עבור לתוכן

עזרה ב DIABLO2 בעניין של הכסף

Featured Replies

פורסם

השחקן שלי מפוצץ בכסף וכבר אין לי מקום להניח אותו חח בתיבה שלי יש 150,000 מטבעות שאני יכול להכניס מקסימום וזה מלא...ובגלל זה אני לוקח כל הזמן על השחקן עצמו עוד סכום של 250000...יש איזה פאץ' או משהו שמגדיל את התיבה? אני כולה בחלק השלישי של המשחק..

• תגובות 53
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל שני רמות שהשחקן עולה , אמור לעלות גם גודל הנפח של התיבה שלך(או שזה רק בהרחבה...אני לא בטוח)

פורסם
  • מחבר

זה עם ההרחבה, אני עם הבארברי ואני ברמה 25 או 26 שכחתי..

פורסם

עם איזה גירסה של הפאטצ' של המשחק אתה כרגע?

פורסם
  • מחבר

אני עם הגרסה של 1.07

פורסם
  • מחבר

תודה!!

זה מוסיף עוד אפשרויות למשחק? חוץ מה stash?

פורסם

כן , המפלצות נהיות פחות טיפשות , רמת המשחק עלתה קצת בכלליות והכי טוב שנשקים קסומים ונדירים פתאום נהיו קצת יותר נפוצים במשחק.

בקיצור - שווה להתקין את הפאטצ' הזה מכל בחינה :)

עריכה: אתה בייחוד תראה שיפור גדול לדעתי , מכיוון שעד עכשיו השתמשת בגירסה מאוד ישנה של הפאטצ'.

פורסם
  • מחבר

כן אבל עכשיו אני יצטרך להתחיל את המשחק מחדש כדי לעבור את כל הדברים החדשים שהתווספו לא?..כי אני עכשיו בחלק השלישי פספסתי 3 חלקים שכנראה היה בהם יותר כיף :-\

פורסם

אפשר להגיד שכן...זאת החלטה שלך.

אבל אל תשכח שתמיד יש עוד שני רמות לשחק בהם(Nightmare ו- Hell)

פורסם

לפי מה שאני זוכר השחקן מתעדכן ולא צריך להתחיל מהתחלה..

פורסם
  • מחבר

אהה אז זתומרת שהכוחות שלו והנשקים מתעדכנים עכשיו אוטומטי? ואני התכוונתי שכאילו הפסדתי שלושת השלבים הראשונים של המשחק עם הפאץ' הישן בלי כל התוספות החדשות...בגלל זה כאילו אם אני ירצה להנות מזה ממש אני צריך להתחיל מהתחלה...אבל לא נורא נסיים ונשחק עם מישהו אחר.

פורסם

שניכם התבלבלתם...

DiabloVT - הנשקים לא יתעכדנו או משהו כזה , כנראה ש-slim_shady חשב ששאלת בהתחלה אם הפאטצ' יגרום לבעיות שבגללם תצטרך להתחיל מחדש את המשחק.

פורסם
  • מחבר

לא נורא אני ינסה אחרי זה את הרמות הקשות באמת..משחק פשוט שכיף להעביר איתו את הזמן...עכשיו אני בדיוק בקטע שצריך להרוג את מפיסטוק..

פורסם

חחחחחחחח

מפיסטוק

כן כנראה שהתבלבלתי... טוב קיצר בדיוק עכשיו כשאתה הורג את מפיסטו עדיף לך להשים את הפאצ' ככה יצאו לך דברים יותר שווים ממנו... (לא בטוח אבל שווה לנסות...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים