פורסם 2005 בינואר 920 שנים טוב אז ככה...קניתי כבל רשת אתמול... כדי לעשות רשת עם המחשב של אחותיעד עכשיו המחשב שלי היה מחובר למודם עם כבל רשת ולא היו בעיות...החלפתי את החיבור מהמחשב למודם בקבל USB התקנתי תדרייברים והכלהוא גולש וזה... ופתאום עושה ריסט... ניסיתי להתקין מחדש לא עזר...מה אני עושה?
פורסם 2005 בינואר 920 שנים תשנה לכותרת שחוקית עפ"י חוקי הפורום.2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.
פורסם 2005 בינואר 920 שנים usb ports tend to act funny, try placing the modem on another usb port.also, after the uninstall process, remove connection, reboot (just in case), and plug it again see ifit recognizes a new device or a previously installed one.
פורסם 2005 בינואר 920 שנים מחבר ניסיתי להחליף מקום של UsB וניסיתי למחוק ולעשות ריסט ולזהות לבדולא הצליחהוא עדיין עושה ריסטרטים...מה אני עושה.?!
פורסם 2005 בינואר 920 שנים does it happen in both comps ?if it does, you can borrow a netword adaptor from some friend, or in worst case buy a new one,shouldn't be more than 50 nis, its not pocket change, but it should solve the problem.good luck
פורסם 2005 בינואר 920 שנים מחבר מה אני לא מבין? אתה מבין עברית אבל לא יכול לרשום בעברית!?חפיף...שמישו יתרגם לא הבנתי מילה..
פורסם 2005 בינואר 920 שנים מה אני לא מבין? אתה מבין עברית אבל לא יכול לרשום בעברית!?חפיף...שמישו יתרגם לא הבנתי מילה..תקנה כרטיס רשת זה מקסימום 50 שקל ותבקש מבזק שיחליפו לך את המודם לכזה עם כרטיס רשת...
פורסם 2005 בינואר 920 שנים מחבר חשבתי יותר ללכת בכיוון של להחליף את המודם...יש לי את הדגם של Motorola הלבן הגדול...ויש בו יציאה לחיבור של כבל רשתרשמתי את זה בהודעה למעלה...חבל להוציא סתם כסף,אבל אם לא תיהיה שום ברירה אחרת אז אני אקנה....
פורסם 2005 בינואר 920 שנים יש לך מודם מצויין ואל תחליף לשום דבר.א. תעדכן את הדרייברים של בקר הUSB שלךב. אין מה לעשות, חיבור רשת תמיד עדיף על USB, אם זה לא יעזור תקנה כרטיס רשת נוסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.