פורסם 2005 בינואר 920 שנים אני רוצה לשחק Halo, בקרוב אני הולך לקנות אותו, אז הורדתי את הדמו.זה מה שאני מקבל, וגם במחשב של אח שלי:" A problem occured initializing Direct3D. Hardware acceleration maybe disabled, may run DXDIAG "מערכת:6800GTForceware 71.24DX9.0C
פורסם 2005 בינואר 920 שנים תפעיל את ה-DXDIAG דרך ה-RUN שבהתחל , ותעבור לחוצץ של Display , שם תראה למטה Direct3D acceleration , תפעיל אותו(Enable)
פורסם 2005 בינואר 920 שנים מחבר כן, בדקתי את זה, ומה שכתוב לי שם:DirectDraw Acceleration: EnabledDirect3D Acceleration: EnabledAGP Texture Acceleration: Enabledמהי הבעיה? :s05:
פורסם 2005 בינואר 920 שנים מחבר יכול להיות שאני צריך להחזיר ל- DX9.0B?זה לא יכול להיות הדרייבר כי אצלי ואצל אח שלי יש דרייברים שונים...
פורסם 2005 בינואר 920 שנים זה לא יכול להיות הדרייבר כי אצלי ואצל אח שלי יש דרייברים שונים... אם כך , הדרייבר הוא לא מקור הבעיה. יכול להיות שאני צריך להחזיר ל- DX9.0B? לא כ"כ הגיוני שזה יעזור , אבל שווה לנסות. נ.ב - ראיתי בגוגל המון פוסטים של אנשים עם הבעיה הזאת בפורומים שונים , אבל אף אחד לא הצליח בסופו של דבר להפעיל אותו... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.