פורסם 2005 בינואר 420 שנים זהר ארגוב עשיר,רוצה אחת שתהיה דומה לעפרה חזה,עושה חמש חמש על רוסיות,רוצה תמניה (אבל לא משנה שתהיה עירקית,אשכנזית אבל העיקר תמניה)...בוא נגיד שאבותיו לא באו מאירופה
פורסם 2005 בינואר 420 שנים חחחחחחחחחחחח ישרה. אבל שתיראה ותיהיה ישרה ואני אביא לה זר פרחים. חחחחחחחחחח נשמע כמו 1 שיכול לדקור ולהגיד, מה זה, אניייייי דקרתי ?
פורסם 2005 בינואר 420 שנים זה רק מ12 עד 2חכה שעה ותתקשר. אני מבטיח להאזיןניראה לי שהוא התכוון שהוא מתקשר אל הבחור
פורסם 2005 בינואר 420 שנים מחבר מבויים או לא, זה מ-ע-ו-ל-ה.יש לנו טבח ביחידה שהוא בדיוק כמו הבחור שהתקשר, אני אמליץ גם לו להתקשר אליו, זה צריך להיות ממש ממש טוב.
פורסם 2005 בינואר 420 שנים אני לארג'! אני יקנה לה אפילו זר פרחים בפגישה החמישית! ובעשירית שרשרת זהב! חחחחחח :lol: :kopfpatsch: איזה מחוק!!!!!!!!!!!!! אבא שלי וועד שכונה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה מחוק! מוצף טלפונים של בתי אישפוז!
פורסם 2005 בינואר 420 שנים נראה לי אני יתקשר אליו יתחזה לאיזה תיימניה או משהו ויקליט את השיחה. רוצים? סגור הסלולרי שלו תגידו ממתי זה? לפי המספר זה לפחות בן חודש עם לא יותר.
פורסם 2005 בינואר 420 שנים אני לארג'! אני יקנה לה אפילו זר פרחים בפגישה החמישית! ובעשירית שרשרת זהב! חחחחחח :lol: :kopfpatsch: איזה מחוק!!!!!!!!!!!!! אבא שלי וועד שכונה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה מחוק! מוצף טלפונים של בתי אישפוז! יאוווווווו אתה חייב להיתקשר להקליט ולהעביר לפה חחחחחחחחחחחחחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.