עבור לתוכן

מה הם הדרכים שבהם אני עלול לגרום נזק לחלקים במחשב במהלך OC

Featured Replies

פורסם

כשאני יעשה OC מחשב שאני קונה בשבוע הבא..

P4 2260 533 512.... בלה בלה בלה...

EPOX 4g4a+(הוא טוב???)

זכרון לא בחרתי אני צריך שתעזרו לי לבחור (אבל זה כבר סיפור אחר)...

כרטיס מסך: MSI GF4 Ti 4600

כשאני יעשה למחשב הזה OC באילו דרכים אני עלול לעשות נזק תמידי לחלקים במחשב?

והאם כדאי לי לעשות את ה OC לבד או שיש פה מישהו שירצה לעזור לי :)

מה אתם אומרים על ה לוח אם הוא תומך בשליטה נפרדת על החלקים השונים של המחשב או שאם אני יעלה את ה FSB זה יגרום לי לאי יציבות?

אני דיי סגור על ה צ'יפסט כי הוא של אינטל ומישהו מהפורום המליץ לי על הלוח הזה אני צריך לדעת אם יש לו ביצועים טובים עם ובלי OC...

ואני צריל שתעזרו לי גם לבחור זכרון DDR

פורסם

אתה לא יכול לעשות שום נזק אם תתעסק רק עם הביוס (אולי רק אם תעלה מאוד את המתח לזיכרונות). נזק יכול להיגרם (אם אתה לא אידיוט) רק בדרך פיזית, למשל כאשר מחליפים גוף קירור.

פורסם

מה פתאום!

אם אתה גורם לכך שהמעבד יתחמם יותר מדי זה נזק! וגם הזיכרונות

הוא גם יכול להעלות את המתח לagp/pci יותר מדי ולשרוף את הכרטיסים שלו

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לעשות OC רק למעבד כי זה בעצם המקום היחידי במחשב שהתפשרתי....

פורסם

אתה מעלה את הfsb

כשאתה מעלה אותו אתה מעלה את המהירות של המעבד את המהירות של הזיכרון וגם את המתח של הagp/pci

אלא אם כן יש לך לוח שתומך ב"למעול: את הpci/agp במתח קבוע

פורסם
  • מחבר

4g4a+ תומך בדבר הזה??

חוץ מזה אם אני מעלה את ה FSB זה לא עושה בעצם OC גם לזכרון וללוח האם??

ועוד משהו

איזה צלעות קירור כדאי לי לקנות ל MSI GF4 TI 4600 אני לא מתכוון לעשות לו OC אבל הבנתי שאין לו קירור לזכרונות בכלל ואני לא רוצה שיתקלקל...

אם אני עושה OC ע"י העלאת ה FSB אני יכול בכלל להגיע לשינויים שאפשר לראות זאת אומרת של 150 מגההרץ לפחות?

פורסם

fsb מעלה בעצם את מהירות התקשורת של הרכיבים על הלוח.........

ככה שיותר גבוהה יותר טוב

בקשר ללוח, אני לא יודע אם הוא תומך בזה....

פורסם

ישנה נעילה..

אגב, האפוקס הנ"ל מציע כרגע את אפשרויות הOC הטובות בשוק כרגע..וכן- גם יותר מהאביט BD7-II ;)

פורסם

וכן-גם יותר מהאביט BD7-II ;)

:lol:

פורסם

וכן-גם יותר מהאביט BD7-II ;)

:lol:

לוקו, לוקו.. ;D

פורסם
  • מחבר

בעצם מהם תופעות הלוואי של העלאת FSB? התחממות? כי אם כן אז בעצם זה אומר שאם אני רוצה להמהיר את המעבד אני חיב גם לקרר את הזכרון ואת הלוח אם?

ובקשר לזכרון DDR333 בעצם כשאני מעלה את ה FSB אני גם גורם ללוח לתמוך בסוג הזה של הזכרון אם לא אז שמישהו יגיד לי בבקשה איך אני כן גורם ללוח לתמול בזכרון הזה כי ראיתי את זה כבר איפהשהו אבל אני לא זוכר איפה...

צלעות קירור של איזה חברה לקנות כדי לקרר את הזכרונות של ה MSI GF4 TI4600 ללא OC פשוט הוא לא בא עם קרור לזכרונות ואני רוצה לשמור עליו

פורסם
  • מחבר

ישנה נעילה..

אגב, האפוקס הנ"ל מציע כרגע את אפשרויות הOC הטובות בשוק כרגע..וכן- גם יותר מהאביט BD7-II ;)

כשאתה אומר OC אתה מתכוון של הלוח הזכרון והמעבד או גם של הכרטיסים האחרים או שאני סתם אדיוט ואין שום קשר לכרטיסים האחרים.?...

פורסם

ישנה נעילה..

כשאתה אומר OC אתה מתכוון של הלוח הזכרון והמעבד או גם של הכרטיסים האחרים או שאני סתם אדיוט ואין שום קשר לכרטיסים האחרים.?...

יש אפשרות לנעילה של של הAGP\PCI..רוב אמצעי המערכת נמצאים ביחס ישר למהירות הPC- ככה שאם הוא "נעול" כבר חסכת חצי מהדאגות שלך בבחירת הרכיבים (הארד דיסק,צורב,סי די רום וכו'...).

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי ברירה ואני בכל זאת חיב לקרר את לוח האם לא? ואת הזכרון גם אני מניח?

מישהו יכול לפרט איך אני גורם ללוח אם הזה לתמוך ב DDR333?

זה באמת משנה DDR333 או פחות?

איזה זכרון כדאי לי לקנות בשביל שהOC יהיה טוב ?? 512MB באיזור 1000 שקל מה אתם ממליצים?

מה אתם אומרים על 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 של mushkin? קראתי עליו דברים טובים אבל באתר שלהם לא מוזכר שהוא תומך בלוח האם שאני רוצה..(epox 4g4a plus)... דרך אגב אני צריך עזרה מהר כי הספירה לאחור לקנית המחשב התחילה והיא עומדת על 4ימים נשארו..... (יום חמישי) למרות שבעצם אני צריך לדעת הכל כבר ביום שלישי...

פורסם

זה לא ממש קשור לשאלה שלך

אבל למה לך לעשות OC??? תסתכל איזה מחשב יש לך

אתה רק תוכל להתלהב שהגעת למהירות כזאת וסתם זה לא ממש ישפר את הביצועים במשחקים למה סתם להתעסק בשטויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים