שלי שאני מכניס כבל של USB אז עושה לי ריסטים...קיצר תודה לעוזרים....אה ד"אהוא אמר לי (הנציג שרות שדל החברה שלהם) להוריד גם עידכון לUSB אם יש דבר כזה...אמר משו בסגנון..
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים חשבת להכנס ולהוריד מהאתר של מוטורולה? ואל תעדכן שום דריבר, תתחבר אליו עם כבל רשת. יותר אמין עם פחות בעיות. ועוד משהו, המודם הזה, ממש עלוב. תבקש שיחליפו לך לדגם יותר חדש.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר אני רוצה לעשות רשת... ואני לא רוצה לקנות כרטיס רשת בינתייםזה אפשרות ב'...ד"א...בטח שחיפשתי באתר שלהם... אבל לא מצאתי..ספציפית למודם שלי לא מצאתי אבל למודמים אחרים היו דרייברים מעודכנים...
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר תודה אחי...אבל לא הבנתי שם דברים...יש שם קובץ שנקרא Remove.exeולא כל כך הבנתי מה אני עושה בזה?אתה יכול לתת לי הדרכה מה אני עושה עם הקבצים ששם?
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים אני מניח שהremove זה כלי הסרה שאמור להסיר את הדרייבר הנוכחי,אין לך צורך להשתמש בו אם לא מותקן דרייבר כרגעבאשר להתקנת הדרייבר קרא את זה - http://www.cables.org.il/install-cable-modem/winxp.htm
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר כל ילד יודע איך להתקין...בקובץ שהוא נתןאומרים שם משו בreadme איך להתקיןאבל אני לא מבין ממש שם... מסובך קצת..
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר טוב אז ככה...בקובץ המקובץ צירפו לי שם 5 קבצים:* Remove.exe* netmotcm.sys* netmotcm.inf* netmotcm.cat* readme.txtעכשיו אם אני לא טועה אני צריך להשתמש ב 2 הקבצים ה-2 וה-4...עכשיוהם אומרים לי שם ברידמי למחוק ממש הכל וגם עם הקובץ מחיקהואז להכניס את הכבל USB ואז הוא יאמר שזוהתה חומרה חדשהאז השאלה שלי איך אני בעצם מגדיר שהחומרה החדשה תיהיה הקבצים הנ"ל?
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר טוב אז ככה... הבנתי שצריך להכניס את שלושת הקבצים לדיסקט... קיצר..עשיתי לפי ההוראות... שוב עושה לי ריסטים... זה מבאס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.