עבור לתוכן

מישהו ניסה לעבוד עם SP2 יותר משבוע רצוף מבלי בעיות?

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי דלוק 24\7 מדיי פעם איזה restart,אתמול המחשב היה דלוק רצוף במשך שבוע ויומיים ופשוט התחיל לעשות בעיות (לא פותח תיקיות,לחיצה ימנית הוא נותן לי משהו אחר בכלל) יענו התחרפן...מישהו ניסה לעבוד עם ה SP2 רצוף יותר משבוע ולא היתה לו שום בעיה? (עם SP1 הייתי עושה שבוע בלי בעיות).

פורסם

אצלי עד היום לא היו בעיות ואני עובד עם הSP2 כבר כמה חודשים.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על עבודה רציפה מבלי לעשות restart.

פורסם

אז עבודה רציפה הגעתי לשבועיים בלי בעיות ובלי ריסטארט.

פורסם

גם אצלי שבועיים רצופים בלי שום RESTART ועם SP2... תבדוק וירוסים, SPYWARES, טרויאנים למיניהם...

פורסם
  • מחבר

מה זה וירוסים מיוחדים שדופקים לך את המחשב אחרי שבוע בלי restart? בקיצור אין לי שום בלאגנים כאלו במחשב שלי.

פורסם

יש לך את כל הדריברים מעודכנים וכל התיקונים אחרי SP2?

פורסם
  • מחבר

כן ברור,בעיקרון אין לי שום בעיות עם ה SP2,רק אתמול לאחר שבוע ויומיים שעבד רצוף הוא התחיל לעשות לי בעיות. (לאחר restart שהייתי חייב לעשות הוא חזר לעבוד כרגיל).

פורסם

כנראה יש לך MEMORY LINKS, זה יכול לקרות גם ל SP1 וגם ל SP2, כאשר האשמה לא תמיד בהם אלא בתוכנות איתם אתה עובד. לי למשל נעלמו חלק מה SYSTRAY ICON לאחר מספר ימי עבודה (רצופים), כאשר זיהיתי את התוכנה האחרונה שהוספתי, הסרתי כל זכר אליה ב STARTUP ועשיתי ריסטרט. מאז כל פעם שאני מפעיל אותה אני בודק שהיא גם סגרה את ה PROCCESS שלה.

פורסם
  • מחבר

בטוח שמשהו גרם לזה,בטוח איזה תוכנה,אני אמחוק ואראה.

פורסם

אני עובד עם SP2 וכל הזמן המחשב דלוק, בלי שום בעיות מיוחדות

פורסם

Memory Leaks לא Memory Links...

פורסם

מה זה וירוסים מיוחדים שדופקים לך את המחשב אחרי שבוע בלי restart? בקיצור אין לי שום בלאגנים כאלו במחשב שלי.

לא אלה וירוסים שמצאו לנכון את התאריך הזה בשביל לתקוף אותך

זה חייב להיות וירוס...איזה אנטי וירוס יש לך? איזה אנטי ספיוור יש לך?

אני ממליץ שתתקין:

Zone Alarm Pro 5.5

Kaspersky Anti-Virus Personal 5

Spybot - Search & Destroy

Spy Sweeper

Spywere Doctor

גם אני אוהב להשאיר את המחשב דלוק בלילה (להורדות), אבל לי לא קורה כלום, ואני כבר זמן רב עם SP2. תתקין את התוכנות שאמרתי לך וגם אתה תהיה מרוצה. (תתקין 2 מתוך 3 תוכנות האנטי ספיוור - 3 זה כבר יותר מדי ולא צריך....)

פורסם
  • מחבר

חבר יקר,אני לא מנסה לתקוף אותך ואני מודה לך שאתה מנסה לעזור לי,אבל אני מחובר לאינטרנט משנת 1995 ולא היה לי וירוס אחד! (טוב נו אחד אבל זה בגלל שחבר זבל שם לי וירוס בתוך קובץ של יענו סרט כחול בשנת 1997). :P

וסתם בשביל הקטע:

ZA = לא צריך יש לי נתב עם firewall מובנה שמספיק לי.

Kaspersky = אני משתמש באנטי וירוס הזה עוד מהתקופה שקראו לו AVP

SPyBot = לא תודה עשה לי רק צרות,אני משתמש ב spyware blaster.

פורסם

חבר יקר,אני לא מנסה לתקוף אותך ואני מודה לך שאתה מנסה לעזור לי,אבל אני מחובר לאינטרנט משנת 1995 ולא היה לי וירוס אחד! (טוב נו אחד אבל זה בגלל שחבר זבל שם לי וירוס בתוך קובץ של יענו סרט כחול בשנת 1997). :P

וסתם בשביל הקטע:

ZA = לא צריך יש לי נתב עם firewall מובנה שמספיק לי.

Kaspersky = אני משתמש באנטי וירוס הזה עוד מהתקופה שקראו לו AVP

SPyBot = לא תודה עשה לי רק צרות,אני משתמש ב spyware blaster.

גם לי יש פיירוול חומרה (בראוטר), אבל יש לי גם ZA. אני באמת ממליץ לך על SPYBOT, לא מזמן קראתי מחקר שביצעה חברת אבטחה - היא הכניסה למחשב מסויים 6 קבצי ריגול מהנפוצים ביותר - ספייבוט היא היחידה שזיהתה את כולם (גם spy sweeper, אבל היא בתשלום , לא נראה לי שזה משנה לך...)

מצטער, לא יודע מה זה יכול להיות, למה לכולם פה יש SP2 ואין להם בעיות, ורק לך אין...

תנסה לעשות ריסטרט ותבדוק אם הבעיה עדיין קיימת, ותריץ בדיקה עם הקספרסקי - מה אכפת לך? זה לטובת המחשב שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים