עבור לתוכן

תוכניותכם לסילבסטר?

Featured Replies

פורסם

דריה טוב שאת לא שיכורה תחתנכון :)

אבל ככה צריך לפגוש את השנה החדשה , אנחנונ הרצנו שירים מסעדות כאלה ברוסית ששמין בכל מסעדה וכל הסבתות רוקדות , מי שרוסי יבין :)

והיה כייף , תפסנו ראש , היבול היה איכותי , נהנתי מכל רגע , קיבלתי גם קבלת פנים חמה , רק באסה ששילמתי 100 ש"ח על מונית אבל חפיף

מה לא עושים בישביל חברים

• תגובות 116
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חכו חכו שנה הבאה! אני חייל משוחרר ובראשון פותחים את סניף טיס-טעם הכי גדול בארץ! מחו"ל נראה לי יבואו לשם ........ זאת תהיה מסיבה!.

דריה Wo0t !!! :xyxthumbs:

פורסם

אני מריח תכנית למפגש פורום הבא? :smile1:

פורסם

:o

תמונה שנייה, היד עם החולצה הכחולה מצד שמאל....

:nono::lol:

פורסם

סחתיין על החפינה :yelclap:

פורסם

סחתיין דריה...

ומה הקטע של הבחור בתמונה הראשונה (מאחורייך) שיש לו כובע במועדון??

פורסם

נראה יד נשית האמת ........ פחחח בכלל לא שמתי לב!

אני רוצה להעלות שוב את השאלה במיוחד לאותם אלה שאמרו שזה חג נוצרי!

לפי איזה תאריך אתם חוגגים יום הולדת !?

פורסם

סחתיין דריה...

ומה הקטע של הבחור בתמונה הראשונה (מאחורייך) שיש לו כובע במועדון??

זה לא סתם בחור, הוא היה אחראי משמרת שלי במחסן האוטומטי בבסיס שלי כשעוד הייתי שם והוא אחלה גבר ויש לו להקת פאנק שקוראים לה "ברוטל פולקה" (מי שמכיר, יש להם עמוד ב-myspace ופורום ב"הייד פארק"), הייתי בהופעה שלהם והם היו בכלל לא רעים, אפילו 4 כוכבים. עכשיו מה שכן, לא ראיתם מה קרה לפרצוף שלו - גידל מעין זקן כזה כמו הזקן המטורף מרן וסטימפי, זה עם הרבע-עוף על הראש... אז איתו ועם הלהקה שלו פתחנו את הבקבוק והלכנו קצת פוגו... :smile1:

הוא תמיד לובש כובע ויהי מה. חשבנו מחביא שם משהו מתחת כשהיינו במחסן... אח"כ גם בהופעה שלו כובע ובכל מקום אחר, גם מחוץ לבסיס תמיד תמיד לבש כובע. מוזר קצת אבל אחלה גבר. :xyxthumbs:

פורסם

אהה שכחתי לספר שאחרי שהמישטרה פיזרה תמסיבה אז הלכנו לחבר הבית לכחנו גרביון חתכנו אותו ושמנו על הראש שיראה כמו איזה מחבל טרוריסט.

אז קיצר הוא התחבא מאוחרי פינה חשוכה וכשבאו אנשים אז הוא חפץ כזה וצעק בכול הכוח אהההההההההההההה![

היתה סבתא אחת שכימעט קיבלה התכף לב,ואז היו איזה 3 אנשים בני 20-21 שרדפו אחריו~! :lol::kopfpatsch:

קיצר היו צחוקים...

פורסם
  • מחבר

אתם חבורה של מפגרים...

חפיף זה ישאר צחוקים להרבה זמן אני מניח :silly:

פורסם

טוב אז ככה העברתי את הסילבסטר:

הלכתי לחבר שלי משם אחרי כמה דקות של התלבטויות קשות החלטנו ללכת להרצליה לזון 1 הקיצר לקחנו מונית גדולה 9 ילדים הגענו להרצליה ראינו את הכניסה למסיבה ואז שני חברים שלי שיכנעו את כולם ללכת לארנה כמו טמבלים אז הלכנו לשם אכלנו גלידה יצאנו החוצה תפסנו מונית לכפר סבא אכלנו צ'ופה והלכנו לתפוס טרמפים אני וחבר שלי שאני ישן אצלו תפסנו טרמפ וכשהיינו ממש קרובים לכוכב יאיר עצר אותנו שוטר בצד עכשיו הביעה הייתה זה שאני לא הייתי חגור... ניסיתי לעבוד עליו ולא הצלחתי קיצר הוא מצא משהו לא בסדר גם אצל הנהג, לא היה לו שלט של נהג חדש כנראה נפל או משהו אז עוד 250 ש"ח בסוף הוא זיין לנו ת'שכל וויתר לנו אז ירדנו בכוכב יאיר ישבנו כל החבר'ה עם כמה בנות אחרי שעה חזרנו הבייתה ברגל לצור יגאל לא כזה רחוק וזהו..... ממש הייתי מעדיף להכנס לזון 1 מאשר לעבור את כל זה אבל חפיף היה כיף...

פורסם

אני ראיתי סרט.

פורסם

היה חרא של סילבסטר השתכרתי לאלה ולא הפסקתי להקיא. אני יותר לא נוגע באלכוהול בחיים!

יש לי האנגאובר עד עכשיו ואני לא יודע אם אני אוכל ללכת מחר לבית ספר :nixweiss:

פורסם

בן כמה אתה בכלל<?

פורסם

היה חרא של סילבסטר השתכרתי לאלה ולא הפסקתי להקיא. אני יותר לא נוגע באלכוהול בחיים!

יש לי האנגאובר עד עכשיו ואני לא יודע אם אני אוכל ללכת מחר לבית ספר :nixweiss:

אין מה לעשות, יש כאלה שלא בנויים לאלכוהול.

ויש רוסים ;D

:alcoholic: :funn:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים