פורסם 2005 בינואר 720 שנים אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה כבר מאה פעמיים ואני מקווה שתוכלו לענות גם לי .אני מחפש מארז למחשב חדש שקניתי MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU AMD Athlon 64 3500+, 512K, L2 Cache, Socket 939 Windows Compatible 64-bit Processor-boxPatriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology - Retailreadon 9800 pro 128MB gigabyteעם קצת ניסיון עם מעבדי AMD שמתחממים הבנתי שצריך לשים במארז הרבה מאווררים.{ לפחות 3-4 }לא כל כך משנה לי אם היה במארז חולון או לא רק שיהיה גדול מספיק והבנתי שיש כאלה שגם בולמים את הזעזועים של המאווררים ובכך הרעש מופחת .כמו כן הספק שהמליצו לי לקנות הואThermaltake TT420APD 2-fan Active PFC 420W Power Supplyאז חשבתי אם משהוא מכיר איזה שהוא מארז של Thermaltake שמגיע יחד עם הספק ואם אתם חושבים שאני צריך ספק אחר אז אודה לך אם תמליצו לי על ספק אחר תודה על העזרה
פורסם 2005 בינואר 720 שנים הספק בסדר גמור , מה התקציב שלך לקניית המארז?נ.ב - תשנה לכותרת יותר אינפורמטיבית.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=182&catcode=183כולל ספק כח 430W של ANTEC
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר המארז נראה נהדר האם ידוע לך ממה הוא עשוי פח או אלומניום ?ניסיתי לברר באתר ובלינק אבל הם לא מפרטים כמו כן השאלה היא לגבי הספק האם הוא Active PFC והאם אתה ממליץ עליו .
פורסם 2005 בינואר 720 שנים אני כמעט בטוח שהוא עשוי מאלומיניום.בקשר לספק - ככל הידוע לי הוא לא Active PFC , אבל זה ספק איכותי מאוד ושקט.http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1104
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר ידוע לך אם אני יכול לקנות את המארז ללא הספק לפע הלינק שלך הספק עולה 567 ש"ח וכל החבילה עולה 970 זה אומר שהמארז לא עולה על 500 ש"ח וכך אני אקנה מארז בנפרד ואת הספק של Thermaltake כי כפי שהבנתי ה Active PFC זה דבר חיוני בספק כי הוא מונע העברת זרמים לא יציבים ללוח .
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר ועוד שאלה יודע לך האם האחריות לשלוש שנים שאני מקבל על המארז האם היא כוללת את הספק כי בניפרד אני מקבל רק שנה אחריות
פורסם 2005 בינואר 720 שנים יש בלמיר את אותו דגם של מארז בלי ספק , רק עם חלון ב-621 ש"ח.נראה לי שאפשר לבקש את המארז גם בלי הספק , את זה תשאל את החנות שממנה אתה רוצה לקנות.בקשר לאחריות - אין לי מושג...
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר תראה המארז כולל הספק עולה 970 שח ומארז לבד כולל חלון + הספק של Thermaltake עולה 1010 שח ההבדל הוא רק 40 שח השאלה מה עדיף איזה ספק .והמארז לא עשוי מאלומיניום. אם כן הם מציינים את זה במפורש.השאלה עכשיו איזה ספק עדיף של Thermaltake שהוא Active PFC או של ANTEC ?והאם אני צריך לפתוח בשביל השאלה החדשה תרד חדש כי על המארז כבר החלטנו ?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים עדיף שאת השאלות על הספק תשאל בדיון שמרכז את כל נושא הספקים(הדיון הוא הסטיקי שנמצא בראש הפורום)עכשיו בקשר לשאלה שלך - שני הספקים האלו איכותיים ואמינים מאוד , אבל תיקח את ה-TT.ה-Active PFC תוסף חשוב לספק כוח , ספקים שהם Active PFC מסוגלים להחזיק יותר טוב בעומס של צריכת חשמל.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר ה-Active PFC תוסף חשוב לספק כוח אני לא מבין איך הספק של אנטק יותר טוב אם אין לו Active PFC ?ולאחר חיפוש ממושך אפילו הצלחתי למצוא את אותו המארז עם החלון + הספק של Thermaltakeבמחיר של 960 במזומן
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים הספק של אנטק עדיף לאין שיעור. תפרט יותר למה אתה חושב שהוא עדיף , משום שלאנטק אין בכלל Active PFC...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.