עבור לתוכן

עזרה ב DIABLO2 בעניין של הכסף

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי התקנתי את הפאץ' החדש 1.10 ואני רואה שהתכולה של הכסף עדין לא גדלה בתיבה ועדין רשום לי מקסימום של 150,000 זה אמור להיות ככה? אבל ראיתי שכן דברים אחרים השתנו כמו אפשרויות חדשות וכלי נשק חדשים

• תגובות 53
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמות הכסף שאתה יכול לשים בתיבה מתחילה ממש לקפוץ רק כשהדמות מגיעה לרמה 30+, נדמה לי שאיפשהו בסביבות ה40+ כבר אפשר לשים שם מיליון

פורסם

ואם כבר אני פה אז אולי אני גם ישאל...

בלי שאני יכנס לתוכן של הפאטצ' האחרון של דיאבלו 2 ...באנגלית ,מישהו יכול לומר לי אם יש  שם נשקים ודברים חדשים ?

פורסם

התיבה לא אמורה להיות לך בנפח כזה...לי לפחות היא לא הייתה ככה בדיאבלו 2.

בכל אופן , תנסה את הדברים הבאים:

WARNING - Hex Cheat: Always make a backup of your savegame before edititng! To modify the amount of gold contained in your "Stash", do the following:

1) Try to put at least 1000 gold in your stash. This cheat will work with smaller amounts, but you may be limited on how much you can add.

2) Load your game. Record the amount of gold in your stash. Exit from game.

3) Load a Hex Editor and convert your gold to HEX. Open the file savegame.d2s (savegame will be the name of your character) in your Diablo 2 save folder.

4) Search for the HEX location (from converted amount of gold). Modify the HEX location to FFFF (or any amount in HEX that you wish - up to 65000). Save the file.

5) Re-load your Diablo 2 savegame and you will have 65000 in your stash!

אני את האמת לא הצלחתי להבין כ"כ איך לעשות את זה לפי מה שרשום , אבל תנסה.

כמות הכסף שאתה יכול לשים בתיבה מתחילה ממש לקפוץ רק כשהדמות מגיעה לרמה 30+, נדמה לי שאיפשהו בסביבות ה40+ כבר אפשר לשים שם מיליון

דווקא לא , אני ברמות בהרבה יותר נמוכות הצלחתי לעלות את נפח התיבה.

ואם כבר אני פה אז אולי אני גם ישאל...

בלי שאני יכנס לתוכן של הפאטצ' האחרון של דיאבלו 2 ...באנגלית ,מישהו יכול לומר לי אם יש שם נשקים ודברים חדשים ?

לא ממש נשקים חדשים , אבל דברים קסומים יותר טובים שכלולים בתוך הנשקים עצמם כן.
פורסם
  • מחבר

דווקא לא , אני ברמות בהרבה יותר נמוכות הצלחתי לעלות את נפח התיבה.

אולי אתה עם שחקן אחר? אני עם הברברי ברמה 26

פורסם

אם אני זוכר נכון זה לא הפטץ' אלה ההרחבה שהגדילה את הסטאש שלך למליונים

עד אז היה מקסימום של חצי מיליון נדמה לי

ומילק-אינק מה שהבאת זה צ'יט של כסף ,לא גודל התיבה

פורסם

דיאבלו תקשיב פשוט תחכה עם הלבלים הstash שלך יגדל ותוכל לשים יותר כסף...

זהו...

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו בחלק האחרון של המשחק החלק הרביעי אני חושב..בגן עדן הזה, ועדיין זה 150,000. אם זה קשור לשלבים של השחקן זה קצת מוזר אני שלב 26 איתו..פשוט אני כל הזמן לוקח על השחקן איזה 200 אלף ולפעמים הוא מת לי ואז הולך כל הכסף, או שאני שם אותו ליד הסטאש ואז שאני יוצא מהמשחק אני שוכח אותו וז נעלם לי כל הכסף.

טוב אני בנתיים ממשיך להעלות שלבים אם ישתנה אני יודיע

פורסם

כסף בדיאבלו זה שטויות!

תןך שניה משיגים שם כסף,... אתה מוכר ארמור עלוב כזה של 70+ ואתה מקבל איזה 5000 זהב.

ב lvl 30 יגדל לך הסטאש עם אני לא טועה. חכה קצת... סבלנות . ואל תמות ...

פורסם
  • מחבר

חחח טוב אם היית ציני אז אני דבע אבל שאמרת אל תמות התכוונת לשחקן?

והרגתי את פיסטוק...אני שלב 26 מקווה לטוב!

כמה חלקים יש למשחק הזה בכלל? אני בחלק הרביעי ונראה שם שיש עוד חלק זה נכון?

פורסם

5 שלבים.

1-אנדריאל

2-דוריאל

3-מפיסטו

4-דיאבלו

5 בל

3 רמות.

1-normal

2-Nightmare

3-hell

פורסם

התבלבלת , את בל ואת שלב חמישי אין בדיאבלו 2 , אלא רק בהרחבה(Lord Of Destruction)

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה...איך אפשר להוציא אבנים מתוך כלי נשק?? כי קראתי איפשהו שאפשר

פורסם

יש מתכון להורדריק קיוב שהורס את כל הדברים שמשובצים בחפץ

זה לא מוציא אותם

פורסם

1. אני פאלדין רמה 46 ואל תדאג המגבלה של הכסף שאתה יכול לסחוב עליך ולשים בתיבה תגדל בהתאם לרמה שאתה נמצא (100% אם אתה משתמש בפאטצ' 1.10)

2. מצטער אם אני נדחף לת'רד הזה אבל אח שלי קנה את המשחק ואני מתוסכל רצח מהעובדה שאני צריך כל הזמן להחליף דיסקים!!! :bash:

עשיתי התקנה מלאה ועדיין הוא מבקש לשים את ה-Play Disc! יש פיתרון???

3. שוב סליחה על ההתפרצות לת'רד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים