פורסם 2002 ביוני 2223 שנים טוב אז ככה אני כותב פה את המפרט כדי לעזור לכם לבחור לי זכרון טוב ל OC ולא כדי שתגידו לי שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך או עם המעבד או המארז... המחשב משמש אותי רוב הזמן לא עובר יום בלי ששיחקתי בו... אז אני לא מתפשר על הרבה דברים... מה שכן אני חיב את המחשב הזה ממש דחוף כי יש לי מחשב על הפנים עם וודו 3 שלא עובד עם משחקים חדשים......אז ככה:P4 2.26GHrz 533MHrz FSB speed 512 cacheMB: epox 4g4a plusHD: WD 80 GB 7200 RPM 8M bufferMSI GF4 TI 4600 (בבקשה שאף אחד לא יגיד לי שעדיף לי 4400)CD: ASUS X52 or MSI X56 (מה עדיף?)MONITOR: IIYAMA pro 454 NEW Model (למישהו כאן יש אותו?)אני צריך זכרון שיהיה טוב ל OC ואני צריך שתגידו לי איך ה לוח אםוגם איזה סידירום כדאי.... משהו שלא יתקלקל...אבל הכי חשוב זה הזכרון ואחר כך הלוח אם... אני רוצה זכרון 512 MB DDR שיהיה טוב ל OC... ולא יותר מדי יקר...מישהו חושב שעדיך לקחת X2 DDR of 256? במקום אחד של 512??זה דיי דחוף אני קונה את המחשב החדש בשבוע הקרוב ואני צריך לתת את המפרט המלא למישהו מראש.... אז בבקשה תגיבו...
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים זה יכול להתאים - 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222השוואה פורסם ב 14.6.02 בHWzonehttp://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Roundups/highendram/index.html
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים טוב אז ככה אני כותב פה את המפרט כדי לעזור לכם לבחור לי זכרון טוב ל OC ולא כדי שתגידו לי שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך או עם המעבד או המארז... המחשב משמש אותי רוב הזמן לא עובר יום בלי ששיחקתי בו... אז אני לא מתפשר על הרבה דברים... מה שכן אני חיב את המחשב הזה ממש דחוף כי יש לי מחשב על הפנים עם וודו 3 שלא עובד עם משחקים חדשים......אז ככה:P4 2.26GHrz 533MHrz FSB speed 512 cacheMB: epox 4g4a plusHD: WD 80 GB 7200 RPM 8M bufferMSI GF4 TI 4600 (בבקשה שאף אחד לא יגיד לי שעדיף לי 4400)CD: ASUS X52 or MSI X56 (מה עדיף?)MONITOR: IIYAMA pro 454 NEW Model (למישהו כאן יש אותו?)אני צריך זכרון שיהיה טוב ל OC ואני צריך שתגידו לי איך ה לוח אםוגם איזה סידירום כדאי.... משהו שלא יתקלקל...אבל הכי חשוב זה הזכרון ואחר כך הלוח אם... אני רוצה זכרון 512 MB DDR שיהיה טוב ל OC... ולא יותר מדי יקר...מישהו חושב שעדיך לקחת X2 DDR of 256? במקום אחד של 512??זה דיי דחוף אני קונה את המחשב החדש בשבוע הקרוב ואני צריך לתת את המפרט המלא למישהו מראש.... אז בבקשה תגיבו...אם אתה מתכוון לעשות גם OC לכרטיס מסך אז תיקח את הLEADTEK שאיתו אתה יכול להגיע רחוק
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים מחבר אני לא יודע אם אני יעשה OC אבל אם כן אני לא יעשה גם לכרטיס מסך כי אני לא רוצה לקחת סיכון שהוא יהרס...אז אם אני עושה OC זה רק ללוח האם למעבד ולזכרון... אם אני מעלה את ה FSB אני צריך גם להעלות את הוולטאז'?ואני כנראה לוקח 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 של mushkin מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו בארץ?
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים אני לא ממליץ על IIYAMA (או איך שלא רושמים), לא בגלל שהם גרועים או משהו, פשוט כי תיקון של המסכים במקרה של תקלה הוא יקר כי אין מעבדת שירות שלהם בארץ, ויהיה עדיף לך לקנות חדש במקרה של תקלה...
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים מחבר אם אני קונה את המסך שלהם אז יש לי אחריות ל3 שנים כך שאני לא אצטרך לשלם על תיקון ב3 שנים הקרובות....חוץ מזה אני רוצה מסך טוב כי אני הולך להחליף את הטלויזיה שיש לי בחדר במחשב ע"י TV IN או כרטיס טלויזיה...מה בקשר לזכרון? מה אתם אומרים על של מושקיןDDR Mushkin 512MB Hi Perf LEVEL 2ואם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו ואת הלוח אם של אפוקס4g4a plusאז שיגיד כי אני כנראה קונה בפנדה ואלה שני הדברים היחידים שאין שמה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.