עבור לתוכן

רוצה להוריד את האף לייף 2 דרך ההטבה שקיבלתי בקופסת הכרטיס מסך..

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי את sapphire radeon 9600xt מזמן,ובתוך הקופסא קיבלתי את הפתק שאומר שקיבלתי את האלף לייף 2 ומצורף גם הקוד הסריאלי...

איך אני מוריד את המשחק ומאיפה בדיוק?ואיפה אני שם את הקוד?

פורסם
  • מחבר

אוקיי התקנתי את ה steam הזה..עכשיו מה אני אמור לעשות?

איפה אני שם את הקוד שקיבלתי ? ומה הלאה?

פורסם

עכשיו אתה מפעיל את התוכנה והולך לפי ההוראות. אתה אמור לפתוח חשבון אצלם, ובאחד השלבים הם מבקשים את הקוד.

פורסם
  • מחבר

לא יודע על איזה הוראות אתה מדבר,אני מפעיל את התוכנה ויש לי כמה אפשרויות:play games, browse games,friend,servers וכו...

מה אני בוחר מביניהם? אם אפשר להדריך אותי צעד צעד זה יהיה מצויין כי אני לא מתמצא פה

פורסם

אתה לוחץ על play games ואז אתה לוחץ על HL2 פעמיים ואז יפתח לך חלון אם תסתכל למטה אתה תראה "רשום מוצר שכבר שייך לי [ באנגלית כמובן :-\ ] )

ואז שם אתה תתבקש להכניס את הסיריאל :D

פורסם
  • מחבר

תודה עזרתם לי מאוד..

תגידו,כשאני מוריד את המשחק אז הוא ייתן לי את אחת החבילות(זהב,כסף,ברונזה)? או שהוא יתן לי רק את המשחק האלף לייף 2?

פורסם

אתה בטוח תקבל את HL2, CS S, HL2 DM

פורסם

אתה מקבל את הברונזה, אבל אם תרצה לשדרג ל- silver תוכל להוסיף עוד 10 $ ואם אני לא טועה זה יתן לך גם את hl:source ו- day of defeat source.

פורסם

יש אזשהו מקום בארץ שאני יכול לקבל את המשחק על דיסקים? (יש אפרות למשלוח אבל הוא עולה 10$... :P) :)

פורסם

אני חושב שהוא התכוון בחינם מהתלוש

פורסם

אז התשובה היא לא.

מה שאתה כן יכול לעשות, לאחר שהורדת את המשחק זה להפעיל את אופציית ה- Backup שלו. וזה ייצר קובץ שאותו אפשר יהיה לצרוב ואחר כך להתקין במהירות אם צריך.

בשביל לעשות זאת, אתה עושה ככה:

1. Go to Play games.

2. Right click on any game under "MY GAMES".

3. Click Backup game files...

4. Select the games you want to backup and click Next >.

5. Follow the on-screen instructions.

אתה תוכל לבחור לפצל את המשחק לדיסקים או דיוידי, לפי רצונך.

פורסם

תודה :xyxthumbs:

זה מה שני אעשה.....:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים