עבור לתוכן

מה הם הדרכים שבהם אני עלול לגרום נזק לחלקים במחשב במהלך OC

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני הולך לעשות OC קטן ביותר לא משהו רציני עם הוצאות גדולות בכל אופן לא יותר ממה שאני מתכוון להוציא על קירור בכל מקרה לדעתי...

אני מתכוון להמהיר רק את המעבד ע"י העלאת FSB בלבד ולא את המתח (זה אפשרי בכלל) ולכן אני צריך זכרון טוב ולוח אם טוב שיוכל להפריד את הכרטיסים האחרים ולא להשפיע עליהם...

אני צריך לקרר באופן נפרד את לוח האם אם אני רוצה לעשות OC? או שרק את המעבד והזכרון?

ואיזה צלעות קירור כדאי לי לקנות ל GF4 ti4600 של MSI כי הוא לא מגייע עם קירור בשבילם... והאם כדאי לי להחליף את המאורר שמגיע איתו? או רק להוריד את הפלסטיק שמצפה אותו?

פורסם

אממ בסך הכל דרישות ל-OC הן לא כאלו חמורות, כולה תקנה זיכרון טוב של קורסייר/קרושיאל/מושקין ואיזה היטסינק אחושרמוטה למעבד ואתה יכול להביא אותה באוברקלוק אחושרמוטה. לא במעבד שלך כמובן כי חוץ מה-1.6 שאר הפנטיומים הם לא כאלה אוברקלוקרים, לפחות לא בקירור אויר. קנה את ה-AX7, ממש טוב ויחסית זול, ביחד עם ארקטיק סילבר 3, ואתה מסודר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל ax7 עולה 200 שקל בערך

שנית הוא נועד לAMD

מה שנועד לפנטיום 4 זה

AX478 נדמה לי וגם הוא עולה במחיר דומה

וכמו שכבר אמרתי אני לא מתכנן אובר קלוק רציני אלא רק משהו קטן כדי להביא את ה 2.26 למהירות גבוה מזו של 2.4 או אפילו 2.533

אבל כמו שאמרתי אני מתכוון לשנות רק את ה FSB ולא את המתח ואני צריך לדעת אם זה אפשרי בכלל.... או במילים אחרות מה יצא לי מזה?

ואיך אני מקרר לוח אם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים