עבור לתוכן

אחראי אתה יכול למחוק גם את זה?

Featured Replies

פורסם

CPU: INTEL P4 2.4GHrz 533MHrz FSB speed 478PIN 512 cache...

MB: EPoX 4G4A+....

Video: MSI GF4 TI4600...

sound: on board at least for a while....

HD: WD 80 GB 7200 RPM 8 MB cache....

אני שוקל אפשרות אחרת של שני הארד דיסקים שיפעלו במקביל עם RAID

כמובן שבמקרה כזה אני יקח הארד דיסק יותר קטן אבל אולי נוותר על ה

RAID

בהתחלה....

MEMORY: Mushkin 512MB PC2100 CL2 High performance.... or somthing else if i will want to OC...

monitor: IIyama 19 pro 454 new model.....

case + power supply: enermax FS-710-B 350 W..... (i hope the 1 Meter wires won't be a trouble)

סה"כ לצערי יוצא בסוף יותר מדי אבל מה לעשות...

11,435

שקל אתם יודעים איפה.....

המלצות בקשר לזיכרון והארד דיסק יתקבלו בברכה בעצם אלו הדברים היחידים שאני לא נעול עליהם לגמרי עדיין.....

דרך אגב בימים יותר טובים שהדולר היה 4 שקלים מחשב כזה היה עולה

6800 שקל בערך לפני מע"מ לא שווה???

פורסם

סחטיין! אחלה של מחשב!

עצה שלי - תחסוך הרבה מאוד כסף אם תיקח "רק" את ה- pentium 4 2.26, ותאבד מעט מאוד ביצועים - 2% בערך... ;)

המעבדים האלה (533 FSB) מנוצלים הכי טוב עם זיכרון RDRAM 1066 אז או שתיקח מעבד פחות טוב - 1.8A\1.6A עם DDR 266, או שתיקח RDRAM 1066 עם המעבד שאמרתי לך...

אם אתה שואל אותי - המסך - עולה יותר מדי - תיקח במקומו SAMSUNG 959NF שעולה 2200 ש"ח בערך והם די דומים באיכות...

דבר נוסף: הכרטיס מסך הזה עולה בערך 2200 ש"ח ויש בהרבה מקומות אחרים את לידטק 4400 במחיר של 1650 ש"ח בלבד ולדעתי ההפרש במחיר ביניהם לא מוצדק ועדיף לקחת את הלידטק ואולי לעשות לו אוברקלוק עסיסי ואז הוא יגיע לMSI 4600... ;)

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לעבוד עם RDRAM אלא עם DDR יותר זול ולדעתי עדיף....

אז איזה לקחת?

מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה את כל אלה חוץ מאתם יודעים איפה.... כי פשוט אנשים אמרו לי לא לסמוך עליהם כי הם דפקו אותו כמה פעמים כבר....

ובקשר למעבד אני לא רוצה להתפשר בעניין הזה.... אותו דבר בכרטיס מסך...

אתם מודעים לזה שהדולר הוא הדבר היחיד שהופך את המחשב הזה לכלכך יקר כשקניתי את המחשב הקודם שלי אני חושב שהדולר היה 4 שקלים אם באותו זמן הדולר היה 5 שקלים אז הוא היה עולה כמו זה שכתבתי כאן....

ממש מעצבן אותי אבל לצערי הדולר לא עושה סימנים של ירידה.....

עוד תגובות? בעיקר בקשר לזכרון....

דרך אגב אם אתם יכולים אז הבעיות שלי בקשר לזכרון נמצא בפורום הזה בת'רד

עוד פעם זכרון DDR

תודה...

פורסם

סחטיין! אחלה של מחשב!

עצה שלי - תחסוך הרבה מאוד כסף אם תיקח "רק" את ה- pentium 4 2.26, ותאבד מעט מאוד ביצועים - 2% בערך... ;)

המעבדים האלה (533 FSB) מנוצלים הכי טוב עם זיכרון RDRAM 1066 אז או שתיקח מעבד פחות טוב - 1.8A\1.6A עם DDR 266, או שתיקח RDRAM 1066 עם המעבד שאמרתי לך...

אם אתה שואל אותי - המסך - עולה יותר מדי - תיקח במקומו SAMSUNG 959NF שעולה 2200 ש"ח בערך והם די דומים באיכות...

דבר נוסף: הכרטיס מסך הזה עולה בערך 2200 ש"ח ויש בהרבה מקומות אחרים את לידטק 4400 במחיר של 1650 ש"ח בלבד ולדעתי ההפרש במחיר ביניהם לא מוצדק ועדיף לקחת את הלידטק ואולי לעשות לו אוברקלוק עסיסי ואז הוא יגיע לMSI 4600... ;)

אם הוא לא מתכנן OC הוא יכול ללכת על הלוח של אסוס- P4T533-C וזיכרונות RDR 1066 של קינגסטון (אל תשכח שצריך לקחת בזוגות).

מסך, הייתי מציע שתלך לחנות ותבדוק בעין כל אחד.

כרטיס מסך- מסכים.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני כן יעשה OC רק לא יודע אם מיד עכשיו כשאני מקבל את המחשב או בעוד שנה כדי לשפר קצת את הביצועים שלו ואולי להרגיש קצת יותר טוב....

בכל מקרה אני רוצה לקנות הכל בצורה כזאת שאני יוכל לעשות OC כי אם אפשר אז למה לא והלוח אם ההוא ממש לא יקר לדעתי ואמרו לי שהוא טוב ואם אני ממש לא טועה anti - virus זה היית אתה....

אז תעזרו לי לבחור זכרון DDR שאני יוכל לעשות איתו OC ולא יעלה יותר מ 1000 שקל.... בבקשה...

תודה...

פורסם

המעבד לדעתי די מיותר במהירות הזאתי.

לגבי זכרון, תיקח זכרון של חברה טיפה "פחות" טובה, או יותר נכון יותר זולה כי מושקין די יקרנים.

אם אתה כבר הולך על מעבד כ"כ גבוה, אז תלך על לוח עם פחות אופציות לOC כי לא תוכל להגיע עם המעבד הזה רחוק.

פורסם
  • מחבר

אני כנראה לוקח בסוף P4 2.26GHrz הצליחו לשכנע אותי... והאמת זה הרבה יותר הגיוני וגם כה אני יוכל לקנות חלקים אחרים וחשובים לא פחות איכותיים יותר וטובים יותר.....

אז אם אני לוקח את המעבד הזה... אז המפרט מתאים?

אל תתיחסו לזכרון אני רוצה זכרון אחר בלי קשר למה שכתבתי שמה רק שיהיה DDR ו 512MB ושיעבוד מהר וטוב...

סביבות ה 1000 שקל ושיהיה טוב ל overclock כי אם אני יורד במעבד אני ירצה לעשות אחד רציני כמה שיותר...

פורסם

אז ממש ממש ממש עדיף לך לקחת את ה 1.6a ולהגיע איתו בקלילות ל2.6 ג'יגה הרץ עם קירור אויר שקט ואיכותי

תשקיע את הכסף שתחסוך בלוח טוב זכרונות טובים כ.מסך ומסך טוב

מה אתה אומר ?

פורסם

חבל שה 1.6A בארץ אזלו :/

פורסם

וג אם היו, לא בטוח שהוא היה מגיע ל2600, אפילו לא בטוח שהוא היה מגיע ל2133 בלי VMOD..

פורסם

יש עוד מקומות שיש בהם אתה 1.6A

פורסם
  • מחבר

אל תגזים אני לא מתכוון לרדת כל כך נמוך ה 2.26 עןךה בסביבות ה 1700 שקל וזה נשמע לי הגיוני מאוד.....

אני רק צריך שתעזרו לי עכשיו עם הזכרון..... משהו טוב לאובר קלוק של 512MB DDR איזה חברה שהכי כדאי... ואם זה משנה איזה לוח אם אז epox 4g4a+

תודה...

פורסם

יש עוד מקומות שיש בהם אתה 1.6A

רק הקטע הוא שזה בד"כ מופיע רק באתר של חנויות און-ליין ואז מתקשרים אליך ואמרים לך שהמעבד חסר במלאי כי הוא יצא מייצור וצריך להחליף אותו. אני אמר את זה באופן כללי, אין כאן כלל וכלל מטרה לעקוץ אותך.

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הזכרון? זה ממש דחוף.....

וג םאני צריך עוד אנשים שיגידו לי מה דעתם על הלוח אם... (אני מתכנן OC)

פורסם

קח GEFORCE 4 TI4400 עם מעבד 2.26 והארד דיסק 60GB מספיק ללא ספק, מסך יקר מדי, קח את זה של ADI ב1900 שקל,

מסך זה זכה במגזין מחשבים למלך מסכי 19" CRT, הוא קיבל בביצועים ובאיכות 10\9 כמו LG בדיוק רק שהוא זול ממנו ב400 ומשהו שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים