פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים SUP לכולם מה אתם הולכים לעשות היום בערב? חברה? חבר'ה? וודקה ב10 שקל וחבילת קרמבואים? משהו אחר? שתפו תוכניות
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים נראה שהשנה לא התכוננתי כי עבדתי כל החודשיים. בכל אופן, אני מתלבטת בין ללכת ל"מייקס פלייס" לבין "המימד ה-5" עם מישהי שאני מכירה עוד מכיתה ב' ולא דיברנו מאז חטיבת הביניים כמעט ועכשיו שתינו השתחררנו אז יש זמן. אם אלך למימד אז גם 2 ידידים אחרים שלי יצתרפו עם אוטו. חוצמזה, אין לי מושג קלוש. כל החברים שלי או בצפון, או עם בני/בנות הזוג שלהם, או בחו"ל, או מתו או לא יודעת מה... קניתי מתנות ומקווה שיהיה סבבה כי... איך שאתם פוגשים את השנה החדשה - ככה גם תבלו אותה.
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים לגבי הבחור מלמעלה , המימד ה-5 מועדון חמוד לא יותר... הייתי רוצה לנסוע להאומן 17 אבל אין לי 21 לי היו תקוות לגבי כמה בנות לא יצא כלום בסוף בעעע בכל אופן אותי תוכלו למצוא: בלילנבלום 25 בת"א או בגני התערוכה במסיבה של 99FM או שאני יתקע בבית כמו איזה שמוק עם 2-3 סרטים שהורדתי....(אני מקווה שלא)
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר נראה שהשנה לא התכוננתי כי עבדתי כל החודשיים. בכל אופן, אני מתלבטת בין ללכת ל"מייקס פלייס" לבין "המימד ה-5" עם מישהי שאני מכירה עוד מכיתה ב' ולא דיברנו מאז חטיבת הביניים כמעט ועכשיו שתינו השתחררנו אז יש זמן. אם אלך למימד אז גם 2 ידידים אחרים שלי יצתרפו עם אוטו. חוצמזה, אין לי מושג קלוש. כל החברים שלי או בצפון, או עם בני/בנות הזוג שלהם, או בחו"ל, או מתו או לא יודעת מה... קניתי מתנות ומקווה שיהיה סבבה כי... איך שאתם פוגשים את השנה החדשה - ככה גם תבלו אותה. אומר לך משהו?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים נוסע למסיבת בית אצל חבר שלי באחוזה , 50 ליטר בירה , שמפניה ועוד הרבה דברים טובים
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים הולך עם כמה חברים לאיזה מועדון, בתקווה למצוא איזה דיג'יי טראנס/האוס סביר, לשתות קצת, ולתהות למה אין לי את מי לנשק :-* בקיצור: :alcoholic:
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים למה אתם חוגגים תסילבסטר זה סתם חג נוצרי על שם של אנטישמי נוראי שרצח יהודים בקצב בשצב אני מתנהג כאילו זה יום רגיל
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר למה אתם חוגגים תסילבסטר זה סתם חג נוצרי על שם של אנטישמי נוראי שרצח יהודים בקצב בשצב אני מתנהג כאילו זה יום רגיל אתה לא חייב להיות עצבני בגלל שאין לך עם מי לצאת היום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.