פורסם 2005 בינואר 520 שנים לא משהו גדול אלה משהו קטן רק בשביל להתחיל איתו מספר דברים.ואני אשמח לקבל מידע לגבי שרתים וסוגם כי אני לא המבין הגדול ביותר, אבל ברצוניללמוד כמה שיותר.תודה.נ.ב. מצטער אם לא שמתי את הנושא במקום הנכון, מכיוון שלא ידעתי את המקום הנכון.
פורסם 2005 בינואר 520 שנים בוא נתחיל עם תקציב ואז נראה מה מתאים לךכעיקרון ומנסיון שלי (ניהול חוות שרתים של כ 15 שרתים ) אני מאוד מעריך את IBM ואת השרות שלהם אני אישית מעדיף אותםמה הצרכים שלך?
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר חווה?!?! 15 שרתים?!?!אני רוצה משהו מאוד קטן.אם למישהו יש מחירון של שרתים, אשמח אם ישתפו אותי בו.
פורסם 2005 בינואר 520 שנים לא בבית כמובן!!!!!ופה אתה יכול לבנות שרת:http://www.ibm.com/products/finder/us/finders?pg=servfinder&N=200002&trac=1T10FN04Bבקשר למחיר בדרך כלל אפשר להוריד במחיר ככה שהמחירים שבאתר הם מחירים מקסימליםלא לשכוח את מערכת ההפעלה שעולה משהו כמו 700$ ל SERVER 2003 או משהו יותר זול של LINUXאבל תמיד אפשר גם ....
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר אני לא ביל גייטס אתה יודע.זה משהו קטן שאני וכמה חברים שלי מתכננים..מה הם הסרברים הזולים ביותר ( אבל לא משהו שנהרס תוך זמן קצר, שיהיה אמין )?.ובלי הרבה כסף!!! יש דבר כזה?
פורסם 2005 בינואר 520 שנים כמה זה זול? תן מחיר אני אחפש לך משהואולי יד שניה...אבל אם זה שרת לאתר אולי אפשר לבדוק אפשרות של ארוח אתרים אצל ספקי אינטרנט
פורסם 2005 בינואר 520 שנים אם זה שרת שאמור לאכסן אתר קטן או שרת משחקים למשל, אז כדאי פשוט לשכור מקום מחברת אכסון ולא לקנות שרת מלא.
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר הקטע הוא שאנחנו רוצים לעלות אתרים על השרת הזה שנקנה, אתרים של אנשים אחרים או משהו כזה.או משהו בסגנון דיסק קשיח אינטרנטי. הכוונה לכך שנוכל לעלות קבצים לשרת ואז להוריד את אותן קבציםבמקום אחר.זה עוד לא ידוע. השרת שאנחנו מחפשים זה משהו פרטי.בגלל שאני לא יודע את המחירון של שוק השרתים אני חושב על משהו בסביבות 200-400 ש"ח.עריכה - וכמה יעלה לי לשכור את השרת הקטן הזה?
פורסם 2005 בינואר 520 שנים שרת ב 200-400 שקל? איפה אתה חיי?אולי השכרה חודשית זה המחיר הזה לשרת אינטרנט אצל ספקית
פורסם 2005 בינואר 620 שנים שרתים הכי בסיסיים מתחילים מ 3500 שקל ובמחירים הללו אלו מחשבים רגילים עם RAID פשוט וספק איכותי
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר וואי וואי, אני חושב שאני וחברים שלי נדחה את הרעיון הזה לכמה שנים..תודה לכל אלה שעזרו.
פורסם 2005 בינואר 620 שנים השאלה שלך לא מנוסחת/אינפורמטיבית ולכן המושג שרת התחלק פה לשני תחומים..1. שרת - חומרה (מחשב פיזי שאמור לתת מענה ל X ולכן מחירם כזה גבוה)2. שרת - תוכנה (מתן מענה לבקשות קבצים / אתרים / שרתי משחק / WHATEVER)היית צריך להגדיר מהתחלה את הצרכים שלך מהשרת - רוב הסיכויים שאתה רוצה שרת שיתן לך מענה בסיסי (כמו שרשמת לספק קבצים) למספר משתמשים מוגבל.גם המחשב האישי שלך או כל חבילה בסיסית בספקים יתנו לך מענה לצרכים האלו.הגדר מחדש את השימוש ואולי יעזרו לך יותר.
פורסם 2005 בינואר 620 שנים תשמע, שרת גם יכול להיות PIII 600 עם 512MB RAM שאתה קונה מיד שניה,תוקע לו את המסך הכי מעפן שאתה מוצא, שני הארדיסקים ב RAID או דרך אחרת לשמור על Redundancy של המידעמתיקין עליו לינוקס ואפאצ'י (או כל מערכת ושרת(תוכנה) אחר) ויש לך שרת בסיסי שיכול לטפל בדי הרבה פניות בו זמנית.אפשר להשיג כאלה מחשבים ב500 שקל היום. עדיף גם לחבר לו איזה UPS.לא תהיה לו תמיכה כמו שיש לשרתים של IBM או SUN והוא כנראה יקרוס פעם בכמה זמן (למרות שאם אין בעיות חומרה הוא יכול לעבוד במשך חודשים) והכוח שלו לא יהיה קרוב לאיזה קופסא עם שתי אופטרון 250, אבל.. הוא נכנס בתקציבאיך אתה מתכוון לחבר אותו לאנטרנט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.