פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר אתה עובר את זה כמו גדול שמע הכי חשוב זה שתיהיה שכוב כל המן כי יש כאלו מהגדולים שהם גם צלפים ואתה יכול לראות אותם רק עם משקפי לילה וכשאתה פותח את הדלת השניה תעבור לצד שמאל ואז אתה יכול לראות אותם עולים ופשוט מפה והלאה אתה צריך או יותר נכון חייב להשתמש בכל מה שיש בידך ואני מתכוון הכל דרך אגב זה קטע לפני אחרון לסיום המשחק תאמין ותצליח .
פורסם 2005 בינואר 820 שנים אהה, עכשיו נזקרתי בקטע השני שאתם מדברים עליו...זה קטע קשה!שיחקתי את המשחק על הכי קשה וכמעט לא נשארו לי כדורים לקטע הזה...אני זוכר שאני מהר מאוד רצתי ללמטה בזמן שיריתי בגדולים, אחרי שהרגתי אותם אז מלמטה יכלתי להוריד את הצלפים כמו שצריך... אבל זה היה קשהתשתמש בנשק הכי טוב שלך, זה כבר ממש הסוף.אם יש לך עוד כדורים\רימונים לOICW זה הזמן לבזבז.אם אני זוכר נכון אז אחרי שאתה מטפל ברעים בראשונים יש עוד כמה למעלה שם, איפה שאתה צריך לעלות, אבל אותם רואים ממש בסוףאני אישית הורדתי איתם עם רימונים בלי שהם ראו אותי כי לקטע ההוא כבר ממש לא היו לי כדורים וכמעט הייתי מת
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר אתה מודע לעובדה שיש בהתחלת השלב חדר מלא בכל טוב (כולל רובה שרשרת כזה שיש לו מחסניות של מאה )
פורסם 2005 בינואר 820 שנים על הרמה הכי קלה אתה אמור לגמור את זה בלי בעיות...כנראה אתה עושה משהו לא נכון.
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מה כבר לא נכון אני עושה?אני לקחתי מכונת ירייהוחיכיתי להם או באתי אליהם והרגתי 1-2 מפלצות וזהו כל השאר הרגו אותי:\
פורסם 2005 בינואר 820 שנים השיטה היחידה היא לנסות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ... ושוב ושוב ... מה אתה מקשקש לנו בשכל... תמשיך לנסות! בהצלחה!
פורסם 2005 בינואר 920 שנים השיטה היחידה היא לנסות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ... ושוב ושוב ... מה אתה מקשקש לנו בשכל... תמשיך לנסות! בהצלחה! ניסתי מלא פעמים אני כבר מיואש:\
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר אל תצא ותיחשף מחוץ לדלתות כי יש גם מהמפלצות האלו שהם עם רובים רגילים ולא אלו עם הרובים שמובנים להם ביד תעמוד באחת הפינות עדיף את השמאלית כי הם באים מימין ואז אתה הורג אותם עוד לפני שהם מגיעים עד אליך תאמין לי אם הגעת עד שם לא צריכה להיות לך בעיה מיוחדת איתם GOOOD LUCK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.