עבור לתוכן

תוכניותכם לסילבסטר?

Featured Replies

פורסם

HAPPY NEW YEAR!!! :biggrimjackbox:

• תגובות 116
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שנה אזרחית טובה מלווה רק בבשורות טובות חיוך על הפנים ובעיקר בריאות :)

פורסם

שנה טובה לכולם!

:xyxthumbs:

פורסם

WTF?!?!

so whatאם זה חג של נוצרים? זה שנה חדשה וצריך לשמוח!

לא להגיד "זה של הנוצרים אז לא נחגוג", הרי זאת שנה חדשה לפי הלוח הלועזי שעובדה שהעולם הולך סביבו הרי לך תגיד למישהו מאמריקה היום שנת תשס"ה.

אז דיי להיות באבל, תקחו את הרגליים שלכם לאיזה מועדון או משהו וזהו... די לעשות מזה ביג דיל...

(איזה לא מעודכן חחחחח כבר 2005)

פורסם

happy new year!!!

:biggringift::biggrimjackbox:

פורסם

maybe its too much time in the net, but whenever i see a word with a line under it, i feel compelled to click it :P

חחח Same here

and a happy new year :>

שנה טובה לכולם :yelclap:

פורסם

היתי במועדון מ 11:00 עד 5:30 , מ5:30 עד עכשיו, 12:18, ישנתי רק שעה אחת.

עכשיו אני נראה כך :silly:

פורסם

בוקר טוב ושנה טובה לכוווווווווולם!!!

:alcoholic: :jump1: :biggrimjackbox: :ylsuper: :DJsmile: :funn: :coolman: :beerchug:

פורסם

אצלינו הרוסים אומרים "איך שאתה מקדם את פני השנה החדשה, כך גם תבלה אותה". אז ככה, חילקו עימנו כיצד אתם חגגתם את השנה החדשה, מה עשיתם, עם מי הייתם, איפה ואם אפשר אז תמונות יתקבלו בברכה. Merry Yuletide and a Happy New Year everyone!!!

אני הייתי במועדון "המימד החמישי" עם חברה, ידיד משותף ועוד ידיד שלהם ועוד חברה שלי שהצתרפה אח"כ. במהלך הערב פגשתי ידיד מהצבא, הבאסיסט של להקת "ברוטאל פולקה" ( :yelclap:) ואת כל הלהקה בכלל. קיבלתי בקבוק שמפניה אז שתינו יחד כמו חזירים מהבקבוק וצילמו אותנו. היה הרבה חיבוקים, רקדתי כאילו אין מחר וצילמו כל שניה. מקווה שעוד השבוע יעלו את התמונות באתר אלטרנטיבה.

פורסם

אחרי מאמצים נרחבים - שיכנעו אותי בסוף ללכת למסיבה במגדל הגבוה ברמת גן.

'תלבשתי, בעשר בערך התחלתי לנסוע בכיוון הגעתי בערך בעשר וחצי.

סיבובון קטן או שניים למצוא חנייה, יש חנייה (חינם!).

השלט/מקלט של האזעקה החליטו להתחרפן לי באותו רגע. אי אפשר לסגור את האוטו.

כמובן גם שאחרי חמש דקות בערך האימובילייזר נכנס לפעולה, אי אפשר גם להתניע את האוטו. :nixweiss:

הזמנתי טכנאי של יורופ אסיסטנס. היו שני מסטולים שלא יודעים מה ההבדל בין דרום לצפון, ולנסות לכוון אותם להגיע אלי זה בערך כמו לשחק במשחק הזה

http://www.scenta.co.uk/reverse/

הגיעו שני טכנאים ערבים שלפי השיחה בינהם אני חושב שקוראים להם חמודי וחמודי :screwy:.

בכל מקרה, טכנאים מי יודע מה הם לא, וכבר פחדתי שאם אם ינסו לפרק לי משהו במנוע ולהרכיב אותו בחזרה הם היו מרכיבים לי טוסטוס במקום אוטו.

למזלי הם התייאשו ועזבו את המנוע שלי בשקט, הם הזמינו לי גרר והלכו.

עד שיגיע הגרר הלכתי לאיזה מקום שקוראים לו אדוארדו Business באזור המתחם (מומלץ), והתיידדתי עם איזה בקבוק Jack Daniels והמבורגר. :alcoholic:

בסוף בא הגרר בשעה 2 בערך, לקח לי את האוטו, ואני הלכתי לחפש מונית.

כמובן שהמונית נתקעה באיזה פקק שגרמה המשטרה שחיפשה נהגים שיכורים, והם עצרו את המכוניות אחת אחת בשביל להריח את האנשים.

דרך של 10 דקות לקחה שעה.

אה, וכן, שנה טובה לכולם. :silly:

פורסם

חצי בקבוק יין , 5 פחיות בירה 5שקל והרבה הרבה ידידים וידידות סידרו אותי כמו חדש :)

פורסם

לבלות שנה שלמה שיכור?

הולכת להיות שנה כיפית  ;D ;D

נפגשנו כמה חברים (וחברות...) אצל מישהו וראינו סרטים

ושתינו קצת (קצת יותר מדי חלקנו...)

פורסם

מסעדה .. במוזס בתא עם החברים מהיחידה :hat:

פורסם

הייתי בחממה עם חברים....

היה נחמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים