פורסם 2005 בינואר 720 שנים אהלן חברים טובים אני חייב את עזרתכם הפעם כי המבוי סתום לגמרי כאן מה אני עושה הגעתי לאיזהשהו שלב שפשוט בלתי אפשרי לעבור תיאורו של השלב : אני נכנסתי לתוך הכור האטומי ואחריי שאני עובר מסדרון מופוצץ חיילים שיוצאים בדיוק כשאני מתחיל לעבור אני מגיע למין חדר כזה שאיך שאני נכנס אליו אני מאחוריי שולחן כזה ואז מתחילים לבוא אליי מכל כיוון + יש אחד מהמוטציות הענקיות שבכלל אין מה לעשות מולו והגרוע מכל הוא שאין לאן לשגת כי הדלת שממנה נכנסתי ננעלה חברים בבקשה תעזרו תודה מראש
פורסם 2005 בינואר 720 שנים יש כלכך הרבה מצבים כאלה במשחק...אני חושב שאתה צריך להיות קצת יותר ספציפיאבל באופן כללי ממה שאני זוכר את המשחק אתה פשוט צריך להרוג את כולם לא נראה לי שיש שם איזה קאצ' מיוחד
פורסם 2005 בינואר 720 שנים אני זוכר את זה, אפילו ששיחקתי מזמן. אתה כמעט בסוף, זה אחד הבוסים הגדולים (אם לא האחרון). אתה פשוט צריך להרוג את כולם, בלי שום טריקים שאני זוכר ולעתיד, אם אתה נתקע (אתה מוזמן לבדוק גם עכשיו). www.gamefaqs.com תעשה חיפוש למשחק, תגיע ל FAQs שם יש הרבה מאוד תיאורים של כל שלב במשחק...
פורסם 2005 בינואר 720 שנים אתה בשלב האחרון אבל יותר תפרטאיפה אתה בדיוק נמצא?בקרב הגדול שם הוא נמצא...אחרי שאתה נכנס לבניין אתה נכנס למסדרון עם עמודים, אחרי שאתה מסיים אותו אתה נכנס לחדר גדול שמולך יש שולחן כזה.אז הדלתות נסגרות ומופיע הבוס...הוא פשוט צריך להרוג את כולם
פורסם 2005 בינואר 720 שנים אה גם אני נתקעתי שם פעם תקח רובה צלפים ותירה באלה שהם מרחוק יורים עליך. תקח מכונת יריה ו שאט-גאן לירות בענקים האלה (זה קטע די קשה) בהצלחה זה הטיפים שאני יכול להביא לך.תיהיה זהיר וערני
פורסם 2005 בינואר 720 שנים כל כך הרבה פירוט לא זכרתי כן זה קטע קשה, אבל בלי טריקים, פשוט הורגים! תנסה את מה שהוא כתב!
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר וואלה אתם עשר לא ידעתי שאני בשלב האחרון אבל אימצתי את כל העצות וסיימתי כמו גדול עכשיו אם בא לכם לתת ככה איזה המלצה טובה על איזה משחק טוב זה יהיה באמת אחלה
פורסם 2005 בינואר 820 שנים שלום לכולםאני תקוע בשלב האחרון של המישחק תיאור: אני פותח שתי דלתות ואני אני רואה מצד ימין שלי בא חייה ענקית וכל הזמן באים עלי חיות ענקיותואני לא יודע איך להעבור ?מישהו יודע איך לעבור?
פורסם 2005 בינואר 820 שנים כן, זה באמת שלב בעייתי.כוח כוח כוח ועוד הרבה כוח. אין טריקים.בהתחלה באים אליך כמה ג'בארים מגודלים כאלה, פשוט תמתין שהם יתקרבו ותירה להם בראש כמה פעמים, הם מתים יחסית מהר (פגיעות מדויקות בראש ממרחק קצר), אח"כ תתחיל להתקדם לאט ולהרוג, בסוף אני חושב שפשוט אפשר לרוץ ולהתעלם מכל שאר המפלצות.את החלק הזה לקח לי הרבה מאוד זמן לעבור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.