פורסם 2005 בינואר 320 שנים הגעתי לשלב ליקראת הסוף אני צריך להיכנס לחדר של הקיסרית והדלת הראשית נעולה מישהו יודע איך ניכנסים מצורפת תמונה תודה למי שיעזור[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 520 שנים תחזור 2 מטר אחורה איפה שהשעון חול יש בקיר השמאלי שם חור קטן משם אתה ממשיך הלאה
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר אחי אני אותה לא מדברים על אותו קטע שים לב זה כבר אחרי שהוא לובש את המסכה
פורסם 2005 בינואר 720 שנים תגיד לי מה רשום לך בכותרת שאתה לוחץ TAB כדיי לראות את המפה ואני ידריך אותך
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר צריך להגיע לחדר של הקיסרית אבל שים לב שזה כבר הסוף של המישחק לא ההתחלה
פורסם 2005 בינואר 820 שנים שאתה מגיע הוא אומר שצריך למצוא דרך אחרת אתה אמור לחזור אחורה ותסתכל תמיד על הקירות בצדדים אמור להיות שם חור ואז אתה מגיע לשם
פורסם 2005 בינואר 920 שנים תראה לפי מה שזכור לי זה נמצע בחדר של השעון חול עם זה לא שם אז מצטער אני לא זוכר
פורסם 2005 בינואר 920 שנים אני לא זוכר מה עושים בקטע שלך כי המשחק הזה כל כך הרבה פעמים חוזר על עצמו ככה שקשה לזכור. אבל יש לי כמה טיפים.. תנסה ללכת אחורה למקום אחר. תסתכל על המפה. ותמיד תחפש איזה עמוד או משהו להתלות אליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.