פורסם 2005 בינואר 320 שנים היי, יש לי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר... מצאתי את המדריך הבא: http://homepage.ntlworld.com/pete.long007/patchlead.htm הכל מובן חוץ מ-2 דברים: 1. איך לעזעזל אני מוריד את החיבור RJ45 מהכבל 2. מה זה Crimper והאם זה חובה בשביל להכין כבל רשת? תודה!
פורסם 2005 בינואר 320 שנים אתה לא יכול להוריד את הפלאג, אתה צריך לחתוך אותו ולהרכיב אחד חדש עם מכשיר מיוחד (שנקרא לוחץ או Crimper)אם יש לך כבר ישר ואין לך אפשרות להשיג לוחץ יש לך 2 אפרויות1. פחות טובה - לחתוך אותו באמצע ולהחלים את החוטים בצורה מוצלבת אחד לשני.2. לקנות כבל מוצלב קצר ומתאם נקבה נקבה ולשרשר אותם.
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר התבלבלת קצת... יש לי מוצלב, אני רוצה להפוך אותו לישר... יש לי מתאם נקבה נקבה אבל אין לי כבל אחר... לא מתלהב מהרעיון לחתוך אותו באמצע... טוב אם אי אפשר אז לא חשוב... תודה בכל מקרה
פורסם 2005 בינואר 320 שנים אפשר להחליף פשוט תחתוך את הקונקטור ותעשה חדש רק אל תצליבשים לה ההצלבה היא בכבלים 1 ו 2 ו 3 ו6 זה הכבלים שהשתנו בשני צידי הקונקטורים
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר לא חשוב רציתי את זה מוכן עכשיו... מחר אני לוקח את הכבל לצבא ושם נהפוך אותו לישר עם פלאג חדש ולוחץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.