עבור לתוכן

איזה לוח אם NF4 הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

איזה לוח NFORCE 4 יותר טוב?

ASUS A8N-SLI Deluxe / ASUS A8N-SLI 939

או

GIGABTE GA-K8NXP SLI 939

כמו כן, עוד לוח אם של GIGABYTE שהוא NF4 אבל לא תומך בSLI:

GIGABTE GA-K8NXP 939

רוב הסיכויים זה שאני לא הולך לעשות SLI (אולי עוד שנה +-)

אני לא צריך ממש את כל הפונקציות היקרות האלה שמציעים הלוחות היקרים של GIGABYTE וASUS אז יש אולי לוחות NF4 אחרים טובים שהם לא כאלה יקרים? זה הדגמים היחידים שנמכרים בארץ? (לקחתי את הדגמים מנועה מחשבים)

פורסם

זו שאלה שמעסיקה אותי כרגע...הייתי שמח לראות תגובות...

הסיבה העיקרית אצלי ל NF4 היא ה PCI-E ולא SLI ולא SATA 2 או עוד איזה פיצ'ר...

פורסם
  • מחבר

בדיוק כמו אצלי! :xyxthumbs:

רק שאני גם מעוניין שיהיה לי את הלוח הכי חדש שזמין...

פורסם

לוחות nforce 4 טובים וזולים עדיין אין, ייקח חודש כנראה עד שהלוחות של MSI יגיעו, וכחודש וחצי-חודשיים עד שהלוחות של DFI יגיעו

כרגע הייתי לוקח את הג'יגהבייט ללא הSLI - הSLI נראה מיותר להשקיע בו אם אתם לא מתכוונים לנצל אותו, והאסוס סתם לוח עלוב

פורסם

אתה ודאי מתכוון ל-K8NXP-9, אין כזה דבר K8NXP-939. ואת זה הראשון אין בארץ כמדומני...

עריכה: ייתכן שה-K8NXP-939 כפי שהוא מופיע בחנויות בארץ, הוא למעשה ה-K8NXP-9 המופיע באתר הרישמי של היצרן?

sigh- אפשר כבר להשתגע מכל המשחקים האלו של היצרנים עם האותיות... אני עוד זוכר כשזה התחיל עם ה-KT7 של ABIT שהמקביל לו מבית MSI נקרא K7T!

פורסם
  • מחבר

אתה ודאי מתכוון ל-K8NXP-9, אין כזה דבר K8NXP-939. ואת זה הראשון אין בארץ כמדומני...

עריכה: ייתכן שה-K8NXP-939 כפי שהוא מופיע בחנויות בארץ, הוא למעשה ה-K8NXP-9 המופיע באתר הרישמי של היצרן?

sigh- אפשר כבר להשתגע מכל המשחקים האלו של היצרנים עם האותיות... אני עוד זוכר כשזה התחיל עם ה-KT7 של ABIT שהמקביל לו מבית MSI נקרא K7T!

את השם של הלוח אני לקחתי מאתר נועה מחשבים ושם גם מוכרים אותו...

אז בעצם אתם אומרים שלMSI ולDFI צפויים להיות לוחות יותר טובים משל ASUS וGIGABYTE? מה עם לוחות יותר זולים של GIGABYTE או ASUS? הולכים להגיע כאלה?

עריכה:

עוד שאלה:

אני רוצה לקנות גם כרטיס מסך ואני חושב לחכות עוד חודש לX800, אני יודע שהלוחות של הNFORCE 4 תומכים בSLI רק בכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל אני אוכל לשים בו כרטיס מסך X800? (בלי SLI)

פורסם

לוחות nforce 4 טובים וזולים עדיין אין, ייקח חודש כנראה עד שהלוחות של MSI יגיעו, וכחודש וחצי-חודשיים עד שהלוחות של DFI יגיעו

כרגע הייתי לוקח את הג'יגהבייט ללא הSLI - הSLI נראה מיותר להשקיע בו אם אתם לא מתכוונים לנצל אותו, והאסוס סתם לוח עלוב

אפשר להבין למה האסוס לוח עלוב  ?

קראתי לפחות 3 ביקורות שונות על הלוח הזה וכולן שיבחו אותו ללא יוצא מן הכלל.

מבחינת אוברקלוק , יציבות , פיצ'רים וכו' ..

אז למה ?!

פורסם

את השם של הלוח אני לקחתי מאתר נועה מחשבים ושם גם מוכרים אותו...

גלוש לאתר של ג'יגה-בייט. אני לא מצאתי K8NXP-939 אבל אולי אני :kopfpatsch:.

פורסם

אפשר להבין למה האסוס לוח עלוב  ?

קראתי לפחות 3 ביקורות שונות על הלוח הזה וכולן שיבחו אותו ללא יוצא מן הכלל.

מבחינת אוברקלוק , יציבות , פיצ'רים וכו' ..

אז למה ?!

יציבות+פיצ'רים - כן, אחלה

אוברקלוק - לא. לפי אנשים בפורומים בחו"ל שלא קיבלו את הGolden sample שאתרי הביקורות מקבלים, הוא על הפנים לאוברקלוק. אין לו אפילו נעילת PCI-E.

פורסם

הכי טוב זה ה gigabyte עכשיו....

ה ultra (עם לא צריך את ה SLI)

פורסם

יציבות+פיצ'רים - כן, אחלה

אוברקלוק - לא. לפי אנשים בפורומים בחו"ל שלא קיבלו את הGolden sample שאתרי הביקורות מקבלים, הוא על הפנים לאוברקלוק. אין לו אפילו נעילת PCI-E.

1. מה זה GOLDEN SAMPLE ?

2. מה ההבדל בינו לבין הדלוקס ?

3. אתה אומר שללוח הזה יש 3 גירסאות שונות ?

לפי האתר של האסוס לא ניתקלתי בדגם שהוא GOLDEN SAMPLE ...

פורסם

לא התכוונתי לגרסה נוספת של הלוח, אלא לזה שאתרי הביקורות מקבלים את הלוחות שנבדקו ונמצאו הכי טובים, הם לא הולכים וקונים אחד באקראי, אלא מקבלים מהיצרן לוח מהסדרה שהיצרן מצא שהכי יועיל לו בביקורת

פורסם
  • מחבר

אם כבר הזכרת אוברקלוקינג...

אז אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג עם המערכת החדשה (והלוח החדש) ככה שלא משנה לי...

אני יודע שDFI טובים רק בגלל האוברקלוקינג וזה משהו בכלל לא משמעותי בשבילי ככה שאל תקחו את זה בחשבון כשאתם ממליצים על לוח מסויים...

פורסם

אם אתה לא מתכנן אוברקלוק, כל אחד מהלוחות שקיימים בארץ יתאים לך, תבחר כרצונך.

פורסם
  • מחבר

אבל הם עדיין יקרים... :(

זה גם צפוי להיות המחיר שלהם בחודש-חודשיים הקרובים או שהוא הולך לרדת?

עוד משהו:

בלוחות יש תמיכה בSATA 3, מה זה אומר? אני צריך לקנות דיסק קשיח מסוג מסויים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים