עבור לתוכן

סליחה על פתיחת התראד השני,יש הבדל ביו שני העכברים?

Featured Replies

פורסם

סתם תהיתי אם קיים הבדל בין העכבר האופטי הפשוט של מיקרסופוט

852842.JPG

לבין העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer - USB/PS2

4mic4.bmp

מבחינת נוחות?מבחינת גודל העכבר?והכי חשוב מבחינת דיוק? :xyxthumbs:

פורסם

כן , הוא טוב יותר מכל בחינה(נוחות בייחוד)

העכבר הראשון בכלל לא נוח(מנסיון)

פורסם
  • מחבר

חחח אני כרגע עם הראשון, פי כמה הוא פחות נוח תאמת אני מרגיש שהיד שלי נופלת ממנו כל הזמן,ויש הבדל רק בין הדיוק של שניהם?נגיד פי 2? :silly:

פורסם

בעכבר הראשון הוא נורא קטן, והיד שלך תהייה רוב הזמן באוויר -> לא מומלץ. יש לי את הEXPLORER שהוא הרבה יותר גדול ויותר נוח ויותר דומה לעכבר השני.

שים לב שבעכבר השני יש לך גם 2 לחצנים נוספים לדפדוף מהיר(הקודם והבא) ואתה תמיד יכול לשנות את דרך פעולתם.

פורסם

כל אחד מעדיף משהו אחר, אני מסתדר מצויין עם הראשון

פורסם

גם אני את האמת הייתי די מרוצה מהראשון

יש כאלה שעכברים קטנים ג'נרים נוחים להם יותר

פורסם

ל-IntelliMouse Explorer יש 600 DPI שזה לא רע , לעומת העכבר הראשון אפילו לא מציינים כמה יש לו(אני מאמין שמשהו בסביבות ה-300)

פורסם
  • מחבר

חחח מה הוא פי שניים יותר מדויק?ולמה זה לא טוב שהיד שלך "תשכב"על השולחן כי העכבר די טובע בתוך היד שלי והיא על השולחן אפשר לומר (זו לא הגרסה הממש קטנה שלו) עם השני היד לו נוגעת בשולחן?

פורסם

השני הוא ממש גדול ונוח אך הוא גם כבד [ או שזה רק גרסת האל חוט?] אני עבדתי על שניהם וללא ספק השני הרבה יותר נוח, אפילו מה MX510 שלי

פורסם

ל-IntelliMouse Explorer יש 600 DPI שזה לא רע , לעומת העכבר הראשון אפילו לא מציינים כמה יש לו(אני מאמין שמשהו בסביבות ה-300)

איפה אתה רואה את הנתונים האלה?

כי חיפשתי באתר של מיקרוסופט ואין שום מידע טכני רציני על העכברים.

פורסם
  • מחבר

ויענו מבחינת נוחות יש הבדל ובדיוק בין ה-dpi של שניהם במשחקים לדומא בקואנטר סטריק?מכיוון שאני נוהג לשחק במשחק הזה ורציתי לדעת אם זה ישפר משהו בשדרוג העכבר ל-intelly mosue

ומה אתם אומרים על mx310 הוא יותר מדויק אבל הוא לא קטן מידי?ומה עדיף בין שני אלו :nixweiss:

פורסם

כמה DPI יש לאקספלורר 3.0 והאם לדעתכם אותו יותר טוב מהאקספלורר החדש?

פורסם
  • מחבר

כמה DPI יש לאקספלורר 3.0 והאם לדעתכם אותו יותר טוב מהאקספלורר החדש?

חחח אני לא מאמין,טוב גם אני תומך בשאלה איזה מהם יותר טוב זה ברור שהחדש יותר יפה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים