עבור לתוכן

חבר'ה אני צריך עזרה בקשר למקצוע הלימוד אנגלית

Featured Replies

פורסם

שמעו חברה יש לי מבחן עוד יומיים ואני לא יודע את החומר מי שלא קשה לא שירשום בבקשה את הכללים של

Past Simple

Past Rrogressive

Pr. Perfect

כי אני בכלל לא יודע את זה.

אני מבקש רק אלה שיודעים ב 100% אני לא צריך שיבלבלו אותי אני רוצה רק אלה שבאמת מבינים את זה ועדיף אלה שכבר למדו את זה.

תודה רבה לכולם על העזרה!

פורסם

past simle:

Regular verbs: Base from (V1) + ed

דוגמאות:

I talked to dima yesterday

I walked to school a week ago

Past progresive:

was/were + verb + ing

i/he/she/it - was

you/we/they - were

דוגמאות:

I was watching the news at 10 o'clock last night

We were playin football last week

Present perfect:

Have/has + V3

דןגמאות:

I have finished my homework

בבקשה.

פורסם
  • מחבר

תודה!!

איזה קטע השם שלי זה דימה נעים מאוד  ;)

נ.ב

ב  Pr. Perfect או Past progresive יש גם כזה דבר לא: פעולה ארוכה שנקטעת בפעולה קצרה, ושתי פעולות ארוכות. איך זה הולך?

ושאלה אחרונה אם אפשר גם את צורת השאלות בכל אחד משלושת הזמנים בבקשה!

תודה רבה רבה לעוזרים!

פורסם

כמה חבל שזאת שיטת הלימוד באנגלית... אנשים דוברי אנגלית שפת אם לא יודעים מה זה מה (סימפל, פרוגרסיב) וזה לא מפריע להם. מעולם לא למדתי כך אנגלית, רק קראתי והרבה ועשיתי 5 יחידות. אני מקווה שעדיין לא מאוחר ומי שעדיין הבגרויות לא נראות באופקיו - קחו ספרים טובים באנגלית, או קראו טקסטים. חדשות למשל - אל תקראו מעריב אונליין, קראו ב-aish, וכיו"ב. אל תוותרו לעצמכם.

פורסם

בתור מישהו שיודע אנגלית כי... כי... טוב, כי אני פשוט יודע איכשהו,

אני לא יודע את הכללים בדיוק,

אבל יש לך בעיה בPast prog,

אמורים להשתמש בזה רק בשביל פעולה שנקטעה (אני חושב)

משפט כמו:

"I was watching the news at 10 o'clock last night"

אינו שלם בתור עצמו, אלא חסר משהו,ואם תתרגם אותו לעברית יצא לך (בערך):

בזמן שראיתי את החדשות ב10 בלילה אתמול (ואז חסר חלק מהמשפט)

אז אתה צריך לעשות משהו שנקטע/קרה משהו באמצע,למשל:

I was watching the news at 10 o'clock last night when my dog entered the room

כי אם לא, אתה צריך להגיד משהו יותר כמו:

I watched the news at 10 o'clock last night

(אם הפעולה לא נקטעה/הופרעה)

פורסם
  • מחבר

כמה חבל שזאת שיטת הלימוד באנגלית... אנשים דוברי אנגלית שפת אם לא יודעים מה זה מה (סימפל, פרוגרסיב) וזה לא מפריע להם. מעולם לא למדתי כך אנגלית, רק קראתי והרבה ועשיתי 5 יחידות. אני מקווה שעדיין לא מאוחר ומי שעדיין הבגרויות לא נראות באופקיו - קחו ספרים טובים באנגלית, או קראו טקסטים. חדשות למשל - אל תקראו מעריב אונליין, קראו ב-aish, וכיו"ב. אל תוותרו לעצמכם.

מה אני יגיד לך יש לך מזל אני פשוט לא מסוגל ללמוד זה הבעיה אבל אני צריך לבחור מגמה בעוד פחות מחודש וזה בעיה בשבילי. הבעיה היא שאני לומד 4-5 יחידות אנגלית ואני לא מבין כלום!! אז אני מנסה להשלים. אין זה אחלה שיטה אני ינסה אותה אני מקווה שזה יעזור לי. תודה רבה.

infer73

תודה רבה עזרת לי מאוד

פורסם

הדרך הכי טיפשית ללימוד אנגלית , אם היו מלמדים אנגלית אחרת הציונים היו הרבה יותר גבוהים , אני בחיים לא ידעתי את כל החוקים האלה ולא יודע ולא אדע כנראה ובעל ציון 95 בבגרות .....

פשוט תשמע הרבה אנגלית , תקרא באנגלית וזהו

פורסם

אני לא למדתי דיקדוק מכיתה י' אני עכשיו כבר אחרי חצי יא', ואני 5 יחידות ! :kopfpatsch:

אני גם יודע שאני לא יודע דיקדוק נכון (כיתה ח',ט' ירדתי ל4 כי היה דיקדוק), אבל לדבר ולקרא אני יכל אז למשרד החינוך לא איכפט, כך לומדים שפה כשרוצים לטיל במדינה שנה שנתיים לא לסיים בגרות עם 5 יחידות בזה :s07: :s07: :s07:

פורסם

פשוט תקראו - והרבה! ספרים, מאמרים, הכל!

אני הייתי נורא משועממת בתיכון אז קראתי הרבה ספרים, בין היתר קומיקסים וסתם ספרים באנגלית. האנגלית שלי השתפרה מאד בעיקר מלקרוא ב-crimelibrary כי לא היה חסר שם דברים מרתקים ורמת השפה הגבוהה העשירה לי מאד את אוצר המילים ואת התחביר.

פורסם

אחלה של אתר, דריה!

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים