פורסם 2005 בינואר 720 שנים שלוםקניתי את sapphire radeon 9600xt מזמן,ובתוך הקופסא קיבלתי את הפתק שאומר שקיבלתי את האלף לייף 2 ומצורף גם הקוד הסריאלי...איך אני מוריד את המשחק ומאיפה בדיוק?ואיפה אני שם את הקוד?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים אתה אמור להוריד את steam מכאן http://www.steampowered.com/index.php?area=getsteamnowלפתוח חשבון (עם הקוד) ואז יכול להוריד את המשחק.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר אוקיי התקנתי את ה steam הזה..עכשיו מה אני אמור לעשות?איפה אני שם את הקוד שקיבלתי ? ומה הלאה?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים עכשיו אתה מפעיל את התוכנה והולך לפי ההוראות. אתה אמור לפתוח חשבון אצלם, ובאחד השלבים הם מבקשים את הקוד.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר לא יודע על איזה הוראות אתה מדבר,אני מפעיל את התוכנה ויש לי כמה אפשרויות:play games, browse games,friend,servers וכו...מה אני בוחר מביניהם? אם אפשר להדריך אותי צעד צעד זה יהיה מצויין כי אני לא מתמצא פה
פורסם 2005 בינואר 720 שנים אתה לוחץ על play games ואז אתה לוחץ על HL2 פעמיים ואז יפתח לך חלון אם תסתכל למטה אתה תראה "רשום מוצר שכבר שייך לי [ באנגלית כמובן :-\ ] ) ואז שם אתה תתבקש להכניס את הסיריאל
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר תודה עזרתם לי מאוד..תגידו,כשאני מוריד את המשחק אז הוא ייתן לי את אחת החבילות(זהב,כסף,ברונזה)? או שהוא יתן לי רק את המשחק האלף לייף 2?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים אתה מקבל את הברונזה, אבל אם תרצה לשדרג ל- silver תוכל להוסיף עוד 10 $ ואם אני לא טועה זה יתן לך גם את hl:source ו- day of defeat source.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים יש אזשהו מקום בארץ שאני יכול לקבל את המשחק על דיסקים? (יש אפרות למשלוח אבל הוא עולה 10$... )
פורסם 2005 בינואר 820 שנים אז התשובה היא לא.מה שאתה כן יכול לעשות, לאחר שהורדת את המשחק זה להפעיל את אופציית ה- Backup שלו. וזה ייצר קובץ שאותו אפשר יהיה לצרוב ואחר כך להתקין במהירות אם צריך.בשביל לעשות זאת, אתה עושה ככה:1. Go to Play games.2. Right click on any game under "MY GAMES".3. Click Backup game files...4. Select the games you want to backup and click Next >.5. Follow the on-screen instructions.אתה תוכל לבחור לפצל את המשחק לדיסקים או דיוידי, לפי רצונך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.