עבור לתוכן

אחראי פורום אתה יכול בבקשה למחוק את הת'רד הזה?

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אני כותב פה את המפרט כדי לעזור לכם לבחור לי זכרון טוב ל OC ולא כדי שתגידו לי שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך או עם המעבד או המארז... המחשב משמש אותי רוב הזמן לא עובר יום בלי ששיחקתי בו... אז אני לא מתפשר על הרבה דברים... מה שכן אני חיב את המחשב הזה ממש דחוף כי יש לי מחשב על הפנים עם וודו 3 שלא עובד עם משחקים חדשים......

אז ככה:

P4 2.26GHrz 533MHrz FSB speed 512 cache

MB: epox 4g4a plus

HD: WD 80 GB 7200 RPM 8M buffer

MSI GF4 TI 4600 (בבקשה שאף אחד לא יגיד לי שעדיף לי 4400)

CD: ASUS X52 or MSI X56 (מה עדיף?)

MONITOR: IIYAMA pro 454 NEW Model (למישהו כאן יש אותו?)

אני צריך זכרון שיהיה טוב ל OC ואני צריך שתגידו לי איך ה לוח אם

וגם איזה סידירום כדאי.... משהו שלא יתקלקל...

אבל הכי חשוב זה הזכרון ואחר כך הלוח אם... אני רוצה זכרון 512 MB DDR שיהיה טוב ל OC... ולא יותר מדי יקר...

מישהו חושב שעדיך לקחת X2 DDR of 256? במקום אחד של 512??

זה דיי דחוף אני קונה את המחשב החדש בשבוע הקרוב ואני צריך לתת את המפרט המלא למישהו מראש.... אז בבקשה תגיבו...

פורסם

טוב אז ככה אני כותב פה את המפרט כדי לעזור לכם לבחור לי זכרון טוב ל OC ולא כדי שתגידו לי שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך או עם המעבד או המארז... המחשב משמש אותי רוב הזמן לא עובר יום בלי ששיחקתי בו... אז אני לא מתפשר על הרבה דברים... מה שכן אני חיב את המחשב הזה ממש דחוף כי יש לי מחשב על הפנים עם וודו 3 שלא עובד עם משחקים חדשים......

אז ככה:

P4 2.26GHrz 533MHrz FSB speed 512 cache

MB: epox 4g4a plus

HD: WD 80 GB 7200 RPM 8M buffer

MSI GF4 TI 4600 (בבקשה שאף אחד לא יגיד לי שעדיף לי 4400)

CD: ASUS X52 or MSI X56 (מה עדיף?)

MONITOR: IIYAMA pro 454 NEW Model (למישהו כאן יש אותו?)

אני צריך זכרון שיהיה טוב ל OC ואני צריך שתגידו לי איך ה לוח אם

וגם איזה סידירום כדאי.... משהו שלא יתקלקל...

אבל הכי חשוב זה הזכרון ואחר כך הלוח אם... אני רוצה זכרון 512 MB DDR שיהיה טוב ל OC... ולא יותר מדי יקר...

מישהו חושב שעדיך לקחת X2 DDR of 256? במקום אחד של 512??

זה דיי דחוף אני קונה את המחשב החדש בשבוע הקרוב ואני צריך לתת את המפרט המלא למישהו מראש.... אז בבקשה תגיבו...

אם אתה מתכוון לעשות גם OC לכרטיס מסך אז תיקח את הLEADTEK שאיתו אתה יכול להגיע רחוק

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם אני יעשה OC אבל אם כן אני לא יעשה גם לכרטיס מסך כי אני לא רוצה לקחת סיכון שהוא יהרס...

אז אם אני עושה OC זה רק ללוח האם למעבד ולזכרון...

אם אני מעלה את ה FSB אני צריך גם להעלות את הוולטאז'?

ואני כנראה לוקח 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 של mushkin מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו בארץ?

פורסם

אני לא ממליץ על IIYAMA (או איך שלא רושמים), לא בגלל שהם גרועים או משהו, פשוט כי תיקון של המסכים במקרה של תקלה הוא יקר כי אין מעבדת שירות שלהם בארץ, ויהיה עדיף לך לקנות חדש במקרה של תקלה...

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה את המסך שלהם אז יש לי אחריות ל3 שנים כך שאני לא אצטרך לשלם על תיקון ב3 שנים הקרובות....

חוץ מזה אני רוצה מסך טוב כי אני הולך להחליף את הטלויזיה שיש לי בחדר במחשב ע"י TV IN או כרטיס טלויזיה...

מה בקשר לזכרון? מה אתם אומרים על של מושקין

DDR Mushkin 512MB Hi Perf LEVEL 2

ואם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו ואת הלוח אם של אפוקס

4g4a plus

אז שיגיד כי אני כנראה קונה בפנדה ואלה שני הדברים היחידים שאין שמה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים