עבור לתוכן

צריך המלצה למעבד AMD 64 BIT ולוח PCI-EX שיתמוך DDR רגיל ו PCI רגיל

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחליף את המחשב שלי P4 HT ולוח של ASSUS ל AMD PCI E בגלל הצורך להחליף כרטיס מסך ל PCI-E.

אני צריך תמיכה ב DDR 400 DUAL.

הכרטיס שלי הולך להיות FX6600GT PCI-E

יש סיכוי ב 1100/1200 ש"ח להשיג מעבד מסדרה אחרונה 64 BIT במהירות 2800 \3000 לוח יציב עם ציפ שמתאים לפיתוח תלת מימד?

האם יכול להיות שיקרה ל PCI-E מה שקרה ל RDRAM ופשוט הוא יפול איכשהוא?

זו פעם ראשונה שלי עם AMD, אזי הידע שלי ממש מועט.

תודה רבה.

פורסם

למה הכוונה "פיתוח תלת מימד"? אתה בטוח שמתאים לך AMD?

מעבד+לוח בסוקט 939 עם PCI-E:

קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ

0 5401 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 1136.00 ¤ 1 1136 ¤

1 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X socket 939 710.42 ¤ 1 710.42 ¤

1846.42 ¤

זה לוח בסיסי למדי, אין לו את כל הפיצ'רים של הלוחות היקרים יותר. יש PCI-E+PCI

לא נראה כאילו הPCI-E הולך להיות RDRAM2, התעשייה כולה מאמצת אותו

פורסם
  • מחבר

הדמיות אדריכליות... קצת MAX קצת SKETCHUP, אני לא מדבר על אני מציות מורכבות.

מה פירוש בסיסי? מה אין לו שיש לאחרים?

תודה רבה לך

פורסם

אני חושב שאינטל יותר יתאים לשימוש של רינדורי 3D

לגבי הפיצ'רים של הלוח, מאחר ואחרים כבר סיכמו את זה מצויין, אני מציע שתקרא כאן

פורסם

היי

אני מחליף את המחשב שלי P4 HT ולוח של ASSUS ל AMD PCI E בגלל הצורך להחליף כרטיס מסך ל PCI-E.

אני צריך תמיכה ב DDR 400 DUAL.

הכרטיס שלי הולך להיות FX6600GT PCI-E

יש סיכוי ב 1100/1200  ש"ח להשיג מעבד מסדרה אחרונה 64 BIT במהירות 2800 \3000  לוח יציב עם ציפ שמתאים לפיתוח תלת מימד?

האם יכול להיות שיקרה ל PCI-E מה שקרה ל RDRAM ופשוט הוא יפול איכשהוא?

זו פעם ראשונה שלי עם AMD, אזי הידע שלי ממש מועט.

תודה רבה.

לדעתי מיותר לחלוטין כרגע (אלא אם כן יש לך אינטל מאוד ישן) שכן:

1) יש 6600GT ב AGP. האמת היא שבמחיר החלפת הלוח והמעבד תוכל לקנות כרטיס מסך הרבה יותר חזק למחשב. אפילו תלת מימד.

2) יש הרבה דברים חדשים בדרך כמו סדרה 600 של אינטל, מעבדים כפולי ליבה וה PCIE חדש ולא מנוצל ממש עדיין. אני הייתי דוחה את השדרוג בחצי שנה לפחות.

פורסם

1. מאיפה לקוח המחיר ללוח? לא ראיתי אותו בכזה מחיר זול בשום מקום.

2. PCI-Express יחזיק מעמד לפחות 10 שנים. ISA החזיק מ- 1982 עד 1995,PCI החזיק מ- 1995עד עכשיו, ואני לא רואה סיבה ש- PCI-Express יתחלף לפני 2015.

הדבר היחיד שאני יכול לנסות לחזות זה שבעוד 5-10 שנים, כל הסלוטים יהיו x16 ויהיה סלוט וידאו מיוחד כמו ש-AGP החליף את ה- PCI לוידאו.

פורסם

SATA 2+NCQ, פיירוול מובנה, 1Ghz HTT

אבל גם העובדה שהnforce 4 הרגיל מיועד ללוחות זולים יותר, אז אפשר לצפות להרבה פחות פיצ'רים מכל לוח כזה

(יש למשל לוחות nforce 4 ultra שאפשר להריץ עליהם שני כרטיסים בSLI)

פורסם

(יש למשל לוחות nforce 4 ultra שאפשר להריץ עליהם שני כרטיסים בSLI)

זה ציפסט אחר בשם NFORCE 4 SLI

פורסם

לא, זה לא

יש לוחות nforce 4 ultra שאפשר להריץ עליהם שני כרטיסים בSLI

פורסם

אם הבנתי נכון, היום יש לך מעבד עם HT ולוח מסדרת 865PE או 875P; אתה רוצה לשדרג את המחשב שיתאים בעיקר לעיצוב תלת מימד - להחליף את הלוח אם זה הדבר האחרון שאתה צריך. אם יש לך 3.0 ומעלה, אתה בכלל לא צריך שדרוג וגם עם 2.8 זה ממש לא קריטי. אם יש לך 2.6 או 2.4 ואתה מתעקש, קח Northwood 3.4, הNorthwood 3.2 הוא יותר משתלם, אבל כנראה לא יהווה שדרוג מספיק רציני מעבר למה שיש לך עכשיו.

פורסם
  • מחבר

היי

אני בעיקרון מחליף את המעבד והלוח בגלל העובדה שאני משקיע בכרטיס מסך הרבה כסף ונראה לי לא לעניין להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס AGP שבעוד שנה יהיה לא רלוונטי.

לכן אני מחליף הכל, ועושה רושם שב AMD אני אקבל יותר טוב בפחות מחיר במיוחד בגלל העובדה שיש לי צ'יפ של SYS בעוונותי הרבים.

פורסם

היי

אני בעיקרון מחליף את המעבד והלוח בגלל העובדה שאני משקיע בכרטיס מסך הרבה כסף ונראה לי לא לעניין להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס AGP שבעוד שנה יהיה לא רלוונטי.

לכן אני מחליף הכל, ועושה רושם שב AMD אני אקבל יותר טוב בפחות מחיר במיוחד בגלל העובדה שיש לי צ'יפ של SYS בעוונותי הרבים.

מה פתאום... כרטיס מסך AGP יהיה לא רלוונטי עוד שנה רק אם תחליף לוח אם, ואין סיבה שתעשה את זה. אם תשאר עם מה שיש לך עוד שנתיים-שלוש - הכרטיס מסך שלך ישאר רלוונטי אותה מידת זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים