עבור לתוכן

עזרה ב GTA3 בבקשה!

Featured Replies

פורסם

בבקשה תעזרו לי ב GTA 3 , קודם כל יש לי את הדיסק המקורי, שלא תחשבו שהורדתי, ויש לי מחשב חדש טוב,

ולפעמים כשאני במשחק ויש פיצוצים גדולים , או שטנק נופל, או שאני שורפת המון אנשים, וכאילו יש פיצוצים ענקיים ואפקטים גדולים המשחק נתקע , וזה מראה לי שגיאה , אבל לא מובנת כאילו כתוב כמה מספרים ואותיות, ואני לא מבינה למה?? עזרה! :'(

פורסם

יש לך את הדרייברים העדכנים ביותר לכל החלקים?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודעת, יש לי את המחשב מהשבוע שעבר רק קניתי אותו בשבוע שעבר, ואיזה חלקים צריך לעדכן? ועם כן אז איפה? אפשר כתובת אתר?

יש לי RADEON 9600 XT ...

פורסם
  • מחבר

מה מהם מתאים לי? יש לי RADEON 9600 XT מה אני צריכה להוריד?

פורסם
  • מחבר

איזה פאטצ'ים עדכניים? מצטערת אני לא מבינה בזה. :s05: מה עוד חוץ מזה להוריד..?

ומה בטוח צריך את העדכון הזה...? מה הכרטיס מסך לא מעודכן אפילו עם רק לפני שבוע קניתי?

פורסם

אילו דריברים הקתנת שקיבלת את הכרטיס

פורסם
  • מחבר

אני לא התקנתי כלום הטכנאי התקין את הוינדוס לבד, ועשה הכול... ודרך אגב התקנתי עכשיו את הדריבר . שאמרתם לי להוריד ואז במשחק עשיתי קוד לפוצץ את כל המכוניות וזה נתקע, כמו תמיד :nixweiss:

פורסם

תיכנסי להגדרות של המשחק

ותנסי להוריד את רמת הגרפיקה

אם זה לא עוזר תנסי להוריד PATCH באתר של המשחק...

אם זה עדיין לא עובד תנסי להוריד את כל ההגדרות (קול וגרפיקה) למינימום... אם זה עוזר אז הטכנאי עבד עליך ושם לך מחשב דפוק אם זה לא עוזר

אז יכול להיות שאת צריכה לעשות update דרך windows update כי אם זה windows חדש, יכול להיות שאין בו את כל העדכונים. ותורידי DX9 מומלץ

פורסם
  • מחבר

לא רציתי לפתוח נושא חדש , אז אני שואלת פה את השאלה,

יש איזה קוד שנותן לך את שלושת הערים ב GTA 3.?

והקוד של מכוניות מעופפות לא עובד, כאילו אני רושמת וזה רושם CHEAT ACTIVED אבל אחר כך איך עושים שהמכונית תעוף?

פורסם

צריך ליסוע מהר וזה ממריא לבד עד כמה שאני זוכר

פורסם

יש אפשרות שהכרטיס קורס תחת אומס

פורסם

9600xt לוקח גם את GTA:VC הכל high בהגדרות,מנסיון.

תבדקי שהטכנאי אכן שם את מה שקנית ממנו ולא חירטט

פורסם

ה- gf4 ti 4200 שלי הריץ את gta 3 + gta vc שהכל על high ב- 1280X960/1024 בקלות יתרה.

משחק בכלל לא מעמיס על המחשב.

כנראה יש לך בעיות תאימות עם החומרה, אז כמו שאמרנו תורידי דרייברים ופאטצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים