עבור לתוכן

PES4 vs. FIFA2005

Featured Replies

פורסם

טוב, אני מחפש לקנות את אחד משני המשחקים. יש לי כמה שאלות:

1. האם שניהם באים בגרסאות למחשב האישי ול- PS2?

2. כשמדברים על כל משחק בנפרד, לאיזה פלטפורמה הגרסא היותר מוצלחת? (לדוגמה - האם PES4 יותר טוב על מחשב, או על PS2?)

3. אנו נוטה לכוון משחק מחשב, ולא לפס2, איזה משחק אני צריך לקנות?

4. אם 90% מהמשחק יהיה מולטיפלייר, איזה משחק לקנות?

5. ........ מי יותר טוב? :smile1:

תודה רבה מראש! :D

פורסם

1. כן ( נדמה לי שכן )

2. מחשב, מחשב

3+4+5. PES4

פורסם

הייי שניהה שניה אל תקנה כלווווווום עוד...

שמע ה PES4 בגרסת המחשב שוננננננננההההההההההה מאד מגרסת ה PS2 אל תתקרב ל PES4 בגרסת המחשה הוא סתם משחק מגעיייייייייייייייל

ב PS2 זה משהו אחר

ה FIFA2005 משחק מצווייין לא רק מצויין אלה מעוווווווווולה...אני משחק בו שעות ושעות ב מולטיפלייר במחשב ועוד אני מזהיר אותך מלקנות PES4 למחשב

הערה : תוריד את הדמו של PES4 המאינטרנט לגרסת המחשב ותראה שזה משחק כדורגל שלא נסבל ואי אפשר לשחק בוא (למרות הגרפיקה המצוינת) אבל אי אפשר לשחק הוא נראה כמו משחק של שנות 80 במכונת משחקים גדולה...

שורה תחתונה : מחשב ----> FIFA2005

PS2-----> פרואבולושין 4 ( למרות ש פיפא 2005 לא רע גם)

פורסם
  • מחבר

לאיזה מהמשחקים יש קהילה יותר גדולה ומולטי יותר פופולרי? בארץ ובחו''ל?

ויש גם דמו לפיפ"א?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

שמע ה PES4 בגרסת המחשב שוננננננננההההההההההה מאד מגרסת ה PS2 אל תתקרב ל PES4 בגרסת המחשה הוא סתם משחק מגעיייייייייייייייל

ב PS2 זה משהו אחר

ה FIFA2005 משחק מצווייין לא רק מצויין אלה מעוווווווווולה...אני משחק בו שעות ושעות ב מולטיפלייר במחשב ועוד אני מזהיר אותך מלקנות PES4 למחשב

הערה : תוריד את הדמו של PES4 המאינטרנט לגרסת המחשב ותראה שזה משחק כדורגל שלא נסבל ואי אפשר לשחק בוא (למרות הגרפיקה המצוינת) אבל אי אפשר לשחק הוא נראה כמו משחק של שנות 80 במכונת משחקים גדולה...

שטויות במיץ גזר.

אמנם לא שיחקתי בPES4 בגרסת הPS2 אבל גם בגרסת המחשב זהו משחק מצויין עם גרפיקה מצויינת ומשחקיות מעולה וטוב ב5 רמות מעל FIFA2005 שזה משחק ממש פרימיטיבי לעומתו. זה שלך היו בעיות עם המשחק והוא לא היה נוח לך או כל דבר אחר, זה לא אומר שאתה צריך להכליל.

אני אישית ממליץ על PES4 או למחשב או לPS2.

רק אל תיגע בפיפ"א.

עריכה: כן, לפיפא יש קהילה יותר גדולה מאשר לPES4 שזה דבר מובן מאליו. המולטיפלייר בפיפא היה קיים כבר מספר שנים ואילו רק בPES4 שיצא לא מזמן הוסיפו את המולטיפלייר (הדי לא מוצלח האמת, לאגים אצל מי שמתארח - וכולנו מקווים שיצא פאטש שיתקן את זה).

אבל למרות זה, עדיין פיפא לא מתקרב אליו.

מה שכן, בגלל שPES4 משחק יותר מתוחכם מפיפא2005, קשה יותר ללמוד אותו, אבל ברגע שעושים את זה, הכיף שמתקבל הרבה יותר גדול מזה של פיפא2005.

ואני לא סתם PES FANBOY, שיחקתי בכמעט כל גרסאות פיפא לדורותיה ועד ששיחקתי בPES3 לא ידעתי מה זה בכלל משחק כדורגל.. פיפא הוא כולה משחק ארקייד פשוט, זה הכל.

פורסם

ב PS2 זה משהו אחר

בול שיט אחד גדול!!

PES3 (אני כבר לא מדבר על 4 שזה משחק גדול! למחשב ו ל PS)

אלא PES3 מנגב את התחת עם fifa2005 המשחק העלוב הזה!.

עם מישהו ממליץ לך על fifa במקום PES אתה יכול לדעת עליו כבר שהוא לא מבין בגרוש במשחקי כדורגל.

פורסם

למה שלא תוריד את הדמואים וזהו ? ::)

פורסם
  • מחבר

Doom:

לא ידעתי שיש להם דמואים, ואם אין לך משהו עוזר או מועיל לת'רד אז אל תגיב :bash:

DXT ו- WhoresHammer:

תודה רבה מאוד לשניכם ועל התגובות האינפורמטיביות.

ראשית אני אנסה את הדמואים של שניהם ואז אחליט, אבל אני כבר נשען לכיוונו של PES4 :smile1:

פורסם

ובאותה הזדמנות תקרא את הביקורת שלי על PES4 בת'רד המלצות משחקים (עמוד אחרון נדמה לי) - היא אולי תעזור לך לעשות את הבחירה הנכונה ;) (בחירה נכונה = PES4 :P)

פורסם

לא יודע, לדעתי FIFA2005 הרבה יותר יותר טובה מPES4.

אני לא אהבתי את PES4..

פורסם

fifa זה לילדים כאלו שאוהבים לרוץ ללהבקיע אין שם הרבה עבודה

זאת הבעיה באנשים שאוהבים את fifa כי אין שם אתגר....

PES לעומת זאת משחק קשה ומאתגר וריאליסטי הרבה יותר...

.....

ולדעתי הכי טוב זה כמו שכבר אמרו תוריד את הדמואים ותראה לבד.... :xyxthumbs:

המלצה לקנות גוייסטיק (למחשב)

פורסם

אפשר גם להסתדר בלי 8)

אבל בהחלט עדיף גיימפאד למשחק הזה.

אגב, היום הבקעתי ב PES4 את אחד השערים היפים שלי - עם יוסי בניון במדי אינטר :cool2:

פורסם

אתמול חבר שלי הבקיע לי גול מחצי המגרש פעמיים ב WE7( PES3

:lol:

בן זונה ! עם הפוקסים שלו! הכי אנחנו אוהבים לנסות זה לדפוק מספרות אחד לשני :)

אני יבדוק אולי אני יצליח להביא פה לינקים ל שמירות שלי של הגולים היפים. (אולי אני יפתח איזה תרד:) )

פורסם

אני דווקא אהבתי את פיפא 2005. יש לו מולטי נורמלי בלי לאגים שעובד מצויין.

חוץ מזה, אמרת ש 90% אתה תשחק במולטי - לך על פיפא.

בפיפא גם הגרפיקה יותר טובה, יש שמות אמיתיים לקבוצות, לא כמו ב PES4, שם MAN RED=מנצסטר יונייטד.

פורסם

PE4! זה ליגת האלופות של משחקי הכדורגל!

אחרי שPe3 יצא Fifa נעלמה!

Fifa לא מגיע לרמה של pe3 !

בלי לחשוב הרבה! PE4. עכשיו שנוסף המולטי! לפיפא אין סיכוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים