עבור לתוכן

תוכניותכם לסילבסטר?

Featured Replies

פורסם

היתי עם חברה שלי היה סבבה במיוחד ב00:00 חחח

• תגובות 116
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זורה מלח על הפצעים הא :kopfpatsch:

פורסם

עשינו מסיבה אצל חבר.

22 בקבוקים של בירה,8 שמפניה,2 וודקה+חמוצים [לא שתית וודקה],מישטרה+הרבה בלאגן :lol:

המישטרה פיזרה את כולם אז העברנו תמסיבה לרחוב :lol: :lol:

פורסם

עם חברים בלינקולן, מועדון סנוקר בראשל"צ למי שמכיר, אח"כ אצל חבר רוסי אחד שהזמין אותנו ושבר לעצמו את דלת הזכוכית בחדר כתוצאה מסטלה.

פורסם

הייתי עם כמה חברים במועדון ה- Ku. מוזיקה סבירה (כלומר, לאחר שהפסיקו עם ההיפ-הופ), אך היה שם צפוף נורא (כנראה בגלל הסילבסטר).

בכל מקרה היה נחמד, קצת שתינו, רקדנו ובסה"כ נהננו. אבל אני לא ממליץ על המועדון הזה, זה די חור כזה.

ואיך שחכתי..

שנה אזרחית חדשה טובה לכולם! :hi:

:funn: :DJsmile: :funn:

פורסם

ארבעת הת'רדים על הנושא הזה ( :screwy:) אוחדו לת'רד הנוכחי.

פורסם

ארבעת הת'רדים על הנושא הזה ( :screwy:) אוחדו לת'רד הנוכחי.

חחחחחחח טוב אבל בכל זאת זה שנה חדשה לא סתם...

פורסם

אה, כן.

שנה אזרחית חדשה טובה לכולם. :)

פורסם

לפחות תמחק לי את התגובה שיוצאת לא קשורה לחלוטין (השניה ברציפות), כי אני לא מצליח.

מאיחוד ת'רדים יוצאים דברים ביזאריים ביותר :smile1:

פורסם

נכון.... זה ממש משגע... :smile1:

]

פורסם

לאחר שבדקה ה90 חבר שלי אמר לי שלא נותנים לו תאוטו ניסיתי לארגן לעצמי הסעה אחרת ,התבאסתי גם במיוחד כי הייתי אמור לקפוץ לבקר ידידה שלי ,רבתי עם המשפחה שלא נותנים לי תאוטו ובסוף הזמנתי מונית , היה יקר 100 ש"ח

ואז באתי אל חבר שלי וישבתי עם המשפחה שלו כי הם כמו משפחה שלי והיה סבבה ואז הלכנו לוילה של חבר אחר , היו מלאה אנשים , אחלה מוזיקה 25 ליטר בירה 2 שמפניה ועוד וודקה , מלא ידידות שלי .

היו כל כך הרבה קטעים , יש גם תמונות אני אשלח לך אחר כך .

שתינו עם ידידה חבית של 5 ליטר לבד בשרותים , פשוט נכנסנו לשרותים והתחלנו לשתות :-)

היה כייף , איזה כמה חברה עישנו חשיש תפסו ראש

באו שוטרים וזה ושמנו עליהם זין כי אנחנו מכירים אותם והמשכנו לחגוג, חבר שלי שבר תנרגילה שלו , ובסוף ניקינו תבית עם צינור גינה :

ורק עכשיו חזרתי הביתה

פורסם

פששששש כמה חביות בלילה אחד... :smile1:

אם ככה תיראה כל השנה שלך חבל על הזמן....

פורסם

אני מקווה מאד שלא כי אני לא אוהב להשתכר בגלל שאני עושה שטויות אבל אני מקווה שהשנה באמת תיהיה יותר טובה מהקודמת

פורסם

אני גם מקווה.....

פורסם

מה יא חננות אף אחד לא נשאר בבית לשחק האלף לייף ?!?!?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים