עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבד AMD

Featured Replies

פורסם

שלום..

מישהו יכול אולי להגיד לי מה הטמפרטורה האופטימלית של העבד AMD Athlon 64 3000+ S-754 ?

ואיזה טמפרטורה היא כבר יותר מידי?

תודה מראש..

פורסם

40(עם כרטיס מסך חלש) עד 55(עם כרטיס מסך חזק) זה יהיה בגדר הסביר.

פורסם
  • מחבר

אני שואל כי בתוכנה EVEREST זה מראה לי על 50 מעלות ועל המארז יש לי כזה דבר שמראה לי כל מיני טמפרטורות של כל מיני חלקים..אז זה מראה לי בו על +32 מעלות..אז אני לא יודע מה נכון ומה לא..

אז אם אתה אומר 55 עם כרטיס מסך חזק אז ככה או ככה זה טוב

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך? האם הקירור הוא סטוק?

מפרט מלא גם יעזור מאוד ונוכל לעייץ לך אם להוסיף מאווררים וכו'.

פורסם

מה הקשר בין טמפרטורה של המעבד לכרטיס מסך?

חשבתי שאם הכרטיס מסך חזק המעבד יהיה קר יותר (כי הוא עצמו מתאמץ פחות ) ולפי מה שרשמו כאן זה הפוך

פורסם

קשור מאוד! ככל שהכרטיס מסך יותר חזק המעבד יהיה יותר חם מהסיבה הפשוטה שהכרטיס מסך צריך הרבה משאבי כוח!

פורסם

אם הכרטיס מסך עובד חזק יותר זה לא אומר שהוא לוקח חלק מהעבודה של המעבד?

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס מסך יש לך? האם הקירור הוא סטוק?

מפרט מלא גם יעזור מאוד ונוכל לעייץ לך אם להוסיף מאווררים וכו'.

יש לי xfx 6600 GT 128 mb ddr3

לוח אם ABIT KV8PRO

ram: 512 mb

בעיקרון יש לי מחשב חדש..חודש בערך

בקשר לקירור אין לי מושג! מה זה בכלל סטוק?!

פורסם

קשור מאוד! ככל שהכרטיס מסך יותר חזק המעבד יהיה יותר חם מהסיבה הפשוטה שהכרטיס מסך צריך הרבה משאבי כוח!

מה הקשר?!

סביב ה54 מעלות במאמץ למעבד זה עדיין טמפ' סבירה/טובה.

פורסם

זוהי קביעה גורפת מידי; חוץ מזה שלהביא מעבד ל-Full Load אפשר גם בסביבה דו-מימדית...

פורסם

50 מעלות זה סביר, אני מניח שבמאמץ זה עולה בכמה מעלות, אבל זה עדיין בסדר

סטוק זה באנגלית Stock.

לא יודע אם תרגמו את זה לעברית, אבל אם כן אז בכל מקרה לא משתמשים בזה (כמו שאומרים האנגאובר ולא חמרמורת).

בכל מקרה זה עם מה שהגיע "מהמפעל" - כלומר אתה משתמש בקירור הסטנדרטי שהגיע עם המעבד ולא החלפת לקירור חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

סבבה

תודה לכל העוזרים!

פורסם

זוהי קביעה גורפת מידי; חוץ מזה שלהביא מעבד ל-Full Load אפשר גם בסביבה דו-מימדית...

שמע אני אמרתי את זה על סמך שלמישהו שהיה לו A64 עם ג'יפה 4 המעבד שלו היה על 35 מעלות ואז הוא החליף ל6800GT והמעבד היה על 55 מעלות.

פורסם

שמע אני אמרתי את זה על סמך שלמישהו שהיה לו A64 עם ג'יפה 4 המעבד שלו היה על 35 מעלות ואז הוא החליף ל6800GT והמעבד היה על 55 מעלות.

אני ימסור לכם בקרוב תשובה מפורטת

אני עכשיו עם 9800 XT, בקרוב אני יהיה עם Rage 2 ואז כנראה עם 6800.

ננצל את ההזדמנות לחקור קצת :)

פורסם

עם יש לך 50 מעלות במנוחה זה גרוע מאוד! (עם אתה לא עושב אובר קלוק) במנוחה מעבד A64 3000+ אמור להיות 30-35 מעלות ובמעמץ 42-46 מעלות. :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים