עבור לתוכן

ניתוקים קצרים ברשת ביתית כאשר האלקטל הראוטר (כנראה רק במחשב אחד)

Featured Replies

פורסם

בהמשך לכותרת, קורים אצלי ניתוקים בזמנים לא קבועים לפעמים פעם ולפעמים פעמיים ביום.

הגדרתי במודם שהמחשב שלי יקבל ישירות את המידע בלי שיעצור במודם (נראה לי אבל שהבעיות החלו כמה זמן אחרי)

וקיבלתי DNS חדשים מבזק אחרי שהם שאלו אותי אם אני צריך את זה לראוטר כמובן ;D (אם מישהו צריך פירסמתי אותם בתגובה להודעה אחרת הכותרת שלה DNS עדכניים מבזק בינלאומי, מקסימום אפרסם שוב אם מישהו צריך)

פשוט מופיע לי על האייקון של המחשבים- כבל רשת מנותק ואז כבל רשת מחובר וזה מעצבן כי זה מנתק את האימול!

האיכות קו מבדיקה של בזק גבוהה וכן הכרטיס רשת שלי הוא על לוח האם החדש (לא נראה לי שהבעיה שם למרות שיום אחד זה התנתק וחזר רק לאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל לכרטיס רשת) וכן בדקתי שהמחשב לא יכבה את ההתקן ... ויש לי SP2 וזהו....

תודה רבה למי שיוציא אותי מהברוך!

פורסם

המודם שלך עובד במצב של 10Half duplex תגדיר את זה גם לכרטיס הרשת שלך.

פורסם

אם אני לא טועה גם 10mbit @full duplex יעבוד.

פורסם
  • מחבר

שמתי תודה.. עכשיו נראה כמה זמן יחזיק..אני אודיע..

ודרך אגב יש אפשרות להסיר את 1394 מחיבורי רשת או שמספיק לבטל אותה?

פורסם

1394 זה הfirewire על הלוח שלך...

פורסם
  • מחבר

הי מקפליי  :hi: 

בהמשך לניתוקים, אז העברתי את הכרטיס לחצי לפי ההמלצה וניתוקים....

התקשרתי לבזק לבדוק מתי ההסתנכרנות האחרונה התבצעה והבעיה לא שם..

התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו שהתחברתי לאחרונה בשנה שעברה (לפני שבוע וקצת... קצת מוזר בהתחשב שהסנכרון האחרון של המודם שלי נעשה לפני יומיים)

בכל מקרה הם לא נותנים תמיכה כמובן כי זה ראוטר...

אז החלפתי לראוטר הקודם שלי שבו לפי ההגדרות הוא לא שולח חבילות ישר אלי למחשב, מה שגורם לLOWID באימול ועוד כמה חסרונות, אך בינתיים כדי לבדוק אם יש  לי עדיין ניתוקים (אם לא אז כנראה המודם לא מוגדר כמו שצריך...)

אם זה ימשיך (זה לא אמור כי במודם הנוכחי השתמשתי מעל שנה) אז אני עובר מבינלאומי לחברה אחרת...

דרך אגב יש לי מודם 510 בנוסף.. האם כדאי להתקין אותו? שמעתי צריך לשדרג אותו לפני זה כדי שהוא יסתנכרן, מישהו מכיר את הבעיה ומאיפה מורידים את השידרוג? ואם עדיף אותו מהאלקטל השחור, מישהו יודע איך?

תודה רבה מראש ואח"כ

ארז..

פורסם

במצב מודם הישן עדיף כי הוא נותן לך יותר אופציות לחיבור (גם PPTP וגם PPPOE) ,במצב ראוטר החדש יותר טוב בגלל בממשק WEB שלו שנוח יותר לעבודה.

שדרוגים לאלקטל:

http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/Support/sup/Drivers.htm?LinkType=posting

קודם תתקין את 4.2.3 ואחר"כ את 4.2.7 שנמצא בתחתית הדף.

בנוגע להגדרות המודם כראוטר תפנה לNETGURU.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני אנסה את זה!

כנראה שהבעיה היא במודם הקודם בהגדרות שלו בגלל שאני מחובר יחסית הרבה זמן בלי ניתוקים אז במקום לשפץ אותו אני אנסה להשמיש את המודם החדש כהצעתך..

פורסם
  • מחבר

המודם הזה הוא סיוט! הוא לא הסכים לקבל את הגדרת הקושחה השנייה ולא מתחבר בשום אופן! גם בתמיכה לא הצליחו לחבר אותי... בכל מקרה חיברתי את המודם האלקטל הקודם שלי (זה שלא מנתב אצלי את החבילות ישר למחשב וגורם לLOWID באימול) ולא היו ניתוקים... אז או שהמודם החדש לא מוגדר טוב או נדפק...

ותודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים