עבור לתוכן

התלבטות בין 4.1 ל 5.1, עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

תיכננתי לקנות מערכת סראונד חדשה, התקציב הוא בערך 200-250 דולר מקסימום. צימצמתי את האפשרויות ל 3 מערכות רמקולים.

Creative Inspire 5300 - 5.1

168header.jpg

Altec lansing ATP 4 - 4.1

ATP4.jpg

Altec lansing ADA880 - 4.1

ada880.jpg

עכשיו, אני צריך לבחור איזו מערכת מבין ה 2 של האלטק יותר טובה, ואז לבדוק אם היא יותר טובה מהקריאטיב. היתרון היחידי של הקריאטיב הוא שזאת מערכת 5.1 לעומת ה 4.1 של האלטק, האם זו סיבה מצדקת כדי לקנות אותה ולהתפשר על איכות הקול או שהאיכות של האלטק מפצה על החיסרון של רמקול סנטר ?

או בקיצור, איזו מערכת לקנות ?

:smoke: ;D

פורסם

קודם כל, יש כתבה על ה 880 באתר, תקרא אותה (יש שם הסבר על הדרך בה הסט הזה מדמה סנטר).

עיצה שלי - לא לקנות רמקולים לפני ששומעים אותם!

לגבי ההחלטה, תעזור לנו לעזור לך - מה השימוש העיקרי של הסט? מוזיקה, משחקים או סרטים?

לכל סט יש צד חזק יותר וצד חזק פחות, לכן צריך להתאים לפי הצרכים שלך...

פורסם
  • מחבר

הממ.. שימוש עיקרי אין, יש יותר שימושים כלליים, אין משהו ספציפי.. אני הולך להשתמש בו גם למוסיקה, לסרטים, ולמשחקים, הכל.. אני צריך סט שיהיה מאוזן פחות או יותר..

פורסם

תראה, אני לא אומר את זה כי אני משוחד - פשוט שמעתי את שני הסטים הראשונים שציינת ואת האזטק, והאזטק לוקח אותם בהפרש לא קטן.

הסאב המאסיבי והמדהים שלו נפלא לסרטים ומשחקים וגם למוזיקת BASS...

ה ATP5 טוב לאנשים שמחפשים עיצוב בעיקר (סטייל).

לגבי ה 880 - הדמיה של סנטר בחיים לא תשווה לסנטר אמיתי.

בעקבות כל המסקנות הללו ושמיעה סובייקטיבית של הסטים, אני אישית החלטתי ללכת על האזטק. השימוש העיקרי אצלי הוא סרטים/משחקים ומוזיקה.

פורסם

תראה, אני לא אומר את זה כי אני משוחד - פשוט שמעתי את שני הסטים הראשונים שציינת ואת האזטק, והאזטק לוקח אותם בהפרש לא קטן.

הסאב המאסיבי והמדהים שלו נפלא לסרטים ומשחקים וגם למוזיקת BASS...

ה ATP5 טוב לאנשים שמחפשים עיצוב בעיקר (סטייל).

לגבי ה 880 - הדמיה של סנטר בחיים לא תשווה לסנטר אמיתי.

בעקבות כל המסקנות הללו ושמיעה סובייקטיבית של הסטים, אני אישית החלטתי ללכת על האזטק. השימוש העיקרי אצלי הוא סרטים/משחקים ומוזיקה.

[ספאם] מספר ההודעות שלך 880 :) [/ספאם]

פורסם

ATP4 גם מדמים סנטר.

שמעתי אותם ולא ממש אהבתי.... ::)

פורסם

במו בכתבה..

ה880 מאוד ממולצים לDVD ולמוזיקה.. (שמעתי אותם, הם נשמעו טוב, עדין לא כמו רמקול בוקסה אמתי עם הגברה אמיתי..)

ה880 הם די אסון למשחקים.

(חוץ מDOOM3, שיעבוד בAC3 מעולה..)

אם אתה משחק - אז האינספיר תפורים עליך.

אם לא - אז ה880.

פורסם

[ספאם] מספר ההודעות שלך 880 :) [/ספאם]

ומי כבודו?

קיבלת תגובה בפרטי!

חבל שאף אחד פה לא שמע את האזטק... חוץ מיניב (SE7EN) ומי שעשה את הכתבה עליהם - יש עוד מישהו ששמע אותם?

אני חושב שממש כדאי לך להכניס אותם ל"רשימת הקניות" במקום ה ATP5.

פורסם
  • מחבר

כן, שמעתי את האלטק 880 בפעם הראשונה שלשום, ת'אמת זאת הייתה גם הפעם הראשונה ששמעתי מערכת סראונד אז ממש נדהמתי ולא הבנתי איך אני מסתדר עם 2 רמקולים גנריק מסכנים.. כנראה אני ילך עליהם, DVD ומוסיקה שהמערכת טובה בהם, ובמשחקים אני בטוח שהם לא מגיעים לאיכות הירודה של ה 2 רמקולים שיש לי עכשיו, אז אני יסתדר.. :puke:

בקשר לאזטק, לא ראיתי אותם ולא שמעתי עליהם בכלל.. יש איזה לינק לחנות בישראל שמוכרת אותם ? :saint:

פורסם

יש בכתבה עליהם, תעשה לעצמך טובה ותקרא אותה...

פורסם

ATP4 גם מדמים סנטר.

לא הם לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים