פורסם 2005 בינואר 720 שנים שלום.אני רוצה לעשות שוינאמפ יוציא סאונד ל כל הרמקולים שיש לי, בינתיים הוא מוציא רק מ 2 הקידמיים.לדוגמא ב MP זה מנגן מכל ה 4 רמקולים.מה צריך לעשות כדי שזה ישמיע מ כל הרמקולים?תודה.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים תנסה אולי את אחד הפלאגינים האלה :http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=129453http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=97895
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר הראשון לא עובדהשני כן אבל הוא מעוות לגמרי את הצליל הבאס נשמע כאילו הוא נשמע מרמקול של צעצוע.יש עוד הצעות?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים איזה רמקולים זה?ובכל אופן לא אמורים לשמוע מוזיקה 4.1זה לא מוקלט בסראונד אלה סטריאואבל אולי אתה יכול לשמוע אותו דבר בכולם, לא בערוצים שונים כמו בסרטים שמיועדים לכך..בחלק מהמערכות למחשב יש תכפתורים של וירטואל סראונד שעושה שתשמע מעיין סראונד במקור שבא מסטריאו. לא יודע מה יש אצלך.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר אני יודע שמוזיקה זה סטאריו, אני פשוט רוצה שיהיה שמאל אותו צליל מקדימה ואחורה ואותו הדבר לגבי ימין.הרמקולים זה משהו מאולתר, עם מערכת סטאריו.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר בינתיים זה מה שאני עושה.אבל הייתי מאוד מעדיף שמוע דרך WINAMP כי הוא תופס הרבה פחות זכרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.