פורסם 2005 בינואר 220 שנים לפני 6 שנים בערך הוא יצא. טווווווווווב שלא הגזמנו...... שנתיים אולי שלוש. : אגב, משחק באמת טוב היה! ומעניין!
פורסם 2005 בינואר 320 שנים החלק המעניין הוא שהבחור שהופך למפלצת הוא אח שלהנראה כאילו ששניהם לא יודעים את זה
פורסם 2005 בינואר 320 שנים למעשה הם יודעים את זה, היא לא אבל הוא מגלה להמאוחר יותר (למיטב זכרוני)וזה לא 6 שנים אלא 4, התאריך יציאה היה בינואר 2001 (כפי שכבר כתבתי)ויש 13 שלבים אם אני לא טועה,בשביל להפוך אותו למפלצת אתה צריך להרוג מישהו (הבוס שלך במשטרה)בסוף השלב הלפני אחרון ובשביל שהוא לא יהפוךלמפלצת אתה צריך לא להרוג אותו (סתם ללכת בלי לירות בו)[שוב,כמו שכבר כתבתי...]
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר לאדע אם שמתם לב אבל מאיזו סיבה המשחק הישנים טובים יותר מהחדשים וזה קורה כמעט תמידדוגמה:מקס פיין 1 שהיה טוב יותר מ מקס פיין 2ובכלל המשחקים שלפני 5-7 שנים טובים בהרבה מהמשחקים שיש היום חוץ מהגרפיקה.למה זה ככה?החברות עובדות רק על הגרפיקה ולא על ההנאה והמשחקיות?
פורסם 2005 בינואר 420 שנים חברה אני לא קולט הבחור הזה אמור להיות האח של הבחורה למה הוא שונא אותה אפילו אני לא שונא את אח שלי עד לרמה כזאת
פורסם 2005 בינואר 420 שנים מחבר אני בשלב 12 ווואי איזה שלב קשה ואני שונא את אלה שעם ההרובה יורה טיל ואז יש עיגול אש פשוט שונא אותם
פורסם 2005 בינואר 420 שנים אצה יש לך כזה פאד במשחק שאמור להראות לך מידע גם על הפעלולים הידועים לך תנסה לבדוק שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.