עבור לתוכן

תוכניותכם לסילבסטר?

Featured Replies

פורסם

תסכימו איתי שזה עוד יום רגיל שקבעו שהוא חג\נועד לחגיגה, כדי לחורר את הכיסים שלנו בצורה מתוחכמת...

זה יום מפגר, הרי אפשר להתנשק מתי שרוצים כל יום כל היום.

זה הפך להיות קיצ'י ודבילי.

מה הקטע להתנשק בתחילת השנה? רעיון נחמד אבל דבילי למדי...אתם לא חושבים שזה כבר הפך להיות נדוש?

• תגובות 116
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תסכימו איתי שזה עוד יום רגיל שקבעו שהוא חג\נועד לחגיגה, כדי לחורר את הכיסים שלנו בצורה מתוחכמת...

מה הקטע להתנשק בתחילת השנה? רעיון נחמד אבל דבילי למדי...אתם לא חושבים שזה כבר הפך להיות נדוש?

- אני מסכים אתך שזו אכן הזדמנות לכל אנשי העסקים לחורר לנו את הכיסים. ברוב המועדונים במקום לעשות משהו שונה בסילבסטר, למשל, עושים אותו הדבר בדיוק, קוראים לזה "ליין סילבסטר" וגובים מחיר מופרז (לא שהמחירים הרגילים הם מציאה!!).

- נדוש? לא. ;D

ותן לי לנחש, לא התנשקת בחצות? ^_^ (אחרת לא היית כותב את זה ::)).

(אל דאגה, אתה לא לבד)

מה יא חננות אף אחד לא נשאר בבית לשחק האלף לייף ?!?!?!

:lol:

btw...

:screwy:

פורסם

bllaty boy צודק.

;)

פורסם

לכו לכו, אתם סתם מכחישים.

הרוב פה חילוני, אבל עדיין עושה למשל.. ליל הסדר? בשביל מה? הרי אפשר לעשות ארוחות משפחתיות כל יום, לא?

מסורת.

גם סילבסטר זה מסורת.

פורסם
  • מחבר

מה רע לחגוג גם חגים נוצריים וגם יהודיים?

אני בעד להנות מכל העולמות

(וכן אני הבנאדם הכי חילוני שתראו פה בפורום)

פורסם

אתה דבילי... רואים שלא היה לך לאן לצאת ובגלל זה אתה אומר את זה... ככה כל מי שלא השיג פה מישהי להתנשק איתה בחצות או נדפק לו האוטו ברגע האחרון אומר...

מה רע לחגוג גם חגים נוצריים וגם יהודיים?

אני בעד להנות מכל העולמות

(וכן אני הבנאדם הכי חילוני שתראו פה בפורום)

אילו מילים! :yelclap:

פורסם

מי בא תחרות? :hat:

חחח, חברים שלי הביאו איזה ילד מעפאן כזה איתם, אחד עם שיער שמנוני, קצת שמן, מכוער וקרציה שהחטפתי לו מכות במפגש הקודם שלי איתו כי הוא ניסה למשש אותי (את החברים שלי זה מאד בידר). אז היצור הזה מיזמז מישהי ממש ממש ממש שתויה ולא נראית משהו (נראה לי אבל היתה נבהלת אם היתה רואה את הפרצוף שלו באור יום והיתה פחות שתויה) אז אני וחברה שלי התחלנו לצחוק עליו בדרך הביתה להגיד לו שזאת לא היתה בחורה אלא גבר שרק עשה ניתוח בקומה העליונה (סיליקון) והוא ממש נלחץ... חחח. :lol:

"מה?! לא ראית Trainspotting???" ואז הוא גולל סיפור שהוא הלך לפרוצה בתאילנד והיא היתה קצת יותר מדיי גבוהה לממוצע הנקבי... (יש שם מלא אחרי ניתוח אומרים). :screwy: :-X

פורסם

מה אתם עושים ביום שיש בדרך כלל?

אתמול לא עשיתם כלום רק בגלל שזה ה1.1 :kopfpatsch:

פורסם

יופי לך... תשב בבית בזמן שכולם נהנים במסיבות... ממש השג לך! :yelclap:( :kopfpatsch:)

פורסם

פרימיטיבים :kopfpatsch:

ראש השנה האזרחי כבר מעין חג עולמי בלי שום קשר לדת או ללאום.

צאו תהנו, או שאתם סתם מתרצים את חיסרון החברים\חיים שלכם.

פורסם

מי בא תחרות? :hat:

חחח, חברים שלי הביאו איזה ילד מעפאן כזה איתם, אחד עם שיער שמנוני, קצת שמן, מכוער וקרציה שהחטפתי לו מכות במפגש הקודם שלי איתו כי הוא ניסה למשש אותי (את החברים שלי זה מאד בידר). אז היצור הזה מיזמז מישהי ממש ממש ממש שתויה ולא נראית משהו (נראה לי אבל היתה נבהלת אם היתה רואה את הפרצוף שלו באור יום והיתה פחות שתויה) אז אני וחברה שלי התחלנו לצחוק עליו בדרך הביתה להגיד לו שזאת לא היתה בחורה אלא גבר שרק עשה ניתוח בקומה העליונה (סיליקון) והוא ממש נלחץ... חחח. :lol:

"מה?! לא ראית Trainspotting???" ואז הוא גולל סיפור שהוא הלך לפרוצה בתאילנד והיא היתה קצת יותר מדיי גבוהה לממוצע הנקבי... (יש שם מלא אחרי ניתוח אומרים). :screwy: :-X

היי, אני לא זוכר שיצאתי אתמול ........... :screwy::P ::)

פורסם

האלכוהול כנראה מחק לך את הזכרון... :silly:

פורסם

זה לא באמת הייתי אני אתה יודע :lol:

פורסם

כן כן

זה מה שכולם אומרים

פורסם

תמונות ראשונות מאיזור האסון...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים