עבור לתוכן

בחירת לוח אם ל p4 ( מתכוון לעשות o/c)

Featured Replies

פורסם

חשבתי תמיד ש ASUS הם הרצחניים! ::)

• תגובות 60
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי הולך על הלוח של GigaByte 8SRX ... אנשים הצליחו להגיע עם ה 1.6A לFSB של 150 כלומר ל 2.4GHz .

אובר קלוק של 50% ויש אנשים שהצליחו למשוך עוד יותר עם קירור יותר טוב כמובן למעבד .

הלוח בעל אופציות אובר קלוק מאחד הטובים שיש בשוק בכל שליטה מחולטת על כל פרמטר , יש המון אופציות .

אפשר לעשות אובר קלוק לכל חלק בנפרד ... למשל רק למעבד ,או לזכרון , וגם שליטה על הBUS של ה AGP/PCI כדי לא לפגוע ביציבות של החלקים .

הFSB יכל להגיע להיות מ 100 עד ל 355 !!! , ו העלת Vcore עד של 1.85v , שזה דיי הרבה למעבד 0.13m .

הלוח מאפשר להישתמש אפילו עם זכרונות DDR400 , הוא מבוסס על Chip Sis645 , אני יודע ש Sis לא היו מהצ'יפים הכי טובים אני בעצמי לא ממש חיבבתי אותם , אבל הלוח הזה באמת מרשים והצ'יפ מציג יציבות Rock Solid , הלוח באמת ניראה מבטיח .

והדבר שעוד ממתיק את כל זה , המחיר , אפשר להשיג אותו במחיר של 500 ש"ח !!! כן ! מדהים .

טוב זאת רק דעתי , אני חושב לוח באמת מצוין .

אני ממליץ לך לקרוא את זה גם . Press Here

לא, לוח ממוצע וחביב- לא יותר מזה..לא יכול להתחרות באפוקס הרצחני למשל ;D

אפשרויות OC, אכן חביבות..אבל אין אפשרות לכוון את הFSB בקפיצות של מה"צ, שליה של PCI\AGP- נעילה? אתה בטוח? לגבי יציבות, כל לוח נורמלי (לא מדבר על דרעקיים כמו PCPARNER) יציב לך יציבות.

אגב, FSB של 150 ל1.6A לא נחשב לתוצאה כל כך גבוהה.

אני הייתי דבק בצ'יפסט של אינטל ;)

פורסם
  • מחבר

מה לגבי abit bd7 הוא גם יספק לי o/c טוב , או יותר טוב מ epox 4sda או שאני אלך על ה 4g4a אפילו שהוא יקר

פורסם

מה לגבי abit bd7 הוא גם יספק לי o/c טוב , או יותר טוב מ epox 4sda או שאני אלך על ה 4g4a אפילו שהוא יקר

הוא יספק לך גם OC טוב, לוח טוב מאוד (אולי חוץ מהמתחים שהוא מאפשר, אבל אפשר להסתדר)..אני אישית הייתי מעדיף אותו על פני ה4SDA (לפי מה שאני יודע יש גם הפרש בין השניים בביצועי תלת מימד, אבל צריך לבדוק את זה לעומק). אם יש לך תקציב- לך על ה4G4A ללא ספק..לוח מעולה, אפשרויות שינוי מתחים נהרות, פיצ'רים, כרטיס גרפי מובנה (למי שצריך)- יש לו רק חיסרון אחד..חוסר בחיבור ה12V, שמעתי כמה אנשים שמתלוננים על כך.

פורסם
  • מחבר

על מה זה משפיע ?

פורסם

על מה זה משפיע ?

לא אמור להשפיע, עקב "שידרוג" הMOFSETS (מקווה שרשמתי נכון) בלוח.

פורסם

איפה אפשר לקנות את הלוח הזה????

אנטי וירוס אתה ממליץ עליו המון וכולם כבר רוצים לקנות אותו... אבל אני ואני מניח שגם אחרים לא מוצאים איפה בארץ אפשרק לקנות אותו.....

וזה והזכרון הם שני הדברים היחידים שאני לא יודע איפה לקנות...

פורסם

איפה אפשר לקנות את הלוח הזה????

אנטי וירוס אתה ממליץ עליו המון וכולם כבר רוצים לקנות אותו... אבל אני ואני מניח שגם אחרים לא מוצאים איפה בארץ אפשרק לקנות אותו.....

וזה והזכרון הם שני הדברים היחידים שאני לא יודע איפה לקנות...

עניתי לך כבר חמש פעמים, אקסלנט..

wwww.hardware.co.il

או קיי?

פורסם
  • מחבר

זה עולה שמה 979 ש"ח ( למקרה שתשאל כמה זה עולה :) )

פורסם

תודה ;)

פשוט לא קיבלתי את הכתובת של האתר הזה לדעתי....

בכל מקרה תודה....

פורסם

hehe lol

ידעתי שהש אקסלנט מוכר לי מאיפהשהו....

אני נכנס לאתר שלהם ורואה שסניף תל אביב נמצא שני מטר מהבית של סבתא שלי...

זה אומר שאני חוסך 30 שקל שלמים דמי משלוח.....

או יותר נכון... אני חוסך זמן....

פורסם
  • מחבר

הנה כל מה שאני הולך לקנות :

inetl p4 1.6a

epox 4g4a+

CORSAIR 256MB DDR CMX256A-2700C2

Enermax FS-710-B 350W

יש משהו שאתם חושבים שאני צריך לשנות ?

פורסם
  • מחבר

אני קונה את הלוח מאקסלנט , יש בעיה איתם ?

פורסם

רק שתידע שכולם מתלוננים על השירות שלהם אבל אין מה לעשות...

זכרונות עדיף לך PC3000, הרבה יותר קל להמהיר איתם

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתכוון ש"קל יותר להמהיר אותם" ?

שאפשר להגיע איתם יותר רחוק ?

אם כן מה יותר עדיף לי עוד fan של antec או זכרונות 3000 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים