עבור לתוכן

תוכניותכם לסילבסטר?

Featured Replies

פורסם

SUP לכולם :)

מה אתם הולכים לעשות היום בערב?

חברה?

חבר'ה?

וודקה ב10 שקל וחבילת קרמבואים?

משהו אחר?

שתפו תוכניות :yelclap:

• תגובות 116
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה שהיום אני יצא עם עוד חבר'ה לפאב ונעשה גם כמה משחקי סנוקר/ביליארד :)

פורסם

חברה ,חבר'ה וודקה לא ב10 שקל בית ריק שלנו כל הלילה = כיף :)

פורסם

יוצא עם חברה לאנשהוא

פורסם

נראה שהשנה לא התכוננתי כי עבדתי כל החודשיים. בכל אופן, אני מתלבטת בין ללכת ל"מייקס פלייס" לבין "המימד ה-5" עם מישהי שאני מכירה עוד מכיתה ב' ולא דיברנו מאז חטיבת הביניים כמעט ועכשיו שתינו השתחררנו אז יש זמן. אם אלך למימד אז גם 2 ידידים אחרים שלי יצתרפו עם אוטו. חוצמזה, אין לי מושג קלוש. כל החברים שלי או בצפון, או עם בני/בנות הזוג שלהם, או בחו"ל, או מתו או לא יודעת מה... קניתי מתנות ומקווה שיהיה סבבה כי... איך שאתם פוגשים את השנה החדשה - ככה גם תבלו אותה. :xyxthumbs:

פורסם

לגבי הבחור מלמעלה , המימד ה-5 מועדון חמוד לא יותר...

הייתי רוצה לנסוע להאומן 17 אבל אין לי 21 :(

לי היו תקוות לגבי כמה בנות :) לא יצא כלום בסוף בעעע

בכל אופן אותי תוכלו למצוא:

בלילנבלום 25 בת"א

או

בגני התערוכה במסיבה של 99FM

או

שאני יתקע בבית כמו איזה שמוק עם 2-3 סרטים שהורדתי....(אני מקווה שלא)

פורסם

:alcoholic: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
נראה שהשנה לא התכוננתי כי עבדתי כל החודשיים. בכל אופן, אני מתלבטת בין ללכת ל"מייקס פלייס" לבין "המימד ה-5" עם מישהי שאני מכירה עוד מכיתה ב' ולא דיברנו מאז חטיבת הביניים כמעט ועכשיו שתינו השתחררנו אז יש זמן. אם אלך למימד אז גם 2 ידידים אחרים שלי יצתרפו עם אוטו. חוצמזה, אין לי מושג קלוש. כל החברים שלי או בצפון, או עם בני/בנות הזוג שלהם, או בחו"ל, או מתו או לא יודעת מה... קניתי מתנות ומקווה שיהיה סבבה כי... איך שאתם פוגשים את השנה החדשה - ככה גם תבלו אותה.

אומר לך משהו?

פורסם

לגבי הבחור מלמעלה

:screwy: :alcoholic: :screwy:

פורסם

אושן 12 עם ידידה שלי

או להרצליה לים עם חברים

נראה

פורסם

הופעת קאברים של פינק פלויד, עולה 60 שקל...

אבל אני נכנס בחינם D:

פורסם

נוסע למסיבת בית אצל חבר שלי באחוזה , 50 ליטר בירה , שמפניה ועוד הרבה דברים טובים

פורסם

הולך עם כמה חברים לאיזה מועדון, בתקווה למצוא איזה דיג'יי טראנס/האוס סביר, לשתות קצת, ולתהות למה אין לי את מי לנשק :-*

בקיצור:

:funn: :alcoholic:

:xyxthumbs:

פורסם

למה אתם חוגגים תסילבסטר זה סתם חג נוצרי על שם של אנטישמי נוראי שרצח יהודים בקצב בשצב

אני מתנהג כאילו זה יום רגיל

פורסם
  • מחבר

למה אתם חוגגים תסילבסטר זה סתם חג נוצרי על שם של אנטישמי נוראי שרצח יהודים בקצב בשצב

אני מתנהג כאילו זה יום רגיל

אתה לא חייב להיות עצבני בגלל שאין לך עם מי לצאת היום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים