פורסם 2005 בינואר 820 שנים דווקא התוכנה הזאת כן עולה כסף(זה רמז בשבילך כדי שהדיון הזה לא יגרר לנושאים של ווארז)
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר אוקי... השגתי את התוכנה ועשיתי לי דרייב D. תודה לכולם ובמיוחד ל vasser שגילה לי אותה!ואני ממליץ עליה בחום!
פורסם 2005 בינואר 920 שנים אוקי... השגתי את התוכנה ועשיתי לי דרייב D. תודה לכולם ובמיוחד ל vasser שגילה לי אותה!ואני ממליץ עליה בחום!איזה חנות קנית אותה ?? ;Dבכל אופן אני עשית בדיקה למספר תוכנות לחלוקת מחיצות ומבין כולם התוכנה הכי טובה היא:Partioin Magic 8
פורסם 2005 בינואר 920 שנים if you don't like installing software you using once, there is another program which does the verysame thing, just from a boot cd, its called Acronis Disk Director.
פורסם 2005 בינואר 920 שנים לזה שמעליי...היא גם הייתה ברשימת התוכנות שבדקתי ויש לה חסרון גדול מכין שאין את האפשרות למזג את המחיצות( mergence).לכן התוכנה הכי טובה שמבצעת את העבודה ביעילות עם הכי פחות סיכונים וכוללת אפשרויות רבות היא:Partition Magic 8.
פורסם 2005 בינואר 920 שנים אני אישית לא הייתי מסתמך על תוכנות אחרות חוץ מ-Partition Magic.זאת תוכנה שיש בה את כל מה שצריך , עושה טוב את העבודה שלה והכי חשוב - היא אמינה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.