פורסם 2005 בינואר 120 שנים לא אם אני לא טועה אז כאשר אתה שם שני כרטיסים שונים אז אתה חייב לבחור במי להשתמש והSLI לא פעיל במצב כזה
פורסם 2005 בינואר 120 שנים אה איזה בסה ככה אפשר הי להשוות בין שני כרטיסי מסך באותו משחק פריים מערכת והגדרות
פורסם 2005 בינואר 120 שנים כל צבע מייצג ערוץ אחר לזיכרון, אז אם יש לך 2 מקלות זיכרון (וכדאי שיהיו לך 2) אתה שם כל אחד בצבע שונה. הרוב שמים בסלוטים 1 ו3, אבל אני לא חושב שיש הבדל אם תשים באחרים, כל אחד אחד מהם ב1 או 2 והשני ב3 או 4. מצטער על הבורות... רגע אז אתה אומר להשים 512 אחד בכתום + 512 אחד בסגול ? תודה.
פורסם 2005 בינואר 120 שנים החריץ הזה זה חריץ לכרטיס DSP (Dual Power System) שזה איזה מערכת ש-Gigabyte פיתחו בשביל לתת מתחים יציבים יותר בבורד.הבעיה בכרטיס הזה שהוא מקשה בדרך כלל על התקנה של גוף קירור גדול.
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מצטער על הבורות... רגע אז אתה אומר להשים 512 אחד בכתום + 512 אחד בסגול ? תודה. נ-כון!
פורסם 2005 בינואר 120 שנים אוקיי תודה אחי לפותח התר'ד מצטער אם נדחפתי לך להודעה ;D לא רציתי לפתוח תרד חדש.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים שאלה שלא קשורה לתרד אבל כן ללוחעם אני מחבר נגיד א) בSLI שני כרטיסי מסך וכל זה אני יכול גם לחבר 4 מסכים?ב) אני יכול לחבר ברגיל גם שני כרטיסי מסך אבל נגיד אחד 6800U והשני X850XT אני יכול גם להם לחבר לכל אחד מהם מסך ואז לראות את המשחק בשני מסכים?1) לא, כדי להשתמש ביציאות הווידאו של הכ. מסך השני אתה צריך לבטל את הSLI ולהשתמש בשניהם בנפרד.2) משחק לא, אבל לעבוד עם שניהם בעבודה מול חלונות, וסרטים כן.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים למה אתם אומרים סתם שאין קשר לצבע שלהסלוטים של הזכרון דווקא יש הכתומים הם דואל צאנלוהסגולים לא!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.